Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bileyim ben bi ara 1.80ymiş. Hayıt tohumu ile testere dişli aslan pençesi tüketmiştim 3 ay sonra 1.80ye düşmüş. Aradan 4 ay daha geçince 12 olmuş. Ben de yükselmiş diye düşündüm.
Kizlar benim 25 di geçen ay bu ay 27 oldu bakalim doktor normal dedi biara 45 olmusti regl olamamistim cok korkunc bise ya dusurmeye çalışıyorum 16 olsa keşke benimki de Selizay

Ben ordu merkezdeyim. Trabzonlu eşim iş için buradayız. Sana uzağım eşin ne iş yapıyor orada? Sen çalışıyor musun?
Eşim elektrik mühendisi yıllardır kendi işini yapıyordu kpssye girdi ilk atamada buraya atandı ben bankacıyım ama şuan çalışmıyorum, çocuk gelişimi bitirdim pandemiden dolayı başvurmadım bile hayırlısı bakalım

Kuzum benim kist normal duruyordu. Normal adetimden daha kırmızı kanama oluyor ama. Kistim patlamamış çatlamamış ordan el sallıyordu. Adetin erken gelmiş de kisti sökmeye çalışıyor olabilir
İnşallah kistte gider ya ek bişey yapıyor musun sen kistin için?

Yusra-61 Benide listeye ekler misin canim. 29yaş. Bat29mayıs. 2aydır deniyoruz. Folikasit kullanıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.

Ama ona doktor demiş ondan dedim canım ya. Sen son durum ne oldu e2 olayı? Doktoruna sor kullanabilirsin derse kullan
Canım doktorda aşırı yüksek kistten dolayı dedi hatta sonucu yuvarlak içine almış kağıdı verdi.Bende durum biraz üzücü kanda kanser hücresi var mı ona bakmak için ileri tedkik vs bişeyler istedi ama içimde olumsuz bişey yok Allah korusun bişey olmasın inşallah da ne bileyim öyle bir histe yok 15 gün sonra çıkacak sonuç
Doktora diyorum ki hazır kan alınıyor birde AMH mi baktırsak :) doktorda gülüyor başkası olsa şuan panikten ne yapacağını şaşırırdı Belki de stresten böyleyim bu tahlili yaptırıyor olmayı bile kabüllenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…