- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Valla beni şimdi aradılar hastaneden idrar testi yapmayın henüz çıkmaz dediler progesteron sonucu İçin aramıştı iğneden 15 gün sonra gelin kan testi yapalım dediler hayırlısı artık bn hamile kalsam bile buradayımAmin canim hadi sıra sende elenirsen biz yine buralarda olacağız belliinşallah senden güzel haberler gelir gerçi bende regl olmadım var güne ama işte ümit fakirin ekmegidir hesabi
Canım herkes farklı bizim üst komşunun eşi de eşime çocuk yapma bizim cinsel hayatımız felan kalmadı demiş ve çocuğu 4 yaşında felan sen eşini seviyorsan zaten istersin o da seni ister çocuk yıkıcı değil bağlayıcıdır kimseye kulak asmaKızlar bir arkadaşım var, üniversiteden yakın bir arkadaşım. Çocuk olduktan sonra cinsel hayatımız bitti çocuğu bir yaşını geçti sadece birkaç defa ilişki olmuş. Bir de sürekli konuştuğumuz zaman şikayet ediyor çocuk çok zor diyor sürekli mutsuz, depresif geliyor bana, korkuyorum biz de mi öyle olacaz diye, sonra diyorum ben öyle olmam yaa ama böyle şeyleri görünce de korkuyorum açıkçası
Ay hayırlısı canim seninde bisey kalmadi deseneValla beni şimdi aradılar hastaneden idrar testi yapmayın henüz çıkmaz dediler progesteron sonucu İçin aramıştı iğneden 15 gün sonra gelin kan testi yapalım dediler hayırlısı artık bn hamile kalsam bile buradayım
tabi ki canım hiç sıkıntı değil :) ne zaman oluşturursan artık amaç sizinle devam etmek :)Gamzecim yeni bat bir süre özellikle haziran almıyorum çok doldu listem biraz mayıs bitsin sonra tekrar açınca listeyi alırım nasipse olur mumayıs ayındaki arkadaşlara haksızlık olmasın. Zaten çok var batına ben seni not ettim açınca yazacağım
Kalmadı da umutsuz bnce kısmet tabiAy hayırlısı canim seninde bisey kalmadi desene
hayırlısı kuzum. dene bir kaç ay. yaşında müsaitse:) sonrasına bakarsın. inş güzel haberler alırsın.14 mm olduğunu söyledi , eşim varikosel bikaç ay öyle şansımızı deneyeceğiz eğer olmazsa ciddi tedaviye sonra başlayacağız kuzum . Yani ben öyle istedim çünkü bazı sebeplerden dolayı psikolojik olarak tedaviye hazır değilim
canım hemen olumsuzluğa kapılma. öyle çok örnekler var biliyorsun batı bekle bakalım:)Günaydın kızlar ilk erken gebelik testi yaptım oda bozuk çıktı şerefsiz markadiğeri kaset tip oda negatif reglim 14 mayıs gözüküyor yine ümitler yok
Aşılama yada tüp bebek düşünüyormusun 1 sene olmuş senin bende hep en kötüyü düşünüyorum olmazsa artık tüp bebek vs yapariz diyorumKalmadı da umutsuz bnce kısmet tabi
Ah ah keşke mucize olsa vala belirti vs kalmadi sadece bel ağrısı çekiyorum hep uzanma isteği oluyor ağır bise de kaldırmadım yasaklarda hareketsiz kalmaktan mi acabahayırlısı kuzum. dene bir kaç ay. yaşında müsaitse:) sonrasına bakarsın. inş güzel haberler alırsın.
canım hemen olumsuzluğa kapılma. öyle çok örnekler var biliyorsun batı bekle bakalım:)
topik birden patlama yapar diye umuyorum:)
Bencede amaç birlikte olmak.tabi ki canım hiç sıkıntı değil :) ne zaman oluşturursan artık amaç sizinle devam etmek :)
Yanii etiket Olmayınca göremiyorum bak Yusra deyince geldim canım :) inşallah önümüzdeki ay nasip olur sana
Burada neredesinizBende karşıyakadaydım şimdi eşimin ataması nedenli karadenizdeyiz
Bn aşılamayı yaptırırsam devlette yaptırırım sonrası tüp bebek zaten Allah o günlere koymasın hiç birimizi inşallahAşılama yada tüp bebek düşünüyormusun 1 sene olmuş senin bende hep en kötüyü düşünüyorum olmazsa artık tüp bebek vs yapariz diyorum
Ben cok severim uykuyu ama hamile kalınca uyuyamıyorum o yüzden o tadi hic alamadımBende uyurum ama uyku çok uyumak uykusu değil onun tadı bambaşka birşey
Canımcım ben üç gün önceden regl oldum yazmıştım sanada sanırım unuttun. bugün doktora gittim klomen, glukofen ve prowomen di sanırım ilacın adı eczanede yoktu sipariş ile gelecek tam bilmiyorum adını neyse işte onları kullanıcam bu inşallah bi faydasını görürüm vesile olur.@Khaleesi1 @Ayvegece @cccilemm
@ElifserkanVeziir @feruzecerci
@Denoom @Elifece20
Batlarınız ne durumda acaba arkadaşlar hiç hamiş haberleri alamıyoruz verin güzel haberler bizlere
@Gizemsu07 sana sormak da ne bilim çok anlamsız olurdu ama sormamak da istemedim bat kaç onu sorayım barim
Kullanılır kullanılır. Folik asiti erkekler bile kullanabilir sıkıntı yok. glukofen de şeker metabolizmasını düzenlemek için. Zaman fark etmez. Şifa versin..bebiş gelsin inşallahCanımcım ben üç gün önceden regl oldum yazmıştım sanada sanırım unuttun. bugün doktora gittim klomen, glukofen ve prowomen di sanırım ilacın adı eczanede yoktu sipariş ile gelecek tam bilmiyorum adını neyse işte onları kullanıcam bu inşallah bi faydasını görürüm vesile olur.Şey aklıma takıldı ama bu glukofen ve folik asit reglken kullanılabilir mi ki? Ya eczaneye eşim girdi oda ne bilsin sormak aklına gelmemiş
Cok guzel ya ağlayasım geliyor bende bir ara sarmıştımİnstagramda tüp bebek yapan doktorların mutlu haberi verdiği andaki videolarına sardım çok güzel
yaw o durum bendede var :) kramplar ufak iğneler sancılar. ellerim ayaklarım üşüyor filan. ama bu kadar erken belirti olması zaten mümkün değil. bat ne zaman senin? 20si benim. öf daha çok var beYumurta gününden beri karnım kımıl kımıl bi iğne batıyor, bi kramp giriyor, bi vakumlanıyor hissibel ağrısı zaten var. Ama yok bunlar hep progesterondan deyip ayaklarda çorap sabırla bekleyeceğim bakalım... sonra 19 mayısta koşa koşa erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?