Evet gecikmişti normalde düzenli adet olurdum ama son 3 aydır değişiyor sorun değil canım daha sonra da ekleyebilirsinGeçen ay da sanki senin bat geçikmişti canım?
Şuan haziran alımı yok mayıs bitsin biraz alımları hala var çok çağoldı nasipse sonra alıma yazarım.
Bende kötü şeyler olduğunu düşünmüyorum o kist nereleri yükseltiyor. Benim bir arkadaşım da neu değeri yükseldi ona da kanser gibi dediler temiz çıktıCanım doktorda aşırı yüksek kistten dolayı dedi hatta sonucu yuvarlak içine almış kağıdı verdi.Bende durum biraz üzücü kanda kanser hücresi var mı ona bakmak için ileri tedkik vs bişeyler istedi ama içimde olumsuz bişey yok Allah korusun bişey olmasın inşallah da ne bileyim öyle bir histe yok 15 gün sonra çıkacak sonuç
Doktora diyorum ki hazır kan alınıyor birde AMH mi baktırsak :) doktorda gülüyor başkası olsa şuan panikten ne yapacağını şaşırırdıBelki de stresten böyleyim bu tahlili yaptırıyor olmayı bile kabüllenemedim
Kuzum nasıl olayım işten geldim iftardan sonra temizliğe girdim hiç halim yok bugünlerde yoruldum ya. Batı bekliyorum işte normalde iki gün kaldısen nasılsın nasıl oldun bakayım?
Ohh maşallah kuzum ovülere başlansın o zamanBende iyiyim adetim bitti artık yumurtlama takibinde olacağım erken olacakmış gibi his var içimde
Ramazan bitiyor dinlenirsin hem tatil canım inşllh
Evet gecikmişti normalde düzenli adet olurdum ama son 3 aydır değişiyor sorun değil canım daha sonra da ekleyebilirs
Valla güzel haber geleceğine eminim neredeyseBende kötü şeyler olduğunu düşünmüyorum o kist nereleri yükseltiyor. Benim bir arkadaşım da neu değeri yükseldi ona da kanser gibi dediler temiz çıktısen amh baktır hakkındır ne olmuş gör bil aklında kalacağına net olarak kalsın daha doğrusu kalacak şey insan nelere alışmıyor ki inşlh güzel haberler gelir
Aminn inşallah hepimizin içine doğan olsun tutsunOhh maşallah kuzum ovülere başlansın o zamaniçine doğan başına gelsin hatta tutsun kuzummm Evet kuzum zaten yarın son diğer gün camları falan hallederim bir başladım mı bırakamıyorum kafamı oyalıyorum. Ne dicem sana ben normalde bu ay hiç hamilelik belirtisi aramadım kendimi dinlemedim yani bat gününü beklerim kafasındaydım hep ama acayip olan şu ki adete 1 hafta kala şişen ve ağıran göğüslerimde ağrı ve şişlik denen birşey yok
Eşim de öyle diyor hiç canının kıymeti yok mu zaten yoruluyorsun illa bir günde halledeceksin demi diyeAminn inşallah hepimizin içine doğan olsun tutsunBende öyleyim taktın mı hepsini yapacağım Hungarca sana kolay gelsin..
Şişlik gitti mi gögüslerinde peki?
Valla güzel haber geleceğine eminim neredeyseDoktor gülerek amh istedi normalde adetin 3. Günü bakıyoruz dedi ama yine de ortalama bir sonuç verir heralde ne bileyim
Bu arada kist için patlamadıkça ameliyat olmamak lazımmış yumurtalık rezervleri zarar görüyormuş, görelim bakalım ak koyun kara koyun neymiş
Nedense haziranda hamiş olacakmışım gibi geliyor, hepimiz hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız inşallah
Şişlik geçemem asla o gittiyse bilki adetin geliyor hazır olEşim de öyle diyor hiç canının kıymeti yok mu zaten yoruluyorsun illa bir günde halledeceksin demi diyesağolasın kuzum inşallah kuzum şişlik yok şişliği geç ağrı yol normalde duramam ben göğüs ağrısından. Bugün belim ağrıyordu böyle sızı şeklinde kasıklarımda da ağrı var işte
İnsallh cifter cifter yumrtlama yasarsin. Allah bu ay nasip eder hayrlsiyla inslhh cnmBende iyiyim adetim bitti artık yumurtlama takibinde olacağım erken olacakmış gibi his var içimde
Ramazan bitiyor dinlenirsin hem tatil canım inşllh
Benimde adet günü ne şişlik kalır ne ağrı fos diye iner hemenŞişlik geçemem asla o gittiyse bilki adetin geliyor hazır olgögüslerim de aynen acır eder acıma devam etse bile şişlik gittiyse aha adetim geliyor derim.
Sormaİnsallh cifter cifter yumrtlama yasarsin. Allah bu ay nasip eder hayrlsiyla inslhh cnmcok sukur ya aramiza dondun
Yaa ben dedim sana adam has adam ben eşinin öyle yapacağını biliyordum sen benim gibi ben istediğim zaman olsun diye aklına takıldı sen benim gibi taktın mı pis takıyorsun adam napsınBenimde adet günü ne şişlik kalır ne ağrı fos diye iner hemenhayırlısı bebeğim napalım olursam eğer soğan kürü uygulayacağım bu ay kaşıntım başladı gene en azından ona yardımcı olsun biliyor musun eşim bugün bana bu ay olmazsa bende gideyim hastaneye görüneyim dedi
testlerim kalıyor yapıcam canımBencede amaç birlikte olmak.
Ben çok yoğun olacağım sınavlarım başlayacak
Bu ay yine yurmtlama takibi yapacak mısın sen canım?
Anladım inşllah hayırlı olur bu aytestlerim kalıyor yapıcam canım
Valla bende çok şaşırdım bebek konusunu açtı bende gideyim dedi en azından kafamız rahat olsun herşeye baktırdık diyelim dedi beni bir gör nasıl mutluyum tabi ama belli eder miyimYaa ben dedim sana adam has adam ben eşinin öyle yapacağını biliyordum sen benim gibi ben istediğim zaman olsun diye aklına takıldı sen benim gibi taktın mı pis takıyorsun adam napsın
Kaşıntın varsa doktora git ilaç versin ayrıca boşver soğan kürünü filan ya ben o işlere daha yaklaşmıyorum.Bir fitile bakar en güzeli fitil
amin hepimiz için :)Anladım inşllah hayırlı olur bu ay
Valla bende çok şaşırdım bebek konusunu açtı bende gideyim dedi en azından kafamız rahat olsun herşeye baktırdık diyelim dedi beni bir gör nasıl mutluyum tabi ama belli eder miyimAy canım kocam ya takıyorum valla kafamdan atamıyorum bir türlü istediğim an olsun düşüncesi sarıyor artık bayramdan sonra kuzum baksana yasaklar aldı başını gidiyor gideyim alayım fitilimi yapıştırayım
Adet değilken istendi amh hayırlısı bakalım ne çıkacakEvet kist patlaması amh düşürürmüş onu geçende öğrendim.Amh adetin herhangi günü bakılabiliyor aslında.
İnşalah haziran da istediğin olur canımyavalla iyice yorulduk da bitmedi içimizde umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?