Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim hadi sıra sende elenirsen biz yine buralarda olacağız belli inşallah senden güzel haberler gelir gerçi bende regl olmadım var güne ama işte ümit fakirin ekmegidir hesabi
Valla beni şimdi aradılar hastaneden idrar testi yapmayın henüz çıkmaz dediler progesteron sonucu İçin aramıştı iğneden 15 gün sonra gelin kan testi yapalım dediler hayırlısı artık bn hamile kalsam bile buradayım

Kızlar bir arkadaşım var, üniversiteden yakın bir arkadaşım. Çocuk olduktan sonra cinsel hayatımız bitti çocuğu bir yaşını geçti sadece birkaç defa ilişki olmuş. Bir de sürekli konuştuğumuz zaman şikayet ediyor çocuk çok zor diyor sürekli mutsuz, depresif geliyor bana, korkuyorum biz de mi öyle olacaz diye, sonra diyorum ben öyle olmam yaa ama böyle şeyleri görünce de korkuyorum açıkçası

Canım herkes farklı bizim üst komşunun eşi de eşime çocuk yapma bizim cinsel hayatımız felan kalmadı demiş ve çocuğu 4 yaşında felan sen eşini seviyorsan zaten istersin o da seni ister çocuk yıkıcı değil bağlayıcıdır kimseye kulak asma

Ay hayırlısı canim seninde bisey kalmadi desene

tabi ki canım hiç sıkıntı değil :) ne zaman oluşturursan artık amaç sizinle devam etmek :)

hayırlısı kuzum. dene bir kaç ay. yaşında müsaitse:) sonrasına bakarsın. inş güzel haberler alırsın.
Günaydın kızlar ilk erken gebelik testi yaptım oda bozuk çıktı şerefsiz marka diğeri kaset tip oda negatif reglim 14 mayıs gözüküyor yine ümitler yok
canım hemen olumsuzluğa kapılma. öyle çok örnekler var biliyorsun batı bekle bakalım:)
topik birden patlama yapar diye umuyorum:)

Ah ah keşke mucize olsa vala belirti vs kalmadi sadece bel ağrısı çekiyorum hep uzanma isteği oluyor ağır bise de kaldırmadım yasaklarda hareketsiz kalmaktan mi acaba

Yumurta gününden beri karnım kımıl kımıl bi iğne batıyor, bi kramp giriyor, bi vakumlanıyor hissi bel ağrısı zaten var. Ama yok bunlar hep progesterondan deyip ayaklarda çorap sabırla bekleyeceğim bakalım... sonra 19 mayısta koşa koşa erken gebelik testi

Canımcım ben üç gün önceden regl oldum yazmıştım sanada sanırım unuttun. bugün doktora gittim klomen, glukofen ve prowomen di sanırım ilacın adı eczanede yoktu sipariş ile gelecek tam bilmiyorum adını neyse işte onları kullanıcam bu inşallah bi faydasını görürüm vesile olur. Şey aklıma takıldı ama bu glukofen ve folik asit reglken kullanılabilir mi ki? Ya eczaneye eşim girdi oda ne bilsin sormak aklına gelmemiş

Kullanılır kullanılır. Folik asiti erkekler bile kullanabilir sıkıntı yok. glukofen de şeker metabolizmasını düzenlemek için. Zaman fark etmez. Şifa versin..bebiş gelsin inşallah

yaw o durum bendede var :) kramplar ufak iğneler sancılar. ellerim ayaklarım üşüyor filan. ama bu kadar erken belirti olması zaten mümkün değil. bat ne zaman senin? 20si benim. öf daha çok var be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…