Devlet zor ya valla özel pahalı ama işte hersey i sorar edersin ben belli sire devlette deneyeyim diyorum doktor çok iyi yani durmadan kadınlar ameliyat vs oluyo her gittigimdeHayır canım devlet, ama bu ay da olmazsa özele gitmeye başlayacam biraz ilgi istiyomgerçi devletteki doktorum da sağolsun ilgilendi yani devlet doktorlarına göre 3 günde bir yumurta takibine çağırdı ama sonra doktorum bulamadım yoktu hastanede başka doktora gittim, o da iğne yapmadı, sonra kist oldu sonra kendi doktorum geldi o da bırakalım dedi hepsi birbirine karıştı düzenli her seferinde aynn doktor olsun istiyorum. Devlette o olmuyor maalesef
Ay neblm valla bu maçın sayfalarında çok görüyorum acaba düşük ondan mi olmuyo dicem de bilemedim rahim filmi sorayim bi randevusu verirse alırım hemİnanki onu da merak etmiyorum valla.O da ne olsa çok düşük olup hamiş kalanlar var bilmek artı bişey getirmeyecek götürecek.
Normalde adetin hafif mi başlar o şekilde canim yerleşme kanaması oyle olup bitiyor genelde adet olabilir ama 9 gün çok çok erken sankiYerleşme kanaması gibi değil hani sivilce patlar peçeteye böyle belli belirsiz bulaşır ya öyleydi sanmıyorum yani
Ya doktoruna göre değişir o özele devletle alakası yok özelde okadar para verip ağzından cımbızla laf aldığımı bilirim. Bu devletteki doktorum konuşkandı mesela ama nereye gitti acaba her gittiğimde bugün yok diyorlar anlamdımDevlet zor ya valla özel pahalı ama işte hersey i sorar edersin ben belli sire devlette deneyeyim diyorum doktor çok iyi yani durmadan kadınlar ameliyat vs oluyo her gittigimdeama yorgunluk hali var ağzından laf alamıyorum acaba erkek doktorlar dahamı konuşkan olur onada utandım gitmedim bakalim regl olursam doktora gidicem isyan çekicem niye olmuyo napalim ne edelim dicem
Eşim için özele bakiyoz ultrosan soruyo 40 kapı açıyorlar yok önce doktor gorucek imzalı kağıt olcak o bu yahu zaten muayene olduk biz neden zorluyorsunuz para için geçen cildiyeye gitti 500 tl para odedi soyguncu bunlar yeminleAbow üniversite hastanesine giderim ben ya heralde özelde yaptırmam buranın üni hastanesi iyi diyorlar
Bende 9 eylül yada ege üniversitesine randevu almayı planlıyorum yada güzel araştırma hastanesine bakalim bi iki ay daha burda deneyeyim nolcakAbow üniversite hastanesine giderim ben ya heralde özelde yaptırmam buranın üni hastanesi iyi diyorlar
Korona mi oldu acep yada pandemide 1 gun var 1 gun yok calisiyolarmis tam kapanma sebebiyleYa doktoruna göre değişir o özele devletle alakası yok özelde okadar para verip ağzından cımbızla laf aldığımı bilirim. Bu devletteki doktorum konuşkandı mesela ama nereye gitti acaba her gittiğimde bugün yok diyorlar anlamdım
Adetim kahverengi lekeyle başlar ama 1 saate falan açılır yani uğraştırmaz öyle ama yerleşme kanaması peçetede falan baya belli olur diye biliyorum ondan dedim adet olucam galiba diye belli belirsin bi lekeydi belkide sivilce vardı onun lekesiydiNormalde adetin hafif mi başlar o şekilde canim yerleşme kanaması oyle olup bitiyor genelde adet olabilir ama 9 gün çok çok erken sanki
Belki de hep o olmadığı güne denk geldimKorona mi oldu acep yada pandemide 1 gun var 1 gun yok calisiyolarmis tam kapanma sebebiyle
Hiç rahim filmi çekilmedin mi?Ay neblm valla bu maçın sayfalarında çok görüyorum acaba düşük ondan mi olmuyo dicem de bilemedim rahim filmi sorayim bi randevusu verirse alırım hem
Yok canım 4 ay bitti bu ay 5 oldu regl bekliyorum randevum hazır keşke hamile olsamda uğraşmasamHiç rahim filmi çekilmedin mi?
Aman canım her okuduğumu üstümüze alırsak bence bu bize haksızlık olur
Kaç yıldır evlisin sen Esra?Yok canım 4 ay bitti bu ay 5 oldu regl bekliyorum randevum hazır keşke hamile olsamda uğraşmasamgidince doktora sorayim rahîm filmi isteyeyim devlete gidiyorum hastane evimin yanında çekmezlerse başka hastaneye sorarım randevu alır
Ammaa yani bu msjı üç kere okuyup çözdümYusra-61 canim benim istemedigim misafirim geldi
Topikteki arkadaşlar inşllah güzel haberler veririler duamdasiniz
5 ay oldu bugünKaç yıldır evlisin sen Esra?
Peki geç evlendin galiba5 ay oldu bugünyeniyim ben ilk aydan beri deniyoruz ama olmuyo
Yok kiz benim kocam 31 yasinda ben 35Peki geç evlendin galibamerak ettim 35 yaş olunca daha önce istemedin sandım da
Yok kiz benim kocam 31 yasinda ben 35ama gorenler 27 28 sanıyor esim de cok sasirmisti valla evlenir evlenmez basladik istemeye 2. Ay gittik doktora bende bi sikinti yok galiba ama esim de sperm hızında sorun çıktı uğraşıp duruyoruz ondan ultrosan çektirip netleştirelim diyoruz napicamizi kiz kardesim 34 yaşında ilk geceden gebe kaldi bu yasla alakali problem değil bence
Valla yaş ta gidiyor eğer doğal olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünürüm beni korkutan o benim esim de 10 yıl sonra dünyaya gelmiş acaba genler de sorun mu var bilmiyorum. Doktor ultrosan önerdi bizim akılsız randevu almamış sormamış bise 2 ay geçti öyle böyle derken ben de dürtüyorum şimdi yine devletten randevu aldik ama orası geç randevu verebilir yarın özelleri aricam yine. Ilaca gelince trinukus hap kullanıyor kendi aldı birde keçiboynuzu suyu içiyordu ramazan gelince boşladım bende tekrar başlıcam birde naturellen macun alayim oma diyorum nette çok faydasını gören var ama işte ultrosan olmadan yanıltıcı biseyler çıkmasın diye bekliyoruz doktor versin hani takviye vitamin ne vericekse canimYok yani ben yaşla alakalı birşey demedim sadce hani yaş 35 ya genelde birçok kişi istemiyor seni önceden istemedin sandım genelleme öyle oluyor.Ondan sebeb dedim. Yaşla alakası yok sadce zaman hızlı geçiyor sen çekil filmini bekle et sonra benim gibi diyim sürünme ben ilk çok boşladım çook keşke senin gibi böyle ilk aylarda buraya girsem belki hamileydim. Yinede geç olsun temiz olsun diyorm. Zaten rahim filmi çekilen arkasına hamile kalıyor genelde bende işe yaramadı henüz inşallah sende kalırsın. Eşin ilaç kullanıyor mu tedavi için peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?