Kuzum hamile kalsan bile troid hastasıysan ilacını bırakmaman gerekiyor, troid bozukluğu bebekte gelişim eksikliğine neden oluyor bir doktora daha danış kullanman gerekiyorsa kullan
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınKızlarrrr
Olmama ihtimali var ama herkeste ise yaramıyor kullanıp faydasını gören kadar gormeyende var şuan çalışsam hic düşünmem alırım bebek olmazsa ise giricem yaz sonu kafa dağıtmak içinŞaka kızzama ben adet olursam almayı düşünüyorum folik asit bitmişti belki işe yarar yaramazsada oturup ağlarım verdiğim paraya
Canım bunu kullandım, tadı berbat yaniben burnumu tıkayp içtim ama kutuyu bitirdim, 30 adet var ben 265 e almıştım sanırım, internette daha uygun olabilir, bide bunun muadilleri var bi arkadaş tüp bebek için proxfemin kullanmıştı, birer tane değiştirmiştik o bunu içemedi, ama onun tadı güzeldi üzüm hoşafı gibi, içerim derseniz kesinlikle kullanım bunuCanım prowomenı bende kullanmayı düşünüyorum senin ki hangisiydi? Bir de fiyatını hatırlıyor musun?
Benim rahimde ve hormonlarda sorun yok belki yumurta kalitesi kötü olduğu için gebelik oluşmuyordur diye düşünüyorum en azından aklımda kalmaz denemiş olurum eşimden tırtıkladığım bir kaç tl vardıOlmama ihtimali var ama herkeste ise yaramıyor kullanıp faydasını gören kadar gormeyende var şuan çalışsam hic düşünmem alırım bebek olmazsa ise giricem yaz sonu kafa dağıtmak için
20 nisan sanırım yumurtlamaydı takip etmedim bu ay ama belirtiler o gün vardı, bugün bat günüm, 11. Gün negatif çıktı bugün pozitif, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içlnHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alıntesti ne zaman yaptınız bat ne zamandı ?
Tadı çok kötü diyince bir soğudum yaCanım bunu kullandım, tadı berbat yaniben burnumu tıkayp içtim ama kutuyu bitirdim, 30 adet var ben 265 e almıştım sanırım, internette daha uygun olabilir, bide bunun muadilleri var bi arkadaş tüp bebek için proxfemin kullanmıştı, birer tane değiştirmiştik o bunu içemedi, ama onun tadı güzeldi üzüm hoşafı gibi, içerim derseniz kesinlikle kullanım bunu
Bana da biraz olsun umut oldu bata 6 gün var test yaptım negatif çıktı. O yüzden sonradan pozitif olabildiğini duymak iyi geliyor20 nisan sanırım yumurtlamaydı takip etmedim bu ay ama belirtiler o gün vardı, bugün bat günüm, 11. Gün negatif çıktı bugün pozitif, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içln
Evet canım gerçekten kötüTadı çok kötü diyince bir soğudum yasuya katılıp içilen bir şey anladığım kadarıyla
Teşekkür ederim evet bende olsa çıkardı diye düşünüyordum 11. Gün ama çıkmadıBana da biraz olsun umut oldu bata 6 gün var test yaptım negatif çıktı. O yüzden sonradan pozitif olabildiğini duymak iyi geliyorTebrikler tekrar
Canım alınca mecbur içicem ucuzda değil ki beğenmedim içmicem diyimEvet canım gerçekten kötübir bardak suya katın yazıyor ben yarım çay bardağına katıp içtim üstüne su içtim
Yumurta takibi yaptirdinmi hic ben Bu Ay olmazsa yaptırmayı düşünüyorum of valla her ay vitaminlere dünya para veriyoruz neden bu kadar zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıyor hayat biziBenim rahimde ve hormonlarda sorun yok belki yumurta kalitesi kötü olduğu için gebelik oluşmuyordur diye düşünüyorum en azından aklımda kalmaz denemiş olurum eşimden tırtıkladığım bir kaç tl vardı
Yaaa sorma valla ibocum bile diyoki bi haller var sende bi mutlusunçok mutlu oldum aylardır takipteyiz yaramaz geldi gelmedi belşrtiydi değildi artık tecrübelerinden faydalanacağım benden çekeceğin var
Kesinlikle doğum izninde yalnız kalmamalısınya ama beraber yakalamamız lazım, yanlız çalışılmaz
Canım Şubat ayında klomen ile yaptırmıştım çatlatma iğneside oldum fakat bende kist oluştu 2 ay uğraştım geçen ay hsg çekildim ama bu ay olmaz ise adetimin 3.günü doktora gitmeyi düşünüyorumYumurta takibi yaptirdinmi hic ben Bu Ay olmazsa yaptırmayı düşünüyorum of valla her ay vitaminlere dünya para veriyoruz neden bu kadar zor oluyor hem maddi hem manevi yıpratıyor hayat bizi
Bende yumurtlamadan sonra 9. günde test yaptım erkendeeeen negatif gördüm şimdi bat zamanını bekliycem20 nisan sanırım yumurtlamaydı takip etmedim bu ay ama belirtiler o gün vardı, bugün bat günüm, 11. Gün negatif çıktı bugün pozitif, teşekkür ederim güzel dilekleriniz içln
İnşallah gerek kalmaz canım, adette başlamıştım mart ayında ama bitmedi birazı kaşmıştı, kalanını nisanda bitrdim, hatta yeni hormon testi vermeyi düşünüyordum amhda değişiklik varmıCanım alınca mecbur içicem ucuzda değil ki beğenmedim içmicem diyiminşallah gerek kalmaz bu ay bende güzel haberi alırım ama olmaz ise bende alıcam mutlaka sen adet zamanımı içmeye başlamıştın
Senin bat nezamandi benden once diye hatırlıyorum ovulasyon ile takiplerde konusmustukCanım alınca mecbur içicem ucuzda değil ki beğenmedim içmicem diyiminşallah gerek kalmaz bu ay bende güzel haberi alırım ama olmaz ise bende alıcam mutlaka sen adet zamanımı içmeye başlamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?