Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka kızz ama ben adet olursam almayı düşünüyorum folik asit bitmişti belki işe yarar yaramazsada oturup ağlarım verdiğim paraya
Olmama ihtimali var ama herkeste ise yaramıyor kullanıp faydasını gören kadar gormeyende var şuan çalışsam hic düşünmem alırım bebek olmazsa ise giricem yaz sonu kafa dağıtmak için

Canım prowomenı bende kullanmayı düşünüyorum senin ki hangisiydi? Bir de fiyatını hatırlıyor musun?
Canım bunu kullandım, tadı berbat yaniben burnumu tıkayp içtim ama kutuyu bitirdim, 30 adet var ben 265 e almıştım sanırım, internette daha uygun olabilir, bide bunun muadilleri var bi arkadaş tüp bebek için proxfemin kullanmıştı, birer tane değiştirmiştik o bunu içemedi, ama onun tadı güzeldi üzüm hoşafı gibi, içerim derseniz kesinlikle kullanım bunu

Eklentiler

• 1324602A-BB37-4BDB-8FC3-8B5105432C24.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 45
Olmama ihtimali var ama herkeste ise yaramıyor kullanıp faydasını gören kadar gormeyende var şuan çalışsam hic düşünmem alırım bebek olmazsa ise giricem yaz sonu kafa dağıtmak için
Benim rahimde ve hormonlarda sorun yok belki yumurta kalitesi kötü olduğu için gebelik oluşmuyordur diye düşünüyorum en azından aklımda kalmaz denemiş olurum eşimden tırtıkladığım bir kaç tl vardı

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın testi ne zaman yaptınız bat ne zamandı ?
20 nisan sanırım yumurtlamaydı takip etmedim bu ay ama belirtiler o gün vardı, bugün bat günüm, 11. Gün negatif çıktı bugün pozitif, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içln

Herkese hayırlı geceler...şuraya bir selam vereyim ilişeyim...
BAT 10 Mayıs... nasip olursa ilk deneme olacak. Regl olmayı bekliyorum.
Hadi Bismillah.

Tadı çok kötü diyince bir soğudum ya suya katılıp içilen bir şey anladığım kadarıyla

20 nisan sanırım yumurtlamaydı takip etmedim bu ay ama belirtiler o gün vardı, bugün bat günüm, 11. Gün negatif çıktı bugün pozitif, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içln
Bana da biraz olsun umut oldu bata 6 gün var test yaptım negatif çıktı. O yüzden sonradan pozitif olabildiğini duymak iyi geliyor Tebrikler tekrar

Evet canım gerçekten kötü bir bardak suya katın yazıyor ben yarım çay bardağına katıp içtim üstüne su içtim
Canım alınca mecbur içicem ucuzda değil ki beğenmedim içmicem diyim inşallah gerek kalmaz bu ay bende güzel haberi alırım ama olmaz ise bende alıcam mutlaka sen adet zamanımı içmeye başlamıştın

Yumurta takibi yaptirdinmi hic ben Bu Ay olmazsa yaptırmayı düşünüyorum of valla her ay vitaminlere dünya para veriyoruz neden bu kadar zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıyor hayat bizi

Yumurta takibi yaptirdinmi hic ben Bu Ay olmazsa yaptırmayı düşünüyorum of valla her ay vitaminlere dünya para veriyoruz neden bu kadar zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıyor hayat bizi
Canım Şubat ayında klomen ile yaptırmıştım çatlatma iğneside oldum fakat bende kist oluştu 2 ay uğraştım geçen ay hsg çekildim ama bu ay olmaz ise adetimin 3.günü doktora gitmeyi düşünüyorum

Bende yumurtlamadan sonra 9. günde test yaptım erkendeeeen negatif gördüm şimdi bat zamanını bekliycem

Canım alınca mecbur içicem ucuzda değil ki beğenmedim içmicem diyim inşallah gerek kalmaz bu ay bende güzel haberi alırım ama olmaz ise bende alıcam mutlaka sen adet zamanımı içmeye başlamıştın
İnşallah gerek kalmaz canım, adette başlamıştım mart ayında ama bitmedi birazı kaşmıştı, kalanını nisanda bitrdim, hatta yeni hormon testi vermeyi düşünüyordum amhda değişiklik varmı

Senin bat nezamandi benden once diye hatırlıyorum ovulasyon ile takiplerde konusmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…