Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17.gün ve hala yumurtlama yok erken yumurtlamak için ne yapabilirim, bilgisi olan var mı?
Adet bütünce yumurtlama görene kadar ebru ceylanın yumurtlama masajını yapman belki fayda eder canim youtubede videoları var ben 12 13 günde yumurtlama gördüm instagramda sayfa adıda bir gebenin günlüğü takip et derim

Önceki ay kaçıncı günde yumurtlama görmüştün peki? Ah evet takip ediyorum kendisini, adetken 3 gün ara ara yaptım adet söktürücü ve yumurtlama tetikleyici masajını ama 5 gün süren adetim 8.güne kadar lekelenme olarak devam etti. Korktum. Sonra da yapmadım.

Niye bu kadar düzensiz ki yumrtlaman senin canım ya doktora gidecek misin sen ben sana yazdım hepsini takipli ol daha iyi olacak diye
Ya ben daha geçen ay gittim çok iyi bir doktora, elime folik asiti tutuşturup daha çok erken diyip yolladı. Bir de adetinin 11-19. Günleri arası gün aşırı ilişki olsun dedi. Yumurtalıklarıma da baktı ama çok güzel dedi. Bu ay olmazsa farklı bir doktora gideceğim artık. Dediğin gibi 1 senedir olmuyor diyecem. Yumurtlama takibi yaptırıcam

Kızlar meraba bir soru soracaktım da benim bugün reglmin son günü yarın saçımı boyatacam bu ay hamile kalırsam bir zararı olur mu acaba

Ya inşallah pik olur çünkü perşembeden itibaren değerlendirme imkanım olmayacak. Çok teşekkür ederim
Perşembe gününe kadar pik olup çatlama olur zaten
bak bu benim ocakta yaptığım testler senin ki gibi çıktığında saat 16.50 imiş ertesi gün pik olduğunda 10.58 sen bu geceyi değerlendir

Eklentiler

• FE15DC52-A098-43A6-9EC0-5594650C39C8.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 95170408-AD24-4D2C-A1F9-4F3B533BD483.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 51
Yani canım tamam sürekli yumrtlaman var er geç de git senden güzel haberler alacağım canım inşlh

Canim valla ilk ovulasyon denedim regl olursam elimde testler var yine takıp edicem ama belirtiler hep regl bitiminden 1 hafta sonra oluyordu demek ki yumurtlama erken oluyo diye düşündüm

Yusra-61
Yusra-61 ben adet oldum az önce

Cephede çalışmaya devam. Corona olduk geçen ay. Bir süre antikorlu şekilde yakılır artık. İnş bu ay hep birlikte güzel haberler alırız..
Yüsra30 kan verdim bugün de beta hcg 682 olmuş kızlar bugün regl gunumdu ver dedim rabbim herkese nasip etsin inşallah
Tebrikler canım. Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin.. Darısı başımıza var mıydı belirtilerin filan?

Perşembe gününe kadar pik olup çatlama olur zaten
bak bu benim ocakta yaptığım testler senin ki gibi çıktığında saat 16.50 imiş ertesi gün pik olduğunda 10.58 sen bu geceyi değerlendir
Yaa kuzum benim çok iyi kalplisin, benim için böyle fotoğraf yükleyip açıklama yapmışsın, çok teşekkür ederim. Senin döngün kaç gün, benim gibi 17-18.gün yumurtlama görmüşsün. Önceki aylar yumurtlama günlerinde oynama var mıydı?

Benim de 26. Gün ve hala pik yok Ben hep geç yumurtluyorum pcos var ben de. Sen hiç gittin mi doktora
Bende pcos yok canım, evet gittim sadece folik verdi ve adetinin 11-19.günleri arasında gün aşırı değerlendir yumurtalıkların güzel dedi

Ya evet takıyorlar kiloyu görünce hemen basıyorlar etiketi. Neymiş 10 kilo veren kendiliğinden hamile kalıyormuş falan. 70 kiloyum canım ama ben evlendiğimde 60 kiloydum o zamanda korunmamıştım ee o zaman niye olmadı bebek diyemedim kadına içimde kaldı Evet yürüyüş çok fark ettiriyor ama ben doğudayım kocam kendisi yokken yürüyüş yapmamı istemiyor bulunduğumuz yer pek tekin bir yer değil. Komşularıyla birlikte yürüyordum onlar da sıcakta çıkmak istemiyorlar artık Şeker değil de insülin direncim var benim pkodan kaynaklıymış sanırım. Sen nasıl verdin kilonu yürüyüş haricinde spor yaptın mı ?

Kuzum benim kist normal duruyordu. Normal adetimden daha kırmızı kanama oluyor ama. Kistim patlamamış çatlamamış ordan el sallıyordu. Adetin erken gelmiş de kisti sökmeye çalışıyor olabilir

Selizay soğan kürü mü yapsam diye bakıyordum prolaktini yükseltiyormuş anam bu, bi bak prolaktinin kaçmış. Benimki 12 olunca bi de bunla artırmayım diye yapmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…