niye oyle dedin ki 5-6 gun once geliyormus regldenCanım pek sanmıyorum bat 12 Mayıs
Çok teşekkür ederim canım seninde Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallahYa hayırlı olsun canımmm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah hepimizin ki tutar batı hep beraber beklcz artıkO zaman seninki kontrollu daha guzel. Insallah tutar
Darısı bizlere inşallah ❤Canım ben 1 yıldır deniyorum, geçti hatta, neler kullanmadım, bu ay saldım ne ovül ne klomen hiçbirşey kullanmadım süpriz oldu çok
Amin canım Allah sizede en yakın zamanda nasib etsinAmin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alığ mutlulukla büyütmek de nasib olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese, sizlerede en yakın zamanda göstersinYa hayirli olsun canım sağlıkla kavuş insalllah
Bende o zaman gidecektim aslında ama bayrama denk geliyor diye erteledim. Kalp atışı da duyulabilirmiş galibaBende karar veremedim ya 12-13 gibi giderim heralde görünür o zaman diye düşünüyorum
Senin bat nezaman canimAmin inşallah hepimizin ki tutar batı hep beraber beklcz artık
Amin canim insallahÇok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese, sizlerede en yakın zamanda göstersin
15 diye hesaplıyorum iğneye göre 15 i olması lazım ama normalde 19 kuzumSenin bat nezaman canim
Benim görümcem şuan yanlışlıkla 3 ye hamileBenimki de millet 1 kere de tutturuyo diyo haklı ama benene
Banada cok garip geliyor Yumurta sadece birini kabul ediyor ilerliyor bir de ilk halleri oluyor bebeğin uygulamada basta bildiğin tövbe estağfurullah kuyruğu oluyor sonra düşüyor o kuyruk ayaklar eller çıkıyor yavaş yavaş o anları yaşamak içinde gercekten cok büyük mucizeAy inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesi
Iki gündür bunun düşünüyorum acaba napiyorsun şu an yavrucum buldun mu yumurtanı hadi annecimGerçekten öyle ya bide ne zorlu yollardan gelmişiz kıyamam bize gelmeyen çalışan yavruşlarımızaOrda üçüncü haftaya başlamış oluyoruz eğer gebeysek onu canlandırdım acaba gerçekten suan oluşuyomu diye çok ilginç gerçekten. Allahım isteyen kimseyi mahrum bırakmasın bu mucizeden
Hayırlı olsun çok çok sevindim bende 3 aydır kullanıyorum merak ettiğim şey; yumurtalama günlerini günaşırı mı değerlendirdin yoksa üst üste miEvet hemde 6 aydır yapıyordum değerlendiriyoruz da bu aya kısmet mis cok şükür
Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineEşimde hic bir sorun yok oda baktırdı kendini. Hgs ozelde anestezili çekildim hic acı bisey hissetmedim 30 dk da bitti. Yani sebepsiz olmuyor mus . Benim adetimde cok düzenli yumurtaliklarimda sağlıklı cok şükür bu ay kavuştum
Evet baya konuşmuştuk varya bana bile mucize oldu ahhh inanmak ne zor demi bende böyle olacam KesinÇok saol canım ya gerçekten mucize oldu, iki doktora gittim ayrı ayrı ikiside normal olmaz dedi amh düşük yumurtalar kalitesiz, ama inşallah vardır, acaba ovülasyon testine yanlışlıkla hcg yazısımı bastılar diye düşünmüyor değilim
15/18 değerlendirdim ama ovlsyn için test yapmamıştım.muhtemel tarih 18di üstüne 17 gün geçti ümidimi kesmeli miyim?Bu arafa Ovulasyonda yumurtlama ne zaman gördünüz aradan kac gun gecti bende 14 gun geçmesini bekliyorum test için dün 8. Gün meraktan yaptım negatif gördüm
Anladım canım tekrar beta baktıracakmısın pekiBende o zaman gidecektim aslında ama bayrama denk geliyor diye erteledim. Kalp atışı da duyulabilirmiş galiba
Haftaya pazartesi tekrar baktırmayı düşünüyorumAnladım canım tekrar beta baktıracakmısın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?