Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktor banu çiftçinin uygulaması varmış gebelik takibi için. Hani üreme sistemini biliyoruz biyolojik olarak da biliyoruz yumurta sperm bilmem ne ama döllenme aşamasını kabuk çatlamasını yulk kesesi vb. süreçleri öyle güzel anlatmış ki tekrar tekrar aslında ne büyük bir mucize olduğunu anlıyorsunuz. Tavsiye ederim uygulama içindeki videoları izlemenizi

O kadının sitesi çok güzel. Youtube da falan da bayağı izledim çok tatlış bi kadın

Regl gecikmesi yaşayabilirsin stres kaynaklı yada prolaktin hormonun belki yüksektir adet olmani geciktirir yada hamile kalmak için kürler yaptıysan oda regl geciktirir mart ayında bende kür yuzunden 15 gun gecikme yaşadım söktürücü ilaç kullanmistim

Öfff açlıktan midem yapıştı birbirine bugün de çok açım hadi bakalım
Ben ayıptır söylemesi hem yedim hem çalıştım camlardan inmedim yaşlı teyze var en sonda içinde olan o soruyu tekrar sordu bebek yok mu dedi yok dedim kafa sallayarak çünkü birde sağır Allah verecek Allah birtane olsaydı iyiydi dedi dua etti arada derede bana çevrem benden çok istekli artık durumum dua seferberliğine kadar gidecek

Kizlar ptt ye izin belgesi olmadan gitsem ceza yermiyim işsizlik maaşım yatti gitmeye korkuyorum açıkçası alacağımız 3 kuruş bide ceza yemeyelim

Ben ilk hamilelikte indirmiştim harika muazzam kadın çocuk düşünce soğudum isminden sildim görmek istemedim ama hamile kalırsam tekrar o uygulamayı indiririm kalite kokuyor kadın çok iyi birisi

Ben ilk hamilelikte indirmiştim harika muazzam kadın çocuk düşünce soğudum isminden sildim görmek istemedim ama hamile kalırsam tekrar o uygulamayı indiririm kalite kokuyor kadın çok iyi birisi
İnşllah en kısa zaman da nasip olur daim olur kucağına alırsın canım benim

Ay inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesi

Ay inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesi
Gerçekten öyle ya bide ne zorlu yollardan gelmişiz kıyamam bize gelmeyen çalışan yavruşlarımıza Orda üçüncü haftaya başlamış oluyoruz eğer gebeysek onu canlandırdım acaba gerçekten suan oluşuyomu diye çok ilginç gerçekten. Allahım isteyen kimseyi mahrum bırakmasın bu mucizeden

Eşimde hic bir sorun yok oda baktırdı kendini. Hgs ozelde anestezili çekildim hic acı bisey hissetmedim 30 dk da bitti. Yani sebepsiz olmuyor mus . Benim adetimde cok düzenli yumurtaliklarimda sağlıklı cok şükür bu ay kavuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…