Banada erken geliyor kuzum bide daha 5 gün olmasına rağmen değerin 0 olması gerekmez mi cok anlamıyorum bu islerden ama batin 10 mayıs mis zatenO zaman balım madem öyle google amcam da neden her yere öyle yazmış bu doktorlar. Doktor sitelerinde falan hep öyle yazıyordu öf yaa
Daha var da sınavlarım başlayacak yine yaÇok da hırpalama kendini nasılsa daha var vücudunu çok yorma aman
Seni seçtim pikachuSana bişey diyim mi ben bu ay hamile kalmışsam zaten o küçük 3 mmlik bi yumurtam vardı o sonradan büyüdü çatladı ondan kaldım ha şuraya da yazıyorum. Doktorun diğer söylediği yumurtaların hiçbiri dikkatimi çekmedi bu ufaklık dikkatimi çekti habire onu sordum o ne olacak, sonra büyücek mi çatlıcak mı bilmem ne diye. Ben bi onu sevdimde o da olursa artık var yaa acayip bi iş olur
Anladım canim benimde 14 mayıs kaldi 9 gun ak koyun kara koyun cikicak ortaya15 diye hesaplıyorum iğneye göre 15 i olması lazım ama normalde 19 kuzum
Canim eşimde sperm testi yaptırdı hic bir sorun olmadığını için üst üste değerlendirdik. Çatlama günüde cok önemli onuda mutlaka değerlendirHayırlı olsun çok çok sevindim bende 3 aydır kullanıyorum merak ettiğim şey; yumurtalama günlerini günaşırı mı değerlendirdin yoksa üst üste mi
Kuzu 1.20 den düşük olunca yazmıyorlar bizim burdakiler.Banada erken geliyor kuzum bide daha 5 gün olmasına rağmen değerin 0 olması gerekmez mi cok anlamıyorum bu islerden ama batin 10 mayıs mis zaten
Yeah ondanSeni seçtim pikachu
Anladım canim benimde 14 mayıs kaldi 9 gun ak koyun kara koyun cikicak ortayadün test yaptım negatif cıktı erkenden neye yapıyorsam
Bugun yumurtalamanın 2. Günü yarın çatlama olur diye düşünüyorum. Bu 2 günü değerlendirdim ancak eşimde sorun olup olmadıgını bilmiyoruz bana da dua edin lütfenCanim eşimde sperm testi yaptırdı hic bir sorun olmadığını için üst üste değerlendirdik. Çatlama günüde cok önemli onuda mutlaka değerlendir
Çıkması lazım canim biraz daha bekle test yao istersen yada yarın doktora git kan ver en iyisi haber ver banada merak ettm15/18 değerlendirdim ama ovlsyn için test yapmamıştım.muhtemel tarih 18di üstüne 17 gün geçti ümidimi kesmeli miyim?
yaaa bu kadar erken yapanı ilk kez duydum
Hay maşallah yani gerçi bende spiralli bebeğim alcak nefesi varsa olur derlerBenim görümcem şuan yanlışlıkla 3 ye hamileonu örnek verip duruyor bana olcak olduktan sonra yanlışlıklada oluyor diyo
Geçen ay çok umutlandım ya şimdi bata kadar birşey düşünmek istemiyorum canın o yüzdenniye oyle dedin ki 5-6 gun once geliyormus reglden
İnşallah canım yazacağım çıkanla doktordanHaber ver mutlaka canım
Kız dün gaza geldim herkes yapıyor yumurtlama üzerinden 8 gun gecmisti hahaha tokat gibi cevap aldımyaaa bu kadar erken yapanı ilk kez duydum
Bn aylardır sabırsızım ama bu ay no noooo o hataya düşmek istemyrm çok üzülüyorum sonraSabırsızlıkta son noktadayız hepimiz
Insallah sen neler yaptın?Masallah masallah boyle devam edin bu ay tutar umarim
Esracim bi gelişme yok heralde dimiİnşallah canım yazacağım çıkanla doktordan
Bence çok erken ya sonra üzülürsün test yapmak yerine buraya yaz canımKız dün gaza geldim herkes yapıyor yumurtlama üzerinden 8 gun gecmisti hahaha tokat gibi cevap aldımşimdi pazartesi yapmayı düşünüyorum 4 gun önceden bide denicem şansımı
Başka kuzum düşmesi lazım biraz 1 hafta sonra tsh a baktır hiç düşmediyse doktorla konuş 50 mg olarak içAaa öyle mi direk başlayım mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?