İsmini de etiket ediyorumYolla yolla merak ettim kimmiş bu büyücü mü nedir nasıl yükseltmiş
İsmini de etiket ediyorumYolla yolla merak ettim kimmiş bu büyücü mü nedir nasıl yükseltmiş
Canım tabloya hiç bakamadım dün gece ya diş ağrım dan kendimi bile zor buldum nasipse bu akşam ekleyeceğim kusura bakma.
Ben arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş deDedm acaba catlamadan söndu mu. Bu ay iki uc gun erken yumurtlamam oldu.bakalm reglim nasil olacak . Ari sutu bal karisimini 3 gun ictim sahurda ondan mi acaba.
Senin adetin ne durumda
Amaaa anlatırken canım çekti benimde çook severim ahaa bende gerçekte yapayım yiyeyim durAy demin uyuyakalmışım uyurken canım pişi çekti heralde bir sürü pişi yaptım bi yiyorum allah bi yiyorum bi yandan da midem bulanıyor diyorum çok yağlj yedim ondan heralde. Bu sefer aklıma oruçlu olduğum geldi. Korkarak uyandım. Oh dedim rüyaymış. Allahım o nasıl bi açlıktı öyle
Geçmiş olsun şimdi nasıl dişinCanım tabloya hiç bakamadım dün gece ya diş ağrım dan kendimi bile zor buldum nasipse bu akşam ekleyeceğim kusura bakma.
Ovulasyon takibi yapmış mıydınızKızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Öfff açlıktan midem yapıştı birbirine bugün de çok açım hadi bakalımAmaaa anlatırken canım çekti benimde çook severim ahaa bende gerçekte yapayım yiyeyim durtereyağlı hemi de
Benim de canım pişi çekti nalçaklarÖfff açlıktan midem yapıştı birbirine bugün de çok açım hadi bakalım
Ahahahhaha ulan nasıl canım varsa herkese bulaştırdımBenim de canım pişi çekti nalçaklaroff tek başına oruç tutmamak da sıkıcı bee
Sonunda geldi mi kirmizilarBen arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş deona göre yumurtlamam lazım
Yapamam yaa beceremem hamur yapmayı ben, fırından hazır hamur alıp yaparım bu saatte onu da bulamamAhahahhaha ulan nasıl canım varsa herkese bulaştırdımmutluyum. Akşama yap yiyin
Ya inşallah benim de azalır tedirgin oluyorum böyle oldukça ne zaman doktora gitmeyi düşünüyosun bir deAynısını ben de yaşıyorum canım. Başlarda daha fazlaydı şimdi azaldı. Artık çok nadiren kramp giriyor
Kız youtube da anlatım var bi sürü gir bak yaparsın ne olacakYapamam yaa beceremem hamur yapmayı ben, fırından hazır hamur alıp yaparım bu saatte onu da bulamam
Kötü şey getirme kuzum aklına herşey yolunda inşallah Allah’ın izniyleYa inşallah benim de azalır tedirgin oluyorum böyle oldukça ne zaman doktora gitmeyi düşünüyosun bir de
İnşAllah canım benim sen yarın gideceksin dimi test vericek misin ?Kötü şey getirme kuzum aklına herşey yolunda inşallah Allah’ın izniyle
Üşenirim benKız youtube da anlatım var bi sürü gir bak yaparsın ne olacak
Üşenenin çocuğu olmaz diye bi laf duydun mu sen kalk yapÜşenirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?