- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
Yok eşimde şive canım ama çok güzel şive yapar , görsen inanamazsın çünkü sıfır şiveli konuşur normalde ve şiveli konuştuğunda benim çok hoşuma gider, beni güldürmek için öyle konuşurSende benim dualrımdasın bileysin
Canım eşinde şive var mı?Merak ettim. Benimkinde var ama beni şaşırtacak kadar değil bazen komik geliyor
Yok birşey dicem ban yerim diye diyemiyorum aa be tüküreyim kanamasına onun ben
Aaa şaşırttın beni çook güzel hareket önceki haline göre inşallah iş görmüştür bu halleringüzel haberler alırım seninde ne kadar çok istediğini biliyorm güzel arkadaşım
Şekerim onu bileyrum kan vermedin mi onu sorayrum
Bende iyiyim canım çok şükür
Kafa atmak az kalır saçını başını yolmak lazımAy ona gitmediydim allahtan bi de 110 km gitsem niye geldin dese kafa atardım adama
Ya canım benim hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizim başımıza olsunKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Benimki şive yüklü canavarYok eşimde şive canım ama çok güzel şive yapar , görsen inanamazsın çünkü sıfır şiveli konuşur normalde ve şiveli konuştuğunda benim çok hoşuma gider, beni güldürmek için öyle konuşur
Eee yapa yapa bende öyle oldum ama adetim ayarsız geldi ya 14.gün mü pik olur bilgim yok baştan yapacam bakalım görmek amaçlıCanm sadece pik gordgmde ve catlama gordgmde iki test yapiyorm ki emin olaym.Normalde iki gun pikten hemen sonra siliklesiodu sasmazdi yani. Neyse catlamis diosan sknti yok. Bu ay yumrtlamayi hissetgm gun yaptm sadece ovulasyon testi onda da pikti. Artk uzmanlastik
Dedm acaba catlamadan söndu mu. Bu ay iki uc gun erken yumurtlamam oldu.bakalm reglim nasil olacak . Ari sutu bal karisimini 3 gun ictim sahurda ondan mi acaba.Eee yapa yapa bende öyle oldum ama adetim ayarsız geldi ya 14.gün mü pik olur bilgim yok baştan yapacam bakalım görmek amaçlısen sıkıntı etme herzaman bembeyaz olmaz o kadar lh bulunur çatlama da
Eee yapa yapa bende öyle oldum ama adetim ayarsız geldi ya 14.gün mü pik olur bilgim yok baştan yapacam bakalım görmek amaçlısen sıkıntı etme herzaman bembeyaz olmaz o kadar lh bulunur çatlama da
Yarin ya da diger pik olacak gibi. test yapmaya devam edin. Tabi sivi alip testin rengi acilmamissaYorumlarmısınız lütfenfazla mı damlattım acaba? 36 37 günde bir döngüm
Ay artık olsan da rahatlasan..ama ben de tarlusala devam ederken adet olmuştum bir kere.. Ama ne yaptım hatırlamıyorumEdiyorum son 3 günlük kaldıcanım hafif dğn kanamam vardı bugünde aynı akşam oldu kahve kanamam sökülecek gibi ama sökülmedi ve baş ağrısı yapıyor dün bugün ya sancım oluyor adet sancım arada bir.
Yolla yolla merak ettim kimmiş bu büyücü mü nedir nasıl yükseltmişSana amh yükseltmiş bir kadının mesajını atayım mı
Bende varım m.. Bende çok severimEvet bir adet avocado severler klubü açtık bu vesile ile
Kızım ben sana dedim inanmadın bana o kadar emin söyledin ki sustum,Doktorumu aradım kan testi verdim negatif tsh ım yüksek diye. Test için erken niye yaptırdın diyor10 mayısta adet olmazsan yaptırman lazımdı diye de ekledi. Neyse 12 mayısta adet olmazsan gel buraya diyor çıldırciiiiiiimmmm
Tsh için de ilaç kullanılacak bi değer değil bu gebelikle takibe başlıcaz buna diyorulen ya bundan gebe kalamıyorsam
O zaman balım madem öyle google amcam da neden her yere öyle yazmış bu doktorlar. Doktor sitelerinde falan hep öyle yazıyordu öf yaaKızım ben sana dedim inanmadın bana o kadar emin söyledin ki sustum,iğneden 15 gün sonra geblik belli olur sadece adet gelmez, ama o da tam zamanında çatlarsa... Eğer geç çatladıysa da öyle bir şey mümkün olabilir yani, bekle bakalım adet dönemini ne olacak
Sana bişey diyim mi ben bu ay hamile kalmışsam zaten o küçük 3 mmlik bi yumurtam vardı o sonradan büyüdü çatladı ondan kaldım ha şuraya da yazıyorum. Doktorun diğer söylediği yumurtaların hiçbiri dikkatimi çekmedi bu ufaklık dikkatimi çekti habire onu sordum o ne olacak, sonra büyücek mi çatlıcak mı bilmem ne diye. Ben bi onu sevdimKızım ben sana dedim inanmadın bana o kadar emin söyledin ki sustum,iğneden 15 gün sonra geblik belli olur sadece adet gelmez, ama o da tam zamanında çatlarsa... Eğer geç çatladıysa da öyle bir şey mümkün olabilir yani, bekle bakalım adet dönemini ne olacak
Hgs filmini özel hastanede mi devlete mi cektirdiniz anestizilimiydi birde bende düşünüyorum ama biraz insanlar korkutuyor ☺ 6 aydır neden olmadi acaba esinizde her hangi bi doktora gözüktümuBelirtim hic olmadı. Cok umutsuzum. Adet günüm 1 gün gecikti gecikince kasik ağrısı ara ara batma göğüs hassasiyeti oldu ama adet olacağım zamanda bunlar oluyor. Ben 6 aydır deniyorum. Bu ay hgs filmi çektirdim. Tuplerim açık çıktı ama hemen hamile kaldım. Hgs filminin faydası olduğunu düşünüyorum
Yaaaaa minik yumurtacıkkkkkkk büyüdün mü çennnn ay inşallah gızSana bişey diyim mi ben bu ay hamile kalmışsam zaten o küçük 3 mmlik bi yumurtam vardı o sonradan büyüdü çatladı ondan kaldım ha şuraya da yazıyorum. Doktorun diğer söylediği yumurtaların hiçbiri dikkatimi çekmedi bu ufaklık dikkatimi çekti habire onu sordum o ne olacak, sonra büyücek mi çatlıcak mı bilmem ne diye. Ben bi onu sevdimde o da olursa artık var yaa acayip bi iş olur
Aynısını ben de yaşıyorum canım. Başlarda daha fazlaydı şimdi azaldı. Artık çok nadiren kramp giriyorBende iyiyim canım çok şükürarada kasıklarımda kramplar oluyo korkuyorum adet olacam zannediyorum bunu yaşayan var mı benim gibi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?