Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inanır mısın bende dün gece izledim hatta eşimle onu konuştuk milyonlarca spermden sadece 1 tanesi dolleniyo ne büyük bi mucize hepimiz mucizeyiz dedi ya gerçekten rabbimin mucizesi
Banada cok garip geliyor Yumurta sadece birini kabul ediyor ilerliyor bir de ilk halleri oluyor bebeğin uygulamada basta bildiğin tövbe estağfurullah kuyruğu oluyor sonra düşüyor o kuyruk ayaklar eller çıkıyor yavaş yavaş o anları yaşamak içinde gercekten cok büyük mucize

Iki gündür bunun düşünüyorum acaba napiyorsun şu an yavrucum buldun mu yumurtanı hadi annecimdelirdim galiba

Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Evet baya konuşmuştuk varya bana bile mucize oldu ahhh inanmak ne zor demi bende böyle olacam Kesin Allah verdi Allah sana daim etsin her anını yaşayasın bende diyorm niye yazmadı beğendi bıraktı durumumu dedim test yapmadı galiba dedim yapmasa da yazması lazım derken yazdın

Bu arafa Ovulasyonda yumurtlama ne zaman gördünüz aradan kac gun gecti bende 14 gun geçmesini bekliyorum test için dün 8. Gün meraktan yaptım negatif gördüm
15/18 değerlendirdim ama ovlsyn için test yapmamıştım.muhtemel tarih 18di üstüne 17 gün geçti ümidimi kesmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…