Ee hemen anlat ne zamandır deniyon bat ne zamandı neler kullandın neler hissediyon belirtiler neEvettt şoktayım
Zamanı gelimce inşallah kuzum yaDüşünme öyle kuzum en kısa zamanda orada yüksek değerler göreceğiz inşallahkendimi hamile sandığında kan sonucum 0.6 çıkmıştı küfür gibi geliyor evet ama bizde göreceğiz inşallah
Hayırlı olsun inşallahh
Ayyy canım ya hayırlı olsunkan ver hemen
Hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim valla böyle testler görünce çok seviniyorum maşallah
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ben uzun süredir bekleyenlerdenim, Allah sizede Bekletmeden tez zamanda versinHayirli olsun canim
Ben 17’sine aldım randevuyu. Gitmişken keseyi de görebilelim istedikYa inşallah benim de azalır tedirgin oluyorum böyle oldukça ne zaman doktora gitmeyi düşünüyosun bir de
Canım ben 1 yıldır deniyorum, geçti hatta, neler kullanmadım, bu ay saldım ne ovül ne klomen hiçbirşey kullanmadım süpriz oldu çokEe hemen anlat ne zamandır deniyon bat ne zamandı neler kullandın neler hissediyon belirtiler ne❤çok sordum ama
Amaaa şuan ağlasam yeri mucizeeeye bakKızlarrrr
Ya bn seni hatırlıyorum bi kaç aydır topiklerde beraberdikCanım ben 1 yıldır deniyorum, geçti hatta, neler kullanmadım, bu ay saldım ne ovül ne klomen hiçbirşey kullanmadım süpriz oldu çok
Bende karar veremedim ya 12-13 gibi giderim heralde görünür o zaman diye düşünüyorumBen 17’sine aldım randevuyu. Gitmişken keseyi de görebilelim istedikSen ne zaman gideceksin canım
İşte gerçekten buna çok inanıyorum takmayıp kafadan atmak çok etkiliCanım ben 1 yıldır deniyorum, geçti hatta, neler kullanmadım, bu ay saldım ne ovül ne klomen hiçbirşey kullanmadım süpriz oldu çok
Ya hayırlı olsun canımmm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr
Masallah masallah boyle devam edin bu ay tutar umarimSelam insallah bu ay bize güzel gelir=)1 2 gün daha devam edicem ustuste.catladi çünkü.ama 2 güne 1 yapıyorum bozmayım diyorum bu ay ilk kez düzenli denedim
Ben başladım bayrama biter yavaş yapayım diyorum yok bir bakmışım bendeniz uçuyor bir oraya bir burayaBende bayramdan önce sileceğim camları kendimi temizliğe vermem lazım
İnşallah canım aminKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ben uzun süredir bekleyenlerdenim, Allah sizede Bekletmeden tez zamanda versin
O zaman seninki kontrollu daha guzelBen doktor kontrolü ile birlikte yumurta takibi ve ilişki günlerini değerlendirdim gerisi Allah’ın takdiri inşallah olur
Amin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alığ mutlulukla büyütmek de nasib olsun inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ben uzun süredir bekleyenlerdenim, Allah sizede Bekletmeden tez zamanda versin
Çok da hırpalama kendini nasılsa daha var vücudunu çok yorma amanBen başladım bayrama biter yavaş yapayım diyorum yok bir bakmışım bendeniz uçuyor bir oraya bir buraya
Çok saol canım ya gerçekten mucize oldu, iki doktora gittim ayrı ayrı ikiside normal olmaz dedi amh düşük yumurtalar kalitesiz, ama inşallah vardır, acaba ovülasyon testine yanlışlıkla hcg yazısımı bastılar diye düşünmüyor değilimAmaaa şuan ağlasam yeri mucizeeeye bakAllahım yarabbim canım yaa bu ne güzel haber böyle şoka bayılırım ayy nasıl sevindim
En hayırlı vakitte hayırlı evlat inşallah kuzumZamanı gelimce inşallah kuzum ya
Evet canım bende seni hatırlıyorumYa bn seni hatırlıyorum bi kaç aydır topiklerde beraberdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?