Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gerek kalmaz canım, adette başlamıştım mart ayında ama bitmedi birazı kaşmıştı, kalanını nisanda bitrdim, hatta yeni hormon testi vermeyi düşünüyordum amhda değişiklik varmı
Teşekkür ederim canım inşallah her şey istediğin gibi oluur

İnşallah kuzum aşıda ikinci doz işi de var uzucak biraz ama o da önemli

Bende hgs isticem ama devlete gidiyorum olmazsa özelde yaptircam esim de ozel hastanede ultrosan a giricek inşallah gerek kalmaz da hamile kalırız canim şimdiden adet 3. Güne randevu ayarladım ben

Bende hgs isticem ama devlete gidiyorum olmazsa özelde yaptircam esim de ozel hastanede ultrosan a giricek inşallah gerek kalmaz da hamile kalırız canim şimdiden adet 3. Güne randevu ayarladım ben
Ben İstanbulda yaşıyorum Sonomed de çekildim ve hiç bir şey anlamadan 5 dk içinde bitti C kollu cihazmış bilgin olsun araştırabilirsin

Uygulamada 8 Mayıs gösteriyor canım ama ben genelde uygulamadaki tarihten 2 gün önce oluyorum 6 Mayıs yani ama hiç bir belirtim yok
Ay bise kalmamış test yapmadın dimi vala bende günüm gelsede nolcak öğrensen diyorum nezaman test yapıcaksın. Bende yumurtlama sonrasi bel kasik ahrisi ve gogus hassasiyeti oldu ve hatta dünde vardı ondan erkenden test yapmıştım düşün yumurtlama sonras i 8 9. Gun du şimdi bekliyorum 15 güne tamamlanmasini

Ben İstanbulda yaşıyorum Sonomed de çekildim ve hiç bir şey anlamadan 5 dk içinde bitti C kollu cihazmış bilgin olsun araştırabilirsin
Ben de istanbuldaydim 5 ay once izmire yerlestik is sebebiyle küçük yer vala sırf o yüzden kendi halime gebelik hemen olsun istiyorum istanbul büyük şehir her imkan var

Ya maşaallah Allah bize de nasip etsin çok sevindim canım benim bende ayın 22 sinde hsg çekildim bende sadece bel ağrısı var gibi başka belirti yol ümitlenmiyorum ama bakalım hayırlısı bize de dua et canım hamilelerin duası kabul olur derler
Kızlar ben hamileyimm kan testi verdim 93 çıktı çok şükür

Hiç belirtim olmadığı için yapmıcam canım hatta olmaz isem 8 Mayısında geçmesini beklicem

Ckollu cihaz olduğu için anestezili yapmıyorlar canım 800 tl ama gerçekten çok memnun kaldım çok temiz ve ilgili bir yer ağrım sızım hiçbirşeyim olmadı
Uygunmuş bazıları çok çok pahali ya yaptırmış not alim canim bende bir köşeye çok saol inşallah güzel haberlerini alırım sıra ile hepimize nasip olsun mübarek günler yüzü suyu hürmetine ❤

Bir şey sormak istiyorum hsg rahim filmi oluyor dimi? Bunu doktor hangi aşamada öneriyor. Yani birkaç ay denedim gebe kalamadım hsg çektirmek istiyorum diyebiliyor muyum

Amin canım bu arada doktorun yönlendirmesine gerek yok kendi isteğin ile gidebiliyorsun haberin olsun canım

Bir şey sormak istiyorum hsg rahim filmi oluyor dimi? Bunu doktor hangi aşamada öneriyor. Yani birkaç ay denedim gebe kalamadım hsg çektirmek istiyorum diyebiliyor muyum
Evet rahim filmi oluyor canım ben kendi istediğim ile gidip çekildim sende öyle yapabilirsin adet olduğun gün arıyorsun onlar gün veriyor direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…