Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa nasil güzel oldu bu canim kızlar insllhh hepimizin yüzü gülsün. Güzel bebeklerimize kavuşalım.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Testinizi gecikme yaşadıktan sonra mı yaptınız? Erken gebelik testi yapmış mıydınız?

Kizlar ya benm normalde catlama sonrasi siliklesir bu sefer sadece pembesi acildi . Catlamadi mi acaba ya. Neden boyle oldu Yusra-61 sen de baksana

Eklentiler

• 1620221516408.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 38
Belirtilerin ne canim ne zamandır deniyosun
Belirtim hic olmadı. Cok umutsuzum. Adet günüm 1 gün gecikti gecikince kasik ağrısı ara ara batma göğüs hassasiyeti oldu ama adet olacağım zamanda bunlar oluyor. Ben 6 aydır deniyorum. Bu ay hgs filmi çektirdim. Tuplerim açık çıktı ama hemen hamile kaldım. Hgs filminin faydası olduğunu düşünüyorum

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Testinizi gecikme yaşadıktan sonra mı yaptınız? Erken gebelik testi yapmış mıydınız?
1 gün geciktim sadece. İlk önce ovilasyon testi yaptim yumurtlama gibi çift cizgi cikinca şaşırdım gebelik testi yaptim 2 dk içinde 2. Cizgi silikte olsa çıktı. Normal kaset test canim

Eklentiler

• 20210503_161345.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar ya benm normalde catlama sonrasi siliklesir bu sefer sadece pembesi acildi . Catlamadi mi acaba ya. Neden boyle oldu Yusra-61 sen de baksana
Çatlamış canım kaset testte böyle oluyor mesela akşama daha da silik olur bazen hep silinmez bende bir kere hep silinmiş bir kere biraz böyle kalıp sonraki gün silinmişti burada önemli olan silinme gün gün azalması. Yerinde olursa çatlama olmuyor denilebilirr... Varya yine çift test çalışma yapmışsın kutlarım seni canım ya ama şu büyük testlerden anlamıyorum pek ben

Ayy canım ya bende 20 Nisanda hsg çekildim benimde tüplerim açık çıktı benimde bat ya 6 yada 8 Mayıs ama benim hiç bir belirtim yok inşallah bende güzel haberi bu ay alırım önce sağlıklı bir gebelik sonrada sağlıkla evladını kucağına alırsın canım

Canm sadece pik gordgmde ve catlama gordgmde iki test yapiyorm ki emin olaym. Normalde iki gun pikten hemen sonra siliklesiodu sasmazdi yani. Neyse catlamis diosan sknti yok. Bu ay yumrtlamayi hissetgm gun yaptm sadece ovulasyon testi onda da pikti. Artk uzmanlastik

Tum kalbimle sana da güzel haberler almak nasip etsin diyorum benimde olmadi belirtim cok ağladım yine olmadı hiç bisey hissetmiyorum die. Ama bak adet günü 1 gün geçti kramp girdi batar girdi göğüslerm cok fena coştu. Insllh seninde öyle olur mutlu haberini paylaşırız

İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

Kızlar herkese selamm buralardan biraz uzak kalmışım var mı 3 mayısta ovitrelle çatlatma iğnesi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…