Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kullanılır kullanılır. Folik asiti erkekler bile kullanabilir sıkıntı yok. glukofen de şeker metabolizmasını düzenlemek için. Zaman fark etmez. Şifa versin..bebiş gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağolasın Hayırlı zamanda gelsin inşallah hepimizin bebişleri

yaw o durum bendede var :) kramplar ufak iğneler sancılar. ellerim ayaklarım üşüyor filan. ama bu kadar erken belirti olması zaten mümkün değil. bat ne zaman senin? 20si benim. öf daha çok var be
Bende aynı şeyi hissediyorum 3 gündür tam belimin ortasında gitmeyen bir ağrı var yürüdükçe bacağıma kadar geliyor yuh daha rahmime bile dusmemissindir evlat diyorum ama ilkinde de cok erken başlamıştı belirtilerim düşünmeden duramıyorum kabızlık şişkinlik bunlarda ekstralari bu arada

yaw o durum bendede var :) kramplar ufak iğneler sancılar. ellerim ayaklarım üşüyor filan. ama bu kadar erken belirti olması zaten mümkün değil. bat ne zaman senin? 20si benim. öf daha çok var be
Benim de 19-20 gibi Bat, bunların belirti olmadığını bilmek bir taraftan güzel, sapıklaşmıyorum Ama önceden testle falan oyalanıyormuşuz iyiymiş. Böyle beklemek zor. Oruç oruç yatakta vücudumu dinliyorum yalnızca. Halim de yok ki kalkıp bişeyler yapayım. Zaten yasak evdeyiz. Amma mazeretimiz var yani
İnşallah 20sinde mutlu haberleri paylaşırız

Senin bat ne zaman?

valla dün rahim ağrısı gibi bişiler oldu bacağıma da vurdu filan. dedim heralde geçti tüplerden rahme ulaştı:d kendi kendime eğleniyorum
valla canım ben bankacıyım. misler gibi işimin başındayım dinlenme filan hakgetire. ama aklım hep bebişte. kızımda çok üşümüştüm bir hafta öncesinde hatta daha öncesinden başlamıştı. şimdi ayak üşümesi hemen belirti gibi geliyor
bide 4 gün öncesinden öğrenmiştim filan. 16sında bi yapcam erken test diye fantezi kuruyorum

Evet Şimdi hatırladım yazmıştın
Tabiki canım glukofen ilaçın amacı belli yani eczane nasıl dediyse adetli adetsiz fark etmez kullan.sana polikist için mi verdi? Folik asitte öyle ben hergün bir tane kullanıyorum adetli adetsiz fark etmeksizin. Çok emin değilsen yinede ara eczaneyi sor aldığınız yeri
Bunları alıyorsan maşallah inşallah nasip olur.
Prowomen kan şekeri düşürüyor sende de sanırsam yüksek çok isabet olmuş doktorun vermesi iş görecektir.

Ben onu basta baya yapıyordum yumurtlama zamanın da şimdi ne olduğunu anlayamıyorum o yüzden ona da yönlendirme yapamadim

Ben cok severim uykuyu ama hamile kalınca uyuyamıyorum o yüzden o tadi hic alamadım
İnşalalh bu sefer alırsın her bünye bir değil benimki ilk defa birşeyler girdi farkındaydı uyuyacaksın diyordu başka birşey demiyordu tabi o sıralar çalışıyordum birde tekrar beklerim bu uykuyu o uyku başka ya engel istesen imkanı yok ayakta uyurdum

Kuzum bende de regl öncesi kahverengi akıntı gelirdi bugün beyaz akıntım varken içinde kırmızı kan geldi ve şuan neredeyse su gibi sıvı kıpkırmızı kan geldi normal regl mi yoksa kiste falan bişey mi oldu anlamadım bata 3 gün var

Hadi bakalım inşallah ben pozitif olurum sonrada sen pozitif olursun geç gelen bayram şekerleri bizim olur.. Sen çalışmalara devam
İnşallah canım. Pozitifleri görürüz ikimiz de Ben doktora gittiğimde, bu ay sağdan yunurtan var 3 tane demişti. Bugün de iğnenin 4. Günu belimin sağ tarafı aşırı ağrıyor. Dik yuruyemedim resmen. Bir de beyaz şu gibi akıntım var. Neler oluyor bilemedim

Bu sefer almasam daha iyi cocukla yarim saatten fazla uyuyamıyorum zaten canım perişan olurum valla ayakta

Aynen benim de yumurtlamadan beri sag kasigimda surekli bir batma bi kramp hisleri. İmplantasyon zamani da degil hadi oyle olsa belki ona yorardim da yumurtlamadan daha 3-4 gun gecti. Bir de gecen ay da oyle olmustu yine sagda. İki aydir sagdan mi yumurtlama oluyor anlamadim. Bat gunlerimiz de ayniymis. Hadi hayırlısı

Evet canım polikistik over var Glukofeni yumurta geliştirmeye yardımcı oluyor diye verdi prowomeni ilk kez kullanıcam ama sanırım doktor öyle bir etki yapar diye düşünmüş olabilir. Ya kendi doktorumun bu gün randevuları hep doluydu bende adetin üçüncü günü diye bu gün gideyim istedim zaten bitti bitecek gibi. Bu doktorda kilo için iyi bir fırça attı haklı ama işte insan yine de bir sinir oluyor yahu. Zaten diyetisyen kontrolündeyim ama sadece sağlıklı beslenme ile olmuyor ki hareket etmek lazım ve benim hareket alanım çok dar artık sabah öğle akşam leslee yapıcam heralde hırs yaptım

Memleketin size ihtiyacı var Kolaylıklar iş yerinde Sağlığına dikkat et çok. Ben idari izindeyim evden çalışınca da böyle oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Peşine de biz müjdeyi veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…