Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe kalmiş olma ihtimalim hiç yok mu yani

Ben soğan kürü yaptığım ay prolaktinim yükseldiği için 3 4 gün geç adet oldum hamileyim sanmıştım hatta sonra adet olunca doktora gittim ki prolaktini yükseltmiş bu kür yani o yüzden kürler bazen yan etki yapabiliyor

Kuzum hormonları bir çok şey etkileyebiliyor. Belki bir kaç kez yapmış olduğun masaj bile etkilemiş olabilir yani 8 gün normal değil senin adet döngüne göre 5 günmüş. Adetin bittiği zaman görürsün canım belki yumurtlamayı. Benimki geçen ay daha uzun süre sonra olmuştu bu ay 9.ve 10.gün gördüm

Geç döllenme olabilirmi bilemem en güzeli kadın doğuma gitmeniz ben 1 hafta gecikme sonrası gittim zaten test yapmıştım negatif ti doktor beta ma baktı hamilelik yok deyip ilacı verdi keşke her regl gecikmesi hamilelik olsa prolaktin hormonuzada baktirin inşallah gebelik vardır

Bu arafa Ovulasyonda yumurtlama ne zaman gördünüz aradan kac gun gecti bende 14 gun geçmesini bekliyorum test için dün 8. Gün meraktan yaptım negatif gördüm

Canım 5 gün varmış daha. Sen bat gününde yap bi ya da battan bir gün önce bebeğin yerleşmesi 10 günü buluyor daha sonra kana ardından idrara düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…