Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım bu arada doktorun yönlendirmesine gerek yok kendi isteğin ile gidebiliyorsun haberin olsun canım
Ozaman regl olursam hormon testi yaptircam zaten ondan sonra özelde yer ayarlayıp film cektiririm esim de kendini kontrol ettirir ❤

Evet rahim filmi oluyor canım ben kendi istediğim ile gidip çekildim sende öyle yapabilirsin adet olduğun gün arıyorsun onlar gün veriyor direk
Teşekkür ederimm. Yeniyim bu süreçte bilgi eksikliklerim baya var öğrendiğim iyi oldu

Ben de öyle valla 2 3 test vardı onla yaptım zaten ne pik gördüm ne bisi yetmedi =) bilerek almamıştım kendime 3 4 ay verdim rahatım obur turlu olmayınca hüsran oluyor=)
Oyle gercekden salmak en guzeli. Sen takviye kullaniyor musun?

Teşekkür ederim evet bende olsa çıkardı diye düşünüyordum 11. Gün ama çıkmadı
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla gelsin inşallah 11.gun dediğin hangi gün yapdin tam olarak çıkmadı adete kaç gün vardı birde normal testmiydi erken mi acaba.

Hangi günler değerlendirdin peki?

Bu ay saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorum. Eşimi de kendimi de boğmuyorum

Öğleden sonra doktorunarayım da benim tsh ım yüksekmiş ya hacı bunu napcaz diyim bari
Benim doğuştan yok tiroid bezi. Ömür boyu kullanacağım ilaç. İlaç veriyorlar 1 ayda düşüyor tatlım. Benim 25 olan değerim 1ay düzenli ilacı kullandım 2 bucuğu n altına düşmüş bugun aldım sonuçları hiç endişelenme mutlaka doktora git ve takibi aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…