- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Ultrason ile bakacak yarın bakalımİnşAllah canım benim sen yarın gideceksin dimi test vericek misin ?
Gebe kalmiş olma ihtimalim hiç yok mu yaniRegl gecikmesi yaşayabilirsin stres kaynaklı yada prolaktin hormonun belki yüksektir adet olmani geciktirir yada hamile kalmak için kürler yaptıysan oda regl geciktirir mart ayında bende kür yuzunden 15 gun gecikme yaşadım söktürücü ilaç kullanmistim
Haber ver mutlaka canımUltrason ile bakacak yarın bakalım
Bende bayramdan önce sileceğim camları kendimi temizliğe vermem lazımÇok güzel birgün ben temizlik yapacağımşuan oruçda yok madem bir bütün camları hırsla sileyim
Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah canimEşimde hic bir sorun yok oda baktırdı kendini. Hgs ozelde anestezili çekildim hic acı bisey hissetmedim 30 dk da bitti. Yani sebepsiz olmuyor mus . Benim adetimde cok düzenli yumurtaliklarimda sağlıklı cok şükür bu ay kavuştum
Ben soğan kürü yaptığım ay prolaktinim yükseldiği için 3 4 gün geç adet oldum hamileyim sanmıştım hatta sonra adet olunca doktora gittim ki prolaktini yükseltmiş bu kür yani o yüzden kürler bazen yan etki yapabiliyorGebe kalmiş olma ihtimalim hiç yok mu yani
Benim 15 i iğneye göreKizlar napiyorsunuz kimler benim gibi 15 mayis bat konusalim
Kuzum hormonları bir çok şey etkileyebiliyor. Belki bir kaç kez yapmış olduğun masaj bile etkilemiş olabilir yani 8 gün normal değil senin adet döngüne göre 5 günmüş. Adetin bittiği zaman görürsün canım belki yumurtlamayı. Benimki geçen ay daha uzun süre sonra olmuştu bu ay 9.ve 10.gün gördümBugün 12.gün, daha ovulasyon testi yapmadım canım. Adetken yumurtlama masajı yaptım ama sadece birkaç kez. Adetim de çok uzun sürdü. 8.gün hala lekelenme devam ediyordu, ilk defa böyle oldu. Normalde 5gün sürer
Aaa super ayni gundeyiz. Calismalar bitti mi pekiBenim 15 i iğneye göre
Geç döllenme olabilirmi bilemem en güzeli kadın doğuma gitmeniz ben 1 hafta gecikme sonrası gittim zaten test yapmıştım negatif ti doktor beta ma baktı hamilelik yok deyip ilacı verdiGebe kalmiş olma ihtimalim hiç yok mu yani
Kuzum 1.20 çıkmamış mıAman ne yapcam ay değer yok ki yükselsin adamlar değrr yazmamış bile
BittiAaa super ayni gundeyiz. Calismalar bitti mi peki
Bu arafa Ovulasyonda yumurtlama ne zaman gördünüz aradan kac gun gecti bende 14 gun geçmesini bekliyorum test için dün 8. Gün meraktan yaptım negatif gördümMerhabalar benim ortalama adet27/28 sürüyor 31 gün geçti hala adet olmadım ovülasyon değerlendirdim 2 Mayıs kana baktıdım bişey çıkmadı bu sabah kaset test yaptım bişey yok bu durumu yaşayan var mı daha önce ?
Vay hayırlı olsunKızlarrrr
Canım 5 gün varmış daha. Sen bat gününde yap bi ya da battan bir gün önce bebeğin yerleşmesi 10 günü buluyor daha sonra kana ardından idrara düşüyor.arkadaşlar merhaba, şubat ayında adetim 8 gün geçikmişti ama sancım var regli olacağım diye test yapmamıstım eşimin ısrarıyla test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıstım kan verdim beta 88 çıktı , 2 gün sonra sabah uyandığımda lekelelnmem vard,. Doktora gittim betamın44 e düştüğünü öğrendim ilk defa kimyasal gebelik geçirdim yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.
adet oldun nisandada adet oldum bu ayda bata 5 gün var normal kaset test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi yaptım testi?
ovulasyonla yumurtlamayı ve çatlmayıda değerlendirmiştik yardımcı olur musunuz?
Kizlar napiyorsunuz kimler benim gibi 15 mayis bat konusalim
Canım ya bende bilmiyorum ne durumdayım şoktayım@pranayama ve @Hly55 sizleri tekrar tebrik ediyorum poncikkleer
@kbrylmz5555 canım doktordan sonra durumunu bekliyor olacağım inşllah iyi haberler alırsın?
@Gulbahcesiiii @yubucukp sana yeni ay da yeni umutlar
diliyorum canım
roseanne ballım ne durumdasın?
@itircik ve @Mavikurabiyem kuzular bat gününüz var mi sizlerden güzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?