Yavrum ben daha önce tüketmedim o yüzden hiç anlamadım ki, ama gözüne değişik geldiyse riske atma
Amy testi herzaman yapili mi regl dışında mi olmasi lazimAdet değilken istendi amh hayırlısı bakalım ne çıkacak
Yerlesme kanamasi olmasin bu kadar erkenden canim acabaKızlar ben bat a 9 gün kala elendim galiba 2 gündür kasık ağrım bacaklarıma vurdu artık zaten yumurtlama akıntımda olmadı bugün hafif bi akıntım oldu ama yumurtlamam geçen haftaydı, sanırım çok erken adet olacağım bide bugün çok hafif kan oldu peçete geliyor gelmekte olan galiba
Ne bilimKizlar benim 25 di geçen ay bu ay 27 oldu bakalim doktor normal dedi biara 45 olmusti regl olamamistim cok korkunc bise ya dusurmeye çalışıyorum 16 olsa keşke benimki deSelizay
Canım sakın o yumrtlama akıntısı olmasın? Geç yumurtluyor olablrsin çok erken 9 gün kala adet sancısı filan olamaz bence ?Kızlar ben bat a 9 gün kala elendim galiba 2 gündür kasık ağrım bacaklarıma vurdu artık zaten yumurtlama akıntımda olmadı bugün hafif bi akıntım oldu ama yumurtlamam geçen haftaydı, sanırım çok erken adet olacağım bide bugün çok hafif kan oldu peçete geliyor gelmekte olan galiba
Soğan içince yükseliyormuş hayıt içince düşüyormuş. Ben bu ay ikisini de içip fırtına koparacam vucudumda, sonra hormonlarım kafayı yiyip en iyisi bebek olalım saldırın dicek inanıyorumYüksek değil ama yükseltecek birşey yersen sebeb olur o da yüksektir canım
Ben şubat ayında hayıt kullandım 25 gun sonra regl oldum
Hap şekilde olanlar var ondan al istersenBen şubat ayında hayıt kullandım 25 gun sonra regl oldumYusra-61 gibi korkumdan kullansamda 2 gun de 1 içerim belki düşürüyorsa
12 mi yüksek
Bilmiyorum ama yumurtlamaysa değerlendiremeyiz evde yatılı misafir var sahura kadar oturuyoruzCanım sakın o yumrtlama akıntısı olmasın? Geç yumurtluyor olablrsin çok erken 9 gün kala adet sancısı filan olamaz bence ?
Vala bilemiyorum ki oda gecikme yaparmi ben aslında naturellen macun almak istiyorum yada clife ama düzenim bozulur diye korkuyorumHap şekilde olanlar var ondan al istersen
Yerleşme kanaması gibi değil hani sivilce patlar peçeteye böyle belli belirsiz bulaşır ya öyleydi sanmıyorum yaniYerlesme kanamasi olmasin bu kadar erkenden canim acaba
Bence bizimki tam ideal12 mi yükseknayn nanyy kabul etmiyorum nayn nütfen yanlış bilgi bu bunun referans aralığı var 5-35 arası benim doktorm 33 olunca ilaç verdi kullandım. Sonra hiç çıkmadı 16 benimki de selizay Çok düşük olması da iyi değil..
Ben yaptırmadım, istemedi doktor bidaha gittiğimde soram bakayımKızlar siz amh testi yaptirdinizmi devlet yapıyor mu ne dicem meselâ doktora gidince hangi yaptırmak lazım birdeYusra-61 MaviliGizem Selizay @yshll
Çok erken gelmiş gerçi benimde geçen ay baya erken gelmiştiYerleşme kanaması gibi değil hani sivilce patlar peçeteye böyle belli belirsiz bulaşır ya öyleydi sanmıyorum yani
Aslında düzene sokuyor bu, eğer değerinde yüksekse kullan benceVala bilemiyorum ki oda gecikme yaparmi ben aslında naturellen macun almak istiyorum yada clife ama düzenim bozulur diye korkuyorum
Hiç gerek yok içmene ters teper eder. Doktora git çok yüksekse ilaç versin. Prolaktin sabah 33 çıksa yarın 15 olur o çok değişik birşey.Ben şubat ayında hayıt kullandım 25 gun sonra regl oldumYusra-61 gibi korkumdan kullansamda 2 gun de 1 içerim belki düşürüyorsa
Ben regl olursam diye 17 sine randevu aldım sorcam bi bide rahîm filmi sorayim bakalm ne dicek sizede bilgi veririm of kadinda ruhsuz bise evime yakın diye gidiyorum hep uyur pozisyonda ama çok övdüler kadinida bakalm ne dicekBen yaptırmadım, istemedi doktor bidaha gittiğimde soram bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?