Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar herkese, ben yeni üye oldum.Paylaşımları görünce ben de katılmak istedim.Hamilelik planlayanlar arasında ben de varım Reglim 6 Mayıstı geciktiği için bugün normal idrar testi aldım negatif çıktı erken mi yaptım emin değilim.Henüz daha regl olmadım.Görüşleriniz benim için önemli.İdrar testleri yanlış sonuçlar verebiliyormuş sanırım.Ne önerirsiniz? predictor markasının erken gebelik testini mi almalıyım?

1)6 Mayıs
2)28
3)6 Ay
4)İlaç ve takviye kullanmıyorum.

@Yusr30

Mayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)

Akıntı takip edebiliyorsan çok güzel bence değerlendir o günleri. Bazen yumurtlamadan erken başlayabiliyor o yumurta akı gibi akıntı ama spermin içerde uzun süre yaşamasını sağlıyor. O yüzden sen aktiviteye başla. Test pozitifi bende çok kusa sürdü 6 saat kadar senin de öyle olabilir belki kaçırmış bile olabilirsin. Vücuduna güven Akıntı kuruyana kadar çalışmalara devam

Canım inşallah hamilesindir. İlk fırsatta bi kan testi yaptır ve en azından folik asit kullanmaya başla. Gerçi gebeysen doktor gerekli takviyeleri söyler ama değilsen ve düşünüyorsan da folat önemli sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.İnşallah Yani aslında gebelik belirtileri de var ama bilemiyorum bazen de hafif kasık bel ağrısı oluyor regl oluyorum sanırım diyorum ama böyle böyle 3 4 gün geçti.

Yarin koyulasabilir bence

Kaset teste bile olsa çıkmazmi canim gebelik ben 4 gun önceden yaptım negatif çıktı erken olanı da bozuk test çıktı

Gümbür gümbür geliyozzzzz ya benim aklıma takıldı 16 prolaktin yüksek mü oluyor
Ay ne bileyim ben bi ara 1.80ymiş. Hayıt tohumu ile testere dişli aslan pençesi tüketmiştim 3 ay sonra 1.80ye düşmüş. Aradan 4 ay daha geçince 12 olmuş. Ben de yükselmiş diye düşündüm.

Hareketsizlik gerçekten kötü ya sen ne kadar sürede verdin 7 kiloyu ve gerçekten tebrik ederim azmini

Kuzum yakin zamanda hiç kullanmadım ama son kullanma var mi kabarmış yerleri bozuk gibi görünüyor ama kullanan varsa onların yorumu daha doğru olur
Bu aymış canım son kullanma tarihi. Karıştırdım ben ondan kabardı ama rengi beni düşündürdğ

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sizde en kısa zamanda mutlu haber alırsınız Yok valla bu ay hali yıkadım deterjanla baya oynadım ağır iş tuttum olacağına yüzde bir ihtimal vermiyordum rüyalarıma girdi sabahına test yaptım çıktı kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…