Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman balım madem öyle google amcam da neden her yere öyle yazmış bu doktorlar. Doktor sitelerinde falan hep öyle yazıyordu öf yaa
Banada erken geliyor kuzum bide daha 5 gün olmasına rağmen değerin 0 olması gerekmez mi cok anlamıyorum bu islerden ama batin 10 mayıs mis zaten

Çok da hırpalama kendini nasılsa daha var vücudunu çok yorma aman
Daha var da sınavlarım başlayacak yine ya bakalım ne oluyor ben yoğun olacağım
Bu temizlik işi en azından çıksın gitmişsin aklımdan. Yarın çet gibi nasipse yapayım bitsin çocuk yapacam

Seni seçtim pikachu

Hayırlı olsun çok çok sevindim bende 3 aydır kullanıyorum merak ettiğim şey; yumurtalama günlerini günaşırı mı değerlendirdin yoksa üst üste mi
Canim eşimde sperm testi yaptırdı hic bir sorun olmadığını için üst üste değerlendirdik. Çatlama günüde cok önemli onuda mutlaka değerlendir

Canim eşimde sperm testi yaptırdı hic bir sorun olmadığını için üst üste değerlendirdik. Çatlama günüde cok önemli onuda mutlaka değerlendir
Bugun yumurtalamanın 2. Günü yarın çatlama olur diye düşünüyorum. Bu 2 günü değerlendirdim ancak eşimde sorun olup olmadıgını bilmiyoruz bana da dua edin lütfen

15/18 değerlendirdim ama ovlsyn için test yapmamıştım.muhtemel tarih 18di üstüne 17 gün geçti ümidimi kesmeli miyim?
Çıkması lazım canim biraz daha bekle test yao istersen yada yarın doktora git kan ver en iyisi haber ver banada merak ettm

yaaa bu kadar erken yapanı ilk kez duydum
Kız dün gaza geldim herkes yapıyor yumurtlama üzerinden 8 gun gecmisti hahaha tokat gibi cevap aldım şimdi pazartesi yapmayı düşünüyorum 4 gun önceden bide denicem şansımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…