- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Valla helal olsunAdam benden daha istekli Bebiş olmasına hayır demiyor hatta diyor hadi kalk benim halim olmuyor
Benimki de millet 1 kere de tutturuyo diyo haklı ama beneneBende merak ettim bunu bizim 2 gün daha yapmamız lazım ama söylemeye korkuyorum artık başlıyor saymaya eskiden ovülasyon mu varmış şumu varmış bumu varmış ayyy bayılıcam artık strese soktu beni adam
O kadının sitesi çok güzel. Youtube da falan da bayağı izledim çok tatlış bi kadınKızlar doktor banu çiftçinin uygulaması varmış gebelik takibi için. Hani üreme sistemini biliyoruz biyolojik olarak da biliyoruz yumurta sperm bilmem ne ama döllenme aşamasını kabuk çatlamasını yulk kesesi vb. süreçleri öyle güzel anlatmış ki tekrar tekrar aslında ne büyük bir mucize olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim uygulama içindeki videoları izlemenizi
Kesinlikle çok güzeldi etkilendim baya Allahın mucizesi gerçektenO kadının sitesi çok güzel. Youtube da falan da bayağı izledim çok tatlış bi kadın
Regl gecikmesi yaşayabilirsin stres kaynaklı yada prolaktin hormonun belki yüksektir adet olmani geciktirir yada hamile kalmak için kürler yaptıysan oda regl geciktirir mart ayında bende kür yuzunden 15 gun gecikme yaşadım söktürücü ilaç kullanmistimMerhabalar benim ortalama adet27/28 sürüyor 31 gün geçti hala adet olmadım ovülasyon değerlendirdim 2 Mayıs kana baktıdım bişey çıkmadı bu sabah kaset test yaptım bişey yok bu durumu yaşayan var mı daha önce ?
Ben ayıptır söylemesi hem yedim hem çalıştım camlardan inmedim yaşlı teyze var en sonda içinde olan o soruyu tekrar sordu bebek yok mu dediÖfff açlıktan midem yapıştı birbirine bugün de çok açım hadi bakalım
Aaa ondan mıydı kiÜşenenin çocuğu olmaz diye bi laf duydun mu sen kalk yap
Ben ilk hamilelikte indirmiştim harika muazzam kadın çocuk düşünce soğudum isminden sildim görmek istemedim ama hamile kalırsam tekrar o uygulamayı indiririm kalite kokuyor kadın çok iyi birisiKızlar doktor banu çiftçinin uygulaması varmış gebelik takibi için. Hani üreme sistemini biliyoruz biyolojik olarak da biliyoruz yumurta sperm bilmem ne ama döllenme aşamasını kabuk çatlamasını yulk kesesi vb. süreçleri öyle güzel anlatmış ki tekrar tekrar aslında ne büyük bir mucize olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim uygulama içindeki videoları izlemenizi
İnşllah en kısa zaman da nasip olur daim olur kucağına alırsın canım benimBen ilk hamilelikte indirmiştim harika muazzam kadın çocuk düşünce soğudum isminden sildim görmek istemedim ama hamile kalırsam tekrar o uygulamayı indiririm kalite kokuyor kadın çok iyi birisi
Ay inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesiKızlar doktor banu çiftçinin uygulaması varmış gebelik takibi için. Hani üreme sistemini biliyoruz biyolojik olarak da biliyoruz yumurta sperm bilmem ne ama döllenme aşamasını kabuk çatlamasını yulk kesesi vb. süreçleri öyle güzel anlatmış ki tekrar tekrar aslında ne büyük bir mucize olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim uygulama içindeki videoları izlemenizi
Yaaani şimdi sandım kemik kemiriyor
Çoook şükür geçti canım geçti Allah birdaha getirmesin illlahlaahh ettim saat 6 da uyudum resmenGeçmiş olsun şimdi nasıl dişin
Amin canımİnşallah ikimizin de gönlüne göre olur
Gerçekten öyle ya bide ne zorlu yollardan gelmişiz kıyamam bize gelmeyen çalışan yavruşlarımızaAy inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesi
Amin amin çok zor diş ağrısıÇoook şükür geçti canım geçti Allah birdaha getirmesin illlahlaahh ettim saat 6 da uyudum resmen
Eşimde hic bir sorun yok oda baktırdı kendini. Hgs ozelde anestezili çekildim hic acı bisey hissetmedim 30 dk da bitti. Yani sebepsiz olmuyor mus . Benim adetimde cok düzenli yumurtaliklarimda sağlıklı cok şükür bu ay kavuştumHgs filmini özel hastanede mi devlete mi cektirdiniz anestizilimiydi birde bende düşünüyorum ama biraz insanlar korkutuyor ☺ 6 aydır neden olmadi acaba esinizde her hangi bi doktora gözüktümubende bu Ay ovulasyin denedim 4 ay bitiyor evleneli
Evet hemde 6 aydır yapıyordum değerlendiriyoruz da bu aya kısmet mis cok şükürOvulasyon takibi yapmış mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?