Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan içince yükseliyormuş hayıt içince düşüyormuş. Ben bu ay ikisini de içip fırtına koparacam vucudumda, sonra hormonlarım kafayı yiyip en iyisi bebek olalım saldırın dicek inanıyorum
Bende bir zamanlar böyle derdim ama şunu diyim düzenli gidiyorsa bazı şeyleri bozmamak en iyisi. Ama bazımız düzensiz şeyler yaşarsa onlara yarıyor ama bana asla yaramıyor bozuyor

Adetim düzenli yani adet olmam zaten yüksek olsa diye tahmin ediyorum bi kere başına geldi ozaman da 45 gun regl olmalıyım doğum kontrol vermişti 2 ay sonra baya düşmüştü 17lere

Kızlar siz amh testi yaptirdinizmi devlet yapıyor mu ne dicem meselâ doktora gidince hangi yaptırmak lazım birde Yusra-61 @Gizemsu07 Selizay @yshll
Amh bana yapmıyor doktor nasıl yaptırırabilrm bilmiyorm
Ama adetliyken fsh, lh , E2, prolaktin, tsh, t3 serbest, t4 serbest, testesteron, progesteron bunları yapıyor doktorum bana bunlara baktı en son

Bana 3 ay klomenden sonuç alamazsak rahim filmi ve aşılama demişti

Ben yaptırdım ama yaptırdığımda doktordan öğrendim ne olduğunu yani kendisi istedi testi hormonlara bakalım dedi
Ben hormon testi yaptırdım o sıra istanbuldaydim kadın adet olursan gel ben tekrar yapicam dedi bakalim olmadi sorayim kan alirken onada bakar

Amh bana yapmıyor doktor nasıl yaptırırabilrm bilmiyorm
Ama adetliyken fsh, lh , E2, prolaktin, tsh, t3 serbest, t4 serbest, testesteron, progesteron bunları yapıyor doktorum bana bunlara baktı en son
Amh özellerde yaptıranlar varmış öyle bise okudum ondan devlette yapilmiyosa işlemi gitmek lazim pof ne sacma ama

Eşimin testleri çıkmış olması lazım ama maalesef İnternet sitesinde gözükmüyor, yarın hastaneye gidecek alacak sonucu buraya yazarım
Aynen bakalim insallah gizel cikar valla erkek icin ugrasmak daha zor ben ozelden fiyat aldım 500 'den açıyorlar kapıyı muayene film icim

Ozele mi gidiyon sen canim
Hayır canım devlet, ama bu ay da olmazsa özele gitmeye başlayacam biraz ilgi istiyom gerçi devletteki doktorum da sağolsun ilgilendi yani devlet doktorlarına göre 3 günde bir yumurta takibine çağırdı ama sonra doktorum bulamadım yoktu hastanede başka doktora gittim, o da iğne yapmadı, sonra kist oldu sonra kendi doktorum geldi o da bırakalım dedi hepsi birbirine karıştı düzenli her seferinde aynn doktor olsun istiyorum. Devlette o olmuyor maalesef

Aynen bakalim insallah gizel cikar valla erkek icin ugrasmak daha zor ben ozelden fiyat aldım 500 'den açıyorlar kapıyı muayene film icim
Abow üniversite hastanesine giderim ben ya heralde özelde yaptırmam buranın üni hastanesi iyi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…