Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay da sanki senin bat geçikmişti canım?
Şuan haziran alımı yok mayıs bitsin biraz alımları hala var çok çağoldı nasipse sonra alıma yazarım.
Evet gecikmişti normalde düzenli adet olurdum ama son 3 aydır değişiyor sorun değil canım daha sonra da ekleyebilirsin

Bende kötü şeyler olduğunu düşünmüyorum o kist nereleri yükseltiyor. Benim bir arkadaşım da neu değeri yükseldi ona da kanser gibi dediler temiz çıktı sen amh baktır hakkındır ne olmuş gör bil aklında kalacağına net olarak kalsın daha doğrusu kalacak şey insan nelere alışmıyor ki inşlh güzel haberler gelir

Kuzum nasıl olayım işten geldim iftardan sonra temizliğe girdim hiç halim yok bugünlerde yoruldum ya. Batı bekliyorum işte normalde iki gün kaldı sen nasılsın nasıl oldun bakayım?

Bende iyiyim adetim bitti artık yumurtlama takibinde olacağım erken olacakmış gibi his var içimde
Ramazan bitiyor dinlenirsin hem tatil canım inşllh

Bende iyiyim adetim bitti artık yumurtlama takibinde olacağım erken olacakmış gibi his var içimde
Ohh maşallah kuzum ovülere başlansın o zaman içine doğan başına gelsin hatta tutsun kuzummm Evet kuzum zaten yarın son diğer gün camları falan hallederim bir başladım mı bırakamıyorum kafamı oyalıyorum. Ne dicem sana ben normalde bu ay hiç hamilelik belirtisi aramadım kendimi dinlemedim yani bat gününü beklerim kafasındaydım hep ama acayip olan şu ki adete 1 hafta kala şişen ve ağıran göğüslerimde ağrı ve şişlik denen birşey yok

Benimde öyle olmuştu ocakda 4 gün geçmişti sonra şubatta 4 gün erken gelmişti derken martta güzel adet oldum günümde nisanda hatırlamak istemiyorm olamadım mayıs da adet gördüm şok girdim ilaçla oldum birde. Rahim filmi sonrası oldu bana bu. Yinede hakkımızda hayırlısı olsun valla zor bu işler.
Evet gecikmişti normalde düzenli adet olurdum ama son 3 aydır değişiyor sorun değil canım daha sonra da ekleyebilirs

Valla güzel haber geleceğine eminim neredeyseDoktor gülerek amh istedi normalde adetin 3. Günü bakıyoruz dedi ama yine de ortalama bir sonuç verir heralde ne bileyim
Bu arada kist için patlamadıkça ameliyat olmamak lazımmış yumurtalık rezervleri zarar görüyormuş, görelim bakalım ak koyun kara koyun neymiş
Nedense haziranda hamiş olacakmışım gibi geliyor, hepimiz hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız inşallah

Aminn inşallah hepimizin içine doğan olsun tutsun Bende öyleyim taktın mı hepsini yapacağım Hungarca sana kolay gelsin..
Şişlik gitti mi gögüslerinde peki?

Aminn inşallah hepimizin içine doğan olsun tutsun Bende öyleyim taktın mı hepsini yapacağım Hungarca sana kolay gelsin..
Şişlik gitti mi gögüslerinde peki?
Eşim de öyle diyor hiç canının kıymeti yok mu zaten yoruluyorsun illa bir günde halledeceksin demi diye sağolasın kuzum inşallah kuzum şişlik yok şişliği geç ağrı yok normalde duramam ben göğüs ağrısından. Bugün belim ağrıyordu böyle sızı şeklinde kasıklarımda da ağrı var işte

Evet kist patlaması amh düşürürmüş onu geçende öğrendim. Amh adetin herhangi günü bakılabiliyor aslında.

İnşalah haziran da istediğin olur canımya valla iyice yorulduk da bitmedi içimizde umut

Şişlik geçemem asla o gittiyse bilki adetin geliyor hazır ol gögüslerim de aynen acır eder acıma devam etse bile şişlik gittiyse aha adetim geliyor derim.

İnsallh cifter cifter yumrtlama yasarsin. Allah bu ay nasip eder hayrlsiyla inslhh cnm cok sukur ya aramiza dondun

Şişlik geçemem asla o gittiyse bilki adetin geliyor hazır ol gögüslerim de aynen acır eder acıma devam etse bile şişlik gittiyse aha adetim geliyor derim.
Benimde adet günü ne şişlik kalır ne ağrı fos diye iner hemen hayırlısı bebeğim napalım olursam eğer soğan kürü uygulayacağım bu ay kaşıntım başladı gene en azından ona yardımcı olsun biliyor musun eşim bugün bana bu ay olmazsa bende gideyim hastaneye görüneyim dedi

İnsallh cifter cifter yumrtlama yasarsin. Allah bu ay nasip eder hayrlsiyla inslhh cnm cok sukur ya aramiza dondun
Sorma Gazel2110 nerde yaşadığımı şaşırdım bakalım ne olacak yumrtlama işlerim çok umrumda değil adet olmadım ben ya Allah ne nasip edecekse hayırlısı etsin sen nasılsın napyorsun iyi misin?

Yaa ben dedim sana adam has adam ben eşinin öyle yapacağını biliyordum sen benim gibi ben istediğim zaman olsun diye aklına takıldı sen benim gibi taktın mı pis takıyorsun adam napsın
Kaşıntın varsa doktora git ilaç versin ayrıca boşver soğan kürünü filan ya ben o işlere daha yaklaşmıyorum. Bir fitile bakar en güzeli fitil

Valla bende çok şaşırdım bebek konusunu açtı bende gideyim dedi en azından kafamız rahat olsun herşeye baktırdık diyelim dedi beni bir gör nasıl mutluyum tabi ama belli eder miyim Ay canım kocam ya takıyorum valla kafamdan atamıyorum bir türlü istediğim an olsun düşüncesi sarıyorartık bayramdan sonra kuzum baksana yasaklar aldı başını gidiyor gideyim alayım fitilimi yapıştırayım

Ya bende öyleyim istiyorm yarın olsun birşey olacaksa ama sonradan zaten olacak herşey de böyleyim. Seviniyor insanı birşeyler zorlamayınca. İnşalalh güzel sonuçlar olur. Özelde olursa pandemi çok önemli olmaz hemencik hal olur. Yasaklar kalkar kimseyi daha fazla tutamaz ayrıca yasak filan yok bizim burada herkes geziyor. Millet köylere gitti bile. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bu konuda da. Ayy şu kaşıntı da bırakamıyor peşimizi ne istiyor bizden bilemedim. Zaten adet olursan fitil atmayacaksın bayram geçsin demen gibi.

Adet değilken istendi amh hayırlısı bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…