Evettt şoktayımYaaaaaa
Canım adetin 3.günü baktırmıştım bende. İlaçla olmuştum sökülmemişti 3.gün iyice söküldü öyle baktırdımBen de bugün adet oldum ama yarn mı gideyim cuma sabah mı sizce çünkü benim akşama kadar leke gelir sonra sökülür ilk gün öyle oluyor.
Hayırlı olsun inşallahhKızlarrrr
Ayyy canım ya hayırlı olsunKızlarrrr
Hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim valla böyle testler görünce çok seviniyorum maşallahEvettt şoktayım
Yok kız onun altında bir değer. O yüzden yazamaya layık görmemişlerKuzum 1.20 çıkmamış mı
Cok guzel ya bundan sonrasi bekleme artik .. bende dun son calismayi yaptim dukkani kapadim. Ama takvime gore bu sefer ovulasyon YokBittiyani açıkçası 1 inde çatlama oldu ama 3 ünde son çalışmayla bu ayın bebek çalışma işini sonlandırdık
Bende hayit otu suyu ictim o geciktirme yapmistiBen soğan kürü yaptığım ay prolaktinim yükseldiği için 3 4 gün geç adet oldum hamileyim sanmıştım hatta sonra adet olunca doktora gittim ki prolaktini yükseltmiş bu kür yani o yüzden kürler bazen yan etki yapabiliyor
Yaaa super hadi kan testineKızlarrrr
14 mayis batKizlar napiyorsunuz kimler benim gibi 15 mayis bat konusalim
Aaa yerlesme kanamasidir o . Bat ne zamanKızlar benimde bugün yoğun beyaz akıntım var hiç böyle olmazdı. Bir de bir iki damla pembe gibi leke gelmiş bu ne ki ola
Yakiniz guzel nedir durumlar14 mayis bat
Hayirli olsun canimKızlarrrr
Düşünme öyle kuzum en kısa zamanda orada yüksek değerler göreceğiz inşallahYok kız onun altında bir değer. O yüzden yazamaya layık görmemişler
Canım pek sanmıyorum bat 12 MayısAaa yerlesme kanamasidir o . Bat ne zaman
Selam insallah bu ay bize güzel gelir=)1 2 gün daha devam edicem ustuste.catladi çünkü.ama 2 güne 1 yapıyorum bozmayım diyorum bu ay ilk kez düzenli denedimSelam tatlim . Bitti mi senin calismalar?
Ben doktor kontrolü ile birlikte yumurta takibi ve ilişki günlerini değerlendirdim gerisi Allah’ın takdiri inşallah olurCok guzel ya bundan sonrasi bekleme artik .. bende dun son calismayi yaptim dukkani kapadim. Ama takvime gore bu sefer ovulasyon Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?