Adet bütünce yumurtlama görene kadar ebru ceylanın yumurtlama masajını yapman belki fayda eder canim youtubede videoları var ben 12 13 günde yumurtlama gördüm instagramda sayfa adıda bir gebenin günlüğü takip et derim17.gün ve hala yumurtlama yokerken yumurtlamak için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?
Önceki ay kaçıncı günde yumurtlama görmüştün peki? Ah evet takip ediyorum kendisini, adetken 3 gün ara ara yaptım adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyici masajını ama 5 gün süren adetim 8.güne kadar lekelenme olarak devam etti. Korktum. Sonra da yapmadım.Adet bütünce yumurtlama görene kadar ebru ceylanın yumurtlama masajını yapman belki fayda eder canim youtubede videoları var ben 12 13 günde yumurtlama gördüm instagramda sayfa adıda bir gebenin günlüğü takip et derim
Ya inşallah pik olur çünkü perşembeden itibaren değerlendirme imkanım olmayacak. Çok teşekkür ederimBu gece veya yarın gün içinde pik olursun canım bugünü değerlendir bana kalırsainşallah güzel haberlerini alırız
Niye bu kadar düzensiz ki yumrtlaman senin canım ya doktora gidecek misin sen ben sana yazdım hepsini takipli ol daha iyi olacak diye17.gün ve hala yumurtlama yokerken yumurtlamak için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?
Ya ben daha geçen ay gittim çok iyi bir doktora, elime folik asiti tutuşturup daha çok erken diyip yolladı. Bir de adetinin 11-19. Günleri arası gün aşırı ilişki olsun dedi. Yumurtalıklarıma da baktı ama çok güzel dedi. Bu ay olmazsa farklı bir doktora gideceğim artık. Dediğin gibi 1 senedir olmuyor diyecem. Yumurtlama takibi yaptırıcamNiye bu kadar düzensiz ki yumrtlaman senin canım ya doktora gidecek misin sen ben sana yazdım hepsini takipli ol daha iyi olacak diye
Gözünaydın kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahYüsra30 kan verdim bugün de beta hcg 682 olmuş kızlar bugün regl gunumdu ver dedim rabbim herkese nasip etsin inşallah
Perşembe gününe kadar pik olup çatlama olur zatenYa inşallah pik olur çünkü perşembeden itibaren değerlendirme imkanım olmayacak. Çok teşekkür ederim
Yani canım tamam sürekli yumrtlaman var er geç de git senden güzel haberler alacağım canım inşlhYa ben daha geçen ay gittim çok iyi bir doktora, elime folik asiti tutuşturup daha çok erken diyip yolladı. Bir de adetinin 11-19. Günleri arası gün aşırı ilişki olsun dedi. Yumurtalıklarıma da baktı ama çok güzel dedi. Bu ay olmazsa farklı bir doktora gideceğim artık. Dediğin gibi 1 senedir olmuyor diyecem. Yumurtlama takibi yaptırıcam
Benim de 26. Gün ve hala pik yok17.gün ve hala yumurtlama yokerken yumurtlamak için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?
Canim valla ilk ovulasyon denedim regl olursam elimde testler var yine takıp edicem ama belirtiler hep regl bitiminden 1 hafta sonra oluyordu demek ki yumurtlama erken oluyo diye düşündümÖnceki ay kaçıncı günde yumurtlama görmüştün peki? Ah evet takip ediyorum kendisini, adetken 3 gün ara ara yaptım adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyici masajını ama 5 gün süren adetim 8.güne kadar lekelenme olarak devam etti. Korktum. Sonra da yapmadım.
@Khaleesi1 @Ayvegece C cccilemm
@ElifserkanVeziir @feruzecerci
@Denoom @Elifece20
Batlarınız ne durumda acaba arkadaşlar hiç hamiş haberleri alamıyoruz verin güzel haberler bizlere
MaviliGizem sana sormak da ne bilim çok anlamsız olurdu ama sormamak da istemedim bat kaç onu sorayım barim
@Denoom @Elifece20
Batlarınız ne durumda acaba arkadaşlar hiç hamiş haberleri alamıyoruz verin güzel haberler bizlere
MaviliGizem sana sormak da ne bilim çok anlamsız olurdu ama sormamak da istemedim bat kaç onu sorayım barim
@Denoom @Elifece20
Sevdim kuzum ama gelir gelmez karantinaya alındık tam kapanma oldu derken gezemedik bile sen nerdesin?Yaa çook kuccukk bir yersevimli seversen
Cephede çalışmaya devam. Corona olduk geçen ay. Bir süre antikorlu şekilde yakılır artık. İnş bu ay hep birlikte güzel haberler alırız..Memleketin size ihtiyacı varKolaylıklar iş yerinde Sağlığına dikkat et çok. Ben idari izindeyim evden çalışınca da böyle oluyor. İnşallah güzel haberlerini alırız. Peşine de biz müjdeyi veririz
Yüsra30 kan verdim bugün de beta hcg 682 olmuş kızlar bugün regl gunumdu ver dedim rabbim herkese nasip etsin inşallah
Yaa kuzum benim çok iyi kalplisin, benim için böyle fotoğraf yükleyip açıklama yapmışsın, çok teşekkür ederim.Perşembe gününe kadar pik olup çatlama olur zaten
bak bu benim ocakta yaptığım testler senin ki gibi çıktığında saat 16.50 imiş ertesi gün pik olduğunda 10.58sen bu geceyi değerlendir
Bende pcos yok canım, evet gittim sadece folik verdi ve adetinin 11-19.günleri arasında gün aşırı değerlendir yumurtalıkların güzel dediBenim de 26. Gün ve hala pik yokBen hep geç yumurtluyorum pcos var ben de. Sen hiç gittin mi doktora
Ben ordu merkezdeyim. Trabzonlu eşim iş için buradayız.Sevdim kuzum ama gelir gelmez karantinaya alındık tam kapanma oldu derken gezemedik bile sen nerdesin?
Ya evet takıyorlar kiloyu görünce hemen basıyorlar etiketi. Neymiş 10 kilo veren kendiliğinden hamile kalıyormuş falan. 70 kiloyum canım ama ben evlendiğimde 60 kiloydum o zamanda korunmamıştım ee o zaman niye olmadı bebek diyemedim kadına içimde kaldıGüzel şeyler vermiş canım.Bence çok iyi davranmış. Evet kilo için kızıyor bazısı bende anlamdım ne kilolu var hamile ama bir laf var illa biriyle karşılaştığında bu denk olması lazım değil bizler daha çok böyle rahatlatıyoruz.bende çok kiloluydum ama spor ve azimle verdim. Günlük yürüyüş yapmazsan kilon çok zor gider. Peki kaç kilosun ki? Diyetisyenler de iş çözmüyor. Bazı bünyenin kilo vermesi zor oluyor. Hele senin o şeker ayrı kötü yani insanı yeme arzusunda geri alamadığı şey. Verirsin istersen zor olur ama olur.
Kuzum benim kist normal duruyordu. Normal adetimden daha kırmızı kanama oluyor ama. Kistim patlamamış çatlamamış ordan el sallıyordu. Adetin erken gelmiş de kisti sökmeye çalışıyor olabilirKuzum bende de regl öncesi kahverengi akıntı gelirdi bugün beyaz akıntım varken içinde kırmızı kan geldi ve şuan neredeyse su gibi sıvı kıpkırmızı kan geldi normal regl mi yoksa kiste falan bişey mi oldu anlamadım bata 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?