Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yolla yolla merak ettim kimmiş bu büyücü mü nedir nasıl yükseltmiş
İsmini de etiket ediyorum KelebekkB artık dahi olan kendisine sorarsın. Canım kelebek seni buraya amh yükseltmiş bayan olarak etiket ettim burada konuştuk ben senden bahsettim belki hatırlarsın adet olmayan ben hazirana kalmıştı aşılamam.
Ben senin msjını okudum birde çalmış gibi oldum ama kusura bakma birgün bizlere de lazım olacak bir bilgiydi hiçbir yerde kolay bulunmayacak. Bu yüzden iyi kk var

Eklentiler

• Screenshot_20210504-141533.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20210504-141533.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 37
Yolla yolla merak ettim kimmiş bu büyücü mü nedir nasıl yükseltmiş
İsmini de etiket ediyorum KelebekkB artık dahi olan kendisine sorarsın. Canım kelebek seni buraya amh yükseltmiş bayan olarak etiket ettim burada konuştuk ben senden bahsettim belki hatırlarsın adet olmayan ben hazirana kalmıştı aşılamam.
Ben senin msjını okudum birde çalmış gibi oldum ama kusura bakma birgün bizlere de lazım olacak bir bilgiydi hiçbir yerde kolay bulunmayacak. Bu yüzden iyi kk var

Dedm acaba catlamadan söndu mu. Bu ay iki uc gun erken yumurtlamam oldu.bakalm reglim nasil olacak . Ari sutu bal karisimini 3 gun ictim sahurda ondan mi acaba.
Senin adetin ne durumda
Ben arı sütü bal polen içiyorum amma ne zaman görücem bilinmez yumrtlama. Bende regli artmaya başladı kanamam bugün bakalım ne zaman bitecek bu iş de ona göre yumurtlamam lazım

Amaaa anlatırken canım çekti benimde çook severim ahaa bende gerçekte yapayım yiyeyim dur tereyağlı hemi de

Kasıklarımda bir ağrı var yoksa adet mi olacağım ... oh no oh no oh no no no bu ay da sanırım pas olacak gibi ya da oruçtan mı ağrıyor bilemedim, her yerimde bir ağrı var, son saatler kötü oluyorum valla...hayırlısı diyelim...gebelik belirtilerinde de kasık ağrısı oluyordu ama sanki, kızıma hamile kaldığım ay, kasıklarım ağrıyor adet olacağım herhalde diye beklerken adet gecikmesi yaşayıp, hamile olduğumu öğrenmiştim kaset testle ( hala saklıyorum 2 test yapmıştım, hatıra ) , tabi ben şoke olmuştum Kısmet , Allahım doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

Merhabalar benim ortalama adet27/28 sürüyor 31 gün geçti hala adet olmadım ovülasyon değerlendirdim 2 Mayıs kana baktıdım bişey çıkmadı bu sabah kaset test yaptım bişey yok bu durumu yaşayan var mı daha önce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…