Bana sormamışsın ama
Allah razı olsun hepinizden güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
2 ay da verdimHareketsizlik gerçekten kötü ya sen ne kadar sürede verdin 7 kiloyu ve gerçekten tebrik ederim azmini
Kizlar benim 25 di geçen ay bu ay 27 oldu bakalim doktor normal dedi biara 45 olmusti regl olamamistim cok korkunc bise ya dusurmeye çalışıyorum 16 olsa keşke benimki deAy ne bileyim ben bi ara 1.80ymiş. Hayıt tohumu ile testere dişli aslan pençesi tüketmiştim 3 ay sonra 1.80ye düşmüş. Aradan 4 ay daha geçince 12 olmuş. Ben de yükselmiş diye düşündüm.
Bence kiste hayıt iyi geliyor hamile kalmaya kadar sebebse onu kullan başka birşey yapma derim
Eşim elektrik mühendisi yıllardır kendi işini yapıyordu kpssye girdi ilk atamada buraya atandı ben bankacıyım ama şuan çalışmıyorum, çocuk gelişimi bitirdim pandemiden dolayı başvurmadım bile hayırlısı bakalımBen ordu merkezdeyim. Trabzonlu eşim iş için buradayız.Sana uzağım eşin ne iş yapıyor orada? Sen çalışıyor musun?
Bende kullansam mı acaba?Bence kiste hayıt iyi geliyor hamile kalmaya kadar sebebse onu kullan başka birşey yapma derim
İnşallah kistte gider ya ek bişey yapıyor musun sen kistin için?Kuzum benim kist normal duruyordu. Normal adetimden daha kırmızı kanama oluyor ama. Kistim patlamamış çatlamamış ordan el sallıyordu. Adetin erken gelmiş de kisti sökmeye çalışıyor olabilir
Ama ona doktor demiş ondan dedim canım ya. Sen son durum ne oldu e2 olayı? Doktoruna sor kullanabilirsin derse kullanBende kullansam mı acaba?
Yüksek değil ama yükseltecek birşey yersen sebeb olur o da yüksektir canımGümbür gümbür geliyozzzzzya benim aklıma takıldı 16 prolaktin yüksek mü oluyor
Geçen ay da sanki senin bat geçikmişti canım?Yusra-61 canım ben bugün adet oldum 5 gün erken maalesef yine olmadı şükür gene yeni bat 10 haziran yaş 21 6 ay oldu deniyoruz
Kuzum rengi değişik bir de köpürmüş gibi bilemedim ki ne olur ne olmaz emin olmadan kullanma
Tamam canım eklerimYusra-61 Benide listeye ekler misin canim. 29yaş. Bat29mayıs. 2aydır deniyoruz. Folikasit kullanıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah.
Canım doktorda aşırı yüksek kistten dolayı dedi hatta sonucu yuvarlak içine almış kağıdı verdi.Bende durum biraz üzücü kanda kanser hücresi var mı ona bakmak için ileri tedkik vs bişeyler istedi ama içimde olumsuz bişey yok Allah korusun bişey olmasın inşallah da ne bileyim öyle bir histe yok 15 gün sonra çıkacak sonuçAma ona doktor demiş ondan dedim canım ya. Sen son durum ne oldu e2 olayı? Doktoruna sor kullanabilirsin derse kullan
Kuzum nasıl olayım işten geldim iftardan sonra temizliğe girdim hiç halim yok bugünlerde yoruldum ya. Batı bekliyorum işte normalde iki gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?