Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bat a 9 gün kala elendim galiba 2 gündür kasık ağrım bacaklarıma vurdu artık zaten yumurtlama akıntımda olmadı bugün hafif bi akıntım oldu ama yumurtlamam geçen haftaydı, sanırım çok erken adet olacağım bide bugün çok hafif kan oldu peçete geliyor gelmekte olan galiba

Yerlesme kanamasi olmasin bu kadar erkenden canim acaba

Canım sakın o yumrtlama akıntısı olmasın? Geç yumurtluyor olablrsin çok erken 9 gün kala adet sancısı filan olamaz bence ?

Ne bilim MaviliGizem 12 ye yüksek deyince ben de 16 yüksek sandım hayıt düşürüyormuş denedin mi
12 mi yüksek nayn nanyy kabul etmiyorum nayn nütfen yanlış bilgi bu bunun referans aralığı var 5-35 arası benim doktorm 33 olunca ilaç verdi kullandım. Sonra hiç çıkmadı 16 benimki de selizay Çok düşük olması da iyi değil..

Bence bizimki tam ideal ay bu ay ne kadan da herşeyimiz aynııı inşallah aynı anda bebiş haberimiz de olur

Ben şubat ayında hayıt kullandım 25 gun sonra regl oldum Yusra-61 gibi korkumdan kullansamda 2 gun de 1 içerim belki düşürüyorsa
Hiç gerek yok içmene ters teper eder. Doktora git çok yüksekse ilaç versin. Prolaktin sabah 33 çıksa yarın 15 olur o çok değişik birşey. Yani birşeyle düzenlenen hormon değil ilaçla da çok düşebiliyor. Stresle arkadaş prolaktin baştan çıkartıyor stres prolaktini

Ben yaptırmadım, istemedi doktor bidaha gittiğimde soram bakayım
Ben regl olursam diye 17 sine randevu aldım sorcam bi bide rahîm filmi sorayim bakalm ne dicek sizede bilgi veririm of kadinda ruhsuz bise evime yakın diye gidiyorum hep uyur pozisyonda ama çok övdüler kadinida bakalm ne dicek arastirma hastanesine gidicem sonuç alamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…