Teşekkür ederim canımİnşallah gerek kalmaz canım, adette başlamıştım mart ayında ama bitmedi birazı kaşmıştı, kalanını nisanda bitrdim, hatta yeni hormon testi vermeyi düşünüyordum amhda değişiklik varmı
İnşallah kuzum aşıda ikinci doz işi de var uzucak biraz ama o da önemliKesinlikle doğum izninde yalnız kalmamalısınbende iş yerinde yalnız kalmamalıyım korono aşısı girmese araya çalışıp sana yetiştim dicem de 2 ay kafadan aşı için beklicem gibi neyse ucundan yakalarım belki
Bende hgs isticem ama devlete gidiyorum olmazsa özelde yaptircam esim de ozel hastanede ultrosan a giricek inşallah gerek kalmaz da hamile kalırız canim şimdiden adet 3. Güne randevu ayarladım benCanım Şubat ayında klomen ile yaptırmıştım çatlatma iğneside oldum fakat bende kist oluştu 2 ay uğraştım geçen ay hsg çekildim ama bu ay olmaz ise adetimin 3.günü doktora gitmeyi düşünüyorum
Uygulamada 8 Mayıs gösteriyor canım ama ben genelde uygulamadaki tarihten 2 gün önce oluyorum 6 Mayıs yani ama hiç bir belirtim yokSenin bat nezamandi benden once diye hatırlıyorum ovulasyon ile takiplerde konusmustuk
Ben İstanbulda yaşıyorum Sonomed de çekildim ve hiç bir şey anlamadan 5 dk içinde bitti C kollu cihazmış bilgin olsun araştırabilirsinBende hgs isticem ama devlete gidiyorum olmazsa özelde yaptircam esim de ozel hastanede ultrosan a giricek inşallah gerek kalmaz da hamile kalırız canim şimdiden adet 3. Güne randevu ayarladım ben
Ay bise kalmamış test yapmadın dimi vala bende günüm gelsede nolcak öğrensen diyorum nezaman test yapıcaksın. Bende yumurtlama sonrasi bel kasik ahrisi ve gogus hassasiyeti oldu ve hatta dünde vardı ondan erkenden test yapmıştım düşün yumurtlama sonras i 8 9. Gun duUygulamada 8 Mayıs gösteriyor canım ama ben genelde uygulamadaki tarihten 2 gün önce oluyorum 6 Mayıs yani ama hiç bir belirtim yok
Ben de istanbuldaydim 5 ay once izmire yerlestik is sebebiyle küçük yer vala sırf o yüzden kendi halime gebelik hemen olsun istiyorum istanbul büyük şehir her imkan varBen İstanbulda yaşıyorum Sonomed de çekildim ve hiç bir şey anlamadan 5 dk içinde bitti C kollu cihazmış bilgin olsun araştırabilirsin
Ne kadar ödediniz hgs ye anestizili dimiBen de istanbuldaydim 5 ay once izmire yerlestik is sebebiyle küçük yer vala sırf o yüzden kendi halime gebelik hemen olsun istiyorum istanbul büyük şehir her imkan var
Senden ne haber doktora gidecektin bugün canım?Başka kuzum düşmesi lazım biraz 1 hafta sonra tsh a baktır hiç düşmediyse doktorla konuş 50 mg olarak iç
Kızlar ben hamileyimmkan testi verdim 93 çıktı çok şükür
Hiç belirtim olmadığı için yapmıcam canım hatta olmaz isem 8 Mayısında geçmesini beklicemAy bise kalmamış test yapmadın dimi vala bende günüm gelsede nolcak öğrensen diyorum nezaman test yapıcaksın. Bende yumurtlama sonrasi bel kasik ahrisi ve gogus hassasiyeti oldu ve hatta dünde vardı ondan erkenden test yapmıştım düşün yumurtlama sonras i 8 9. Gun duşimdi bekliyorum 15 güne tamamlanmasini
Ckollu cihaz olduğu için anestezili yapmıyorlar canım 800 tl ama gerçekten çok memnun kaldım çok temiz ve ilgili bir yer ağrım sızım hiçbirşeyim olmadı
Uygunmuş bazıları çok çok pahali ya yaptırmış not alim canim bende bir köşeye çok saol inşallah güzel haberlerini alırım sıra ile hepimize nasip olsun mübarek günler yüzü suyu hürmetine ❤Ckollu cihaz olduğu için anestezili yapmıyorlar canım 800 tl ama gerçekten çok memnun kaldım çok temiz ve ilgili bir yer ağrım sızım hiçbirşeyim olmadı
Ah çok iyi acaba hanginilacti kullandığı cnmCanım bu arada ablama sordum dediğim gibiymiş progestan kullanmış 3 ay düzenli şekilde. Sonraki ay hamile kalmış.
15 değil ama en geç 14 ü bat benimdeKizlar napiyorsunuz kimler benim gibi 15 mayis bat konusalim
Bir şey sormak istiyorum hsg rahim filmi oluyor dimi? Bunu doktor hangi aşamada öneriyor. Yani birkaç ay denedim gebe kalamadım hsg çektirmek istiyorum diyebiliyor muyumCanım Şubat ayında klomen ile yaptırmıştım çatlatma iğneside oldum fakat bende kist oluştu 2 ay uğraştım geçen ay hsg çekildim ama bu ay olmaz ise adetimin 3.günü doktora gitmeyi düşünüyorum
Amin canım bu arada doktorun yönlendirmesine gerek yok kendi isteğin ile gidebiliyorsun haberin olsun canımUygunmuş bazıları çok çok pahali ya yaptırmış not alim canim bende bir köşeye çok saol inşallah güzel haberlerini alırım sıra ile hepimize nasip olsun mübarek günler yüzü suyu hürmetine ❤
Maşaallah yaaKızlarrrr
Evet rahim filmi oluyor canım ben kendi istediğim ile gidip çekildim sende öyle yapabilirsin adet olduğun gün arıyorsun onlar gün veriyor direkBir şey sormak istiyorum hsg rahim filmi oluyor dimi? Bunu doktor hangi aşamada öneriyor. Yani birkaç ay denedim gebe kalamadım hsg çektirmek istiyorum diyebiliyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?