Ozaman regl olursam hormon testi yaptircam zaten ondan sonra özelde yer ayarlayıp film cektiririm esim de kendini kontrol ettirir ❤Amin canım bu arada doktorun yönlendirmesine gerek yok kendi isteğin ile gidebiliyorsun haberin olsun canım
Teşekkür ederimm. Yeniyim bu süreçte bilgi eksikliklerim baya var öğrendiğim iyi olduEvet rahim filmi oluyor canım ben kendi istediğim ile gidip çekildim sende öyle yapabilirsin adet olduğun gün arıyorsun onlar gün veriyor direk
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımOzaman regl olursam hormon testi yaptircam zaten ondan sonra özelde yer ayarlayıp film cektiririm esim de kendini kontrol ettirir ❤
Rica ederim canımTeşekkür ederimm. Yeniyim bu süreçte bilgi eksikliklerim baya var öğrendiğim iyi oldu
Oyle gercekden salmak en guzeli. Sen takviye kullaniyor musun?Ben de öyle valla 2 3 test vardı onla yaptım zaten ne pik gördüm ne bisi yetmedi =) bilerek almamıştım kendime 3 4 ay verdim rahatım obur turlu olmayınca hüsran oluyor=)
Cok guzel yakiniz. Ne kadardir istiyorsunuz? Calismalar bitti mi15 değil ama en geç 14 ü bat benimde
Adı progestan kuzum işteAh çok iyi acaba hanginilacti kullandığı cnm
Yok canım ya şimdilik kırmızlardan ses seda bir yok bi yağdan tiksindim biraz şükür iyiyim bide canım acayip acılı şeyler istedi bugünEsracim bi gelişme yok heralde dimi
Hadi insallah sirasi gelen sendende alalim güzel haberler canimYok canım ya şimdilik kırmızlardan ses seda bir yok bi yağdan tiksindim biraz şükür iyiyim bide canım acayip acılı şeyler istedi bugün
Evet canım yakınızCok guzel yakiniz. Ne kadardir istiyorsunuz? Calismalar bitti mi
İnşallah canım inşallah hayırlı haberler yazarım size sizlerde banaHadi insallah sirasi gelen sendende alalim güzel haberler canim
4 ay olcak bu ay d vit folik asit senin?Oyle gercekden salmak en guzeli. Sen takviye kullaniyor musun?
AA hic duymamıştım canım içerik olarak Progtestan diyorsun sandım msela duohaston falanda progesteron içeriyor öyle anladimAdı progestan kuzum işte
Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim evet bende olsa çıkardı diye düşünüyordum 11. Gün ama çıkmadı
İnşallah canım benim inşallahGecen ay konusduk seninle canim. Ama gebelik Yok insallah bu ay olur
Hangi günler değerlendirdin peki?Anlatayım canım, benim 2. Çocuğum olacak, geçen sene mart ayından bu yana istiyoruz, ocakta doktora gittim adetin 2. Günü, doktor muayenede yumurtalıkların iyi değil, gelişmeye hazır yumurtamın olmadığını söyledi, hormon testi, spermipgram, hsg istedi, hepsini yaptırdım amh çok düşük çıktı (0,84) doktor ne ilaç verdi ne takviye normal olmaz dedi, iki kez aşılama sonrasında tüp bebek denenir dedi, şubat adetimde başka kadın doğumcuya gittim tahlillerle, oda muayene etti ilk doktorumun haklı olduğunu yumurtalarımın iyi olmadığı, klomen vs tarzı ilaçlarla gelişmeyeceği söyledi, ancak aşılamadaki iğnelerin daha etkili olduğunu söyledi ve yine aşılama ve tüp bebek tedavisiyle anca olur dedi, o ay klomen kullandım ama gitmedim gelişip gelişmediğini öğrenmek için, o ara prowomen aldım, bence onun etkisi çok büyük, mart geçti yine bişey yok, prowomenı bitirdim bu arada başkada herhengi bişey kullanmadım, çok sık değerlendirmede olmadı ramazan diye, normalde göğüs hassasiyetim olmazdı bi fark bu ay yumurtlamadan sonra 1 hafta göğüslerim ağrıdı hassaslaştı ama şuan oda yok saldı kendini hiçbi belirtim yok, evde temizlik yapmak için adet olmayı bekliyordum bugün testte çizgiyi görünce şok geçirdim, Yarın test vercem inşallah orda da pozitifi görürüm
Bu ay saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorum. Eşimi de kendimi de boğmuyorumKuzucum bazen adet günlerinde ya da sürdüğü günlerde sapmalar olabiliyor. Sen ovülasyona devam et geçen ay 20.günde gördüm diyorsun adetin uzadı diye sakın endişeye kapılma. Belki gene aynı gün görürsün ya da daha erken takibini şaşırma elinden geleni yap kafanı rahatlat stres yapma çok etkiliyor. O zaman hayırlısıyla yumurtlamanı göreceksin inşallah
Benim doğuştan yok tiroid bezi. Ömür boyu kullanacağım ilaç. İlaç veriyorlar 1 ayda düşüyor tatlım. Benim 25 olan değerim 1ay düzenli ilacı kullandım 2 bucuğu n altına düşmüş bugun aldım sonuçları hiç endişelenme mutlaka doktora git ve takibi aksatmaÖğleden sonra doktorunarayım da benim tsh ım yüksekmiş ya hacı bunu napcaz diyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?