Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde 16-18 arası pik görüyordum adet döndüm 31 günde bir oluyor

Peki hangi günler değerlendirdin?
Genelde ard arda değerlendirdim ama hamile kaldığım ay ilişki sıklığım çok azdı ovulasyon testi felan hiç yapmadım hatta yumurtlama haftam ilişki ya hiç olmadı ya da 1 defa oldu diyebilirim eşimde bende hastalandık vs derken çok birşey yapamadık adet sonrası oldu daha çok tahminim o zaman kalmışımdır

Regli olmama ayı mı bu ay anlayamadım ki yok testler pozitif olsa karnım ağrımayacak. İnşllah neyse hayırlısı olsun hakkında ya
Hayırlısı canım hala olmadım, ama bu, belirsizlik çok kötü yani gögüslerim bomba gibi

Selizay soğan kürü mü yapsam diye bakıyordum prolaktini yükseltiyormuş anam bu, bi bak prolaktinin kaçmış. Benimki 12 olunca bi de bunla artırmayım diye yapmadım ben
Ya deli gibi yapmayacam günden iki defa diyor soğan kürü tarifine ben bir defa yapacam ya da günaşırı

Birşey gözlemledim annenin ay burcu hangi burçsa çocuğun burcu genelde o oluyor astroloji sayfalarında da böyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilmem ama benim burcum boğa annemin de ay burcu boğa

Ya deli gibi yapmayacam günden iki defa diyor soğan kürü tarifine ben bir defa yapacam ya da günaşırı
Ben de hayıta başladım şimdi. Yumurtlamaya yakın bırakcam ama o zaman çatlaması için yükselmesi lazım ya. Sonra da nar suyu içmeye başlıcam rahim kalınlaşsın diye değişik şeyler yapacağım bakalım ne olacak sonuçta bu ay doktorlar bizle ilişiğini kesti

Eklentiler

• 16206716627795296146135920785557.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 22
Bende pcos yok canım, evet gittim sadece folik verdi ve adetinin 11-19.günleri arasında gün aşırı değerlendir yumurtalıkların güzel dedi
Benim de hep geç oluyor yumurtlamam . Bana da aynı şekilde folikasit verdi 4 5 ay deneyin olmazsa gel dedi. Bu ayda olmazsa gitcem artık. İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir

Kızlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum yumurtlama akintim var fakat ovulasyon testim silik çıkıyor böyle bi şey geldimi başınıza? Yumurtlama akintisini biliyorum bu yüzden eminim öyle olduğuna kasik ağrım falanda var çünkü. Başına böyle bi şey gelen var mı acaba? Kafam çok karıştı benim.

Benimle aynı şeyler yaşamışsın bak sen ilk 60 kiloyla evlendim sonra nasıl oldu hareketsizlik mi ney çünkü bekarken çok gezerdim malum evlenince canım çok istemedi birde düzenli yemek aşırı aldırıyor ben 72 kiloyla hamile kaldım sonra tabi bebeğim düştü birde o 2 aylık bebekte yine kilo aldım 74 belki daha fazla oldum neyse karar verdim zayıflamam lazım kilo aldı başını gidiyor zaten boyumda yok. Sonra kendi kendime diyet hazırladım nasıl zayıflayacağımı biliyordum.

İlk işe hayatımda çıkarmam gereken şeylerle başladım ekmek pirinç kurabiye pasta yani anlayacağın 3 beyaz. Şekeri de bıraktım çay içerken. Bende çıkamazdım aşırı hareketsizlik kötüydü. Hormonlarım iyiydi ama daha iyi olblrdi. Cidden etkiliyor özellikle troid filan.

Evde spora başladım bölgesel çalıştım çünkü bölgesel çoktu kilom. Google playden indirdim programı.. Sabah kahvaltı filan ama birazcık aç kaldım diyebilirim canım çok şey çekti ama kaçamak yaptım arada hareketler iyi geldi bazen çok sıkıldım ama vazgeçmedim tam 66 düştüm 7 kilo filan verdim bu aralar ramazan istemsiz 3 kilo daha verdim 63 oldum ama bölgesel devam edeceğim ramazan bitsin 58 kilo olmam lazım alışınca istiyor insan sporu. Kilo olmasa bile spor yapmak çok güzel birşey...

Canım bazı kadınların hormon yükselmesi 6 saat oluyormuş. Biz 24 saatte bir test yapıyoruz. Onu yakalayamamış ama yumurtlamış olabilirsin. Vücuduna güven, seni yanıltmaz

Beni de ekler misiniz
26 mayıs Bat
24 yaş
7 ay
3 aydır folik asit kullanıyordum fazlası zararlı olabiliyormuş o yüzden bu ay bıraktım

Gümbür gümbür geliyozzzzz ya benim aklıma takıldı 16 prolaktin yüksek mü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…