Haha içme bırak ozaman boşuna içmişsin
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Belirtilerin ne canim ne zamandır deniyosunEvet sabah verdim 93 çıktı
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Testinizi gecikme yaşadıktan sonra mı yaptınız? Erken gebelik testi yapmış mıydınız?Yaaaa nasil güzel oldu bucanim kızlar insllhh hepimizin yüzü gülsün. Güzel bebeklerimize kavuşalım.
Ahhh tecrübe gülme banaHaha içme bırak ozaman boşuna içmişsinsökülür İnş
Belirtim hic olmadı. Cok umutsuzum. Adet günüm 1 gün gecikti gecikince kasik ağrısı ara ara batma göğüs hassasiyeti oldu ama adet olacağım zamanda bunlar oluyor. Ben 6 aydır deniyorum. Bu ay hgs filmi çektirdim. Tuplerim açık çıktı ama hemen hamile kaldım. Hgs filminin faydası olduğunu düşünüyorumBelirtilerin ne canim ne zamandır deniyosun
1 gün geciktim sadece. İlk önce ovilasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi cikinca şaşırdım gebelik testi yaptim 2 dk içinde 2. Cizgi silikte olsa çıktı. Normal kaset test canimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Testinizi gecikme yaşadıktan sonra mı yaptınız? Erken gebelik testi yapmış mıydınız?
Canm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Aminnnn hepimizin inşallahCanm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Çatlamış canım kaset testte böyle oluyor mesela akşama daha da silik olurKizlar ya benm normalde catlama sonrasi siliklesir bu sefer sadece pembesi acildi . Catlamadi mi acaba ya. Neden boyle olduYusra-61 sen de baksana
Ayy canım ya bende 20 Nisanda hsg çekildim benimde tüplerim açık çıktı benimde bat ya 6 yada 8 Mayıs ama benim hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel haberi bu ay alırımBelirtim hic olmadı. Cok umutsuzum. Adet günüm 1 gün gecikti gecikince kasik ağrısı ara ara batma göğüs hassasiyeti oldu ama adet olacağım zamanda bunlar oluyor. Ben 6 aydır deniyorum. Bu ay hgs filmi çektirdim. Tuplerim açık çıktı ama hemen hamile kaldım. Hgs filminin faydası olduğunu düşünüyorum
Akıntın falan var mıydı ?Aminnnn hepimizin inşallah
Canım hayırlı olsun gebeliğin bizede dua et bu ay bizde bu mutlu haberi alalım insallahAminnnn hepimizin inşallah
Canm sadece pik gordgmde ve catlama gordgmde iki test yapiyorm ki emin olaym.Çatlamış canım kaset testte böyle oluyor mesela akşama daha da silik olurbazen hep silinmez bende bir kere hep silinmiş bir kere biraz böyle kalıp sonraki gün silinmişti burada önemli olan silinme gün gün azalması. Yerinde olursa çatlama olmuyor denilebilirr... Varya yine çift test çalışma yapmışsın kutlarım seni canım ya ama şu büyük testlerden anlamıyorum pek ben
Tum kalbimle sana da güzel haberler almak nasip etsin diyorumAyy canım ya bende 20 Nisanda hsg çekildim benimde tüplerim açık çıktı benimde bat ya 6 yada 8 Mayıs ama benim hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel haberi bu ay alırımönce sağlıklı bir gebelik sonrada sağlıkla evladını kucağına alırsın canım
Etmem mi hic . Tüm hamilelere bende diyordum bana da dua et diye. Sindi bu güzel Ramazan ayında hepimizin kucağını kalbini doldursunCanım hayırlı olsun gebeliğin bizede dua et bu ay bizde bu mutlu haberi alalım insallah
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederimTum kalbimle sana da güzel haberler almak nasip etsin diyorumbenimde olmadi belirtim cok ağladım yine olmadı hiç bisey hissetmiyorum die. Ama bak adet günü 1 gün geçti kramp girdi batar girdi göğüslerm cok fena coştu. Insllh seninde öyle olur mutlu haberini paylaşırız
Hic bisey yoktuAkıntın falan var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?