Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok doğru canım ilk doktor birşeyler versin araştır git bazı arkadaşlar eşlerine kullanıyor onlardan en iyisini bilgi al benimde aklımda var ama gelmiyor şuan doktora öneride bulun bunları alsam mı diye o zaten al alma der. Birde bu konuda doktorların verdikleri şeyleri kullanmak daha mantıklı. Tabiki karşı değilim tıp yokken belki bunlar vardı ama ben %90 tıp taraftarıyım bu işleri çözmede. Herşey gelişti zaman baya ileride. İnşalalh düşündüğün gibi değildir korkma korktuğu insanı tez bulur. Şuan dermansız derdin yok çok şükür. Şu konuda çok takdire şayan yaptığın herşey herşeyin farkındasın. Ben bu konularda 4 aydır içli dışlıyım arama motorunu bu kadar kullanmadım hiç gelişi güzel yaşardım. Zaten film çekilmek şart o olmadan birşey olmuyor insan aklında açık mı kapalı mı tüpler kalıyor. Şu ramazan bitti son günleri bende rahat edicem geceleri uyku saatlerim değişti iyice uyku şart bizim hormanların salgı saatleri ayaktayız

VALLA CANIM NETTE GEZERKEN KADINLAR KLUNU HERSEYDE ÇIKIYORDU ÜYE OLAYIM DEDIM SONRA BI IKI SORU SORDUM AMA TATMIJ CRVAPLAR GELMEDI VE TESADÜF SENIN TOPIGINI GÖRDÜM HADI ISIM YAZ ET DERKEN BAYA SAMIMI ARKADAŞLAR EDINDIM HEM BILGI ACISINDAN HEM MORAL ACISINDAN IYIKI VARSINIZ BUNDAN SONRA BUBYOLDA TEK DEGILIM ❤ ben de ramazan bitmesini beliyorum duzenli uyku beslenme ve spor sonrada doktor ne derse o Allah büyük güzel haberler alıcaz bizler inanıyorum ❤ senin yaş çok geç değil yani zaman boşa geçmiş olsada hic birşey için geç değil 1 yil Sonra hamile haberleri gördük biz burda daya devamı da gelicek onlar bize umut olcak

Çok şükür ki bende buraya geldiğime mutluyum birbirimize destek olarak hayırlı şekilde istediğimiz çocuklara kavuşuruz inşllah. Allah her koşulda halden anlayan insanları çıkartsın öteki türlüsü zor. Ben ilk burada bı kadar tatli insanlar var ise dışarıdakiler niye böyle derdim çünkü insan yarasına denk geleni çok iyi anlıyor seviyor
Sağol canım geç değil belki ama hasretim arsızlaştı Birtanecik barim olsa elimizde avcmuzda artık İkinciyi düşünemiyorum bile ona da ne kadar zaman olur bilinmez Allah bizleri varlığıyla veya yokluğuyla sınamasın evladın

çok uykucum geldi ezanda okundu canım ben yatar Allah sana rahatlık versin görüşmek üzere

Izmır için 1 saat var vakit bekliyorum ben hadi çok öptüm güzel yarınlara uyanmak dileği ile Allah rahatlık versin canim ❤

Bende çok az olur diye biliyorum yerleşme kanamasini ama onun içinde mi erken bilemedim bekle bakalım arkası gelecekse hem sivilce hem ağrılar aynı anda tesadüf gibi gelmiyor aslında kuzum

Görünüşte değil yazmandan seni 28 olarak almışım kafaya ne alakaysa Allah hayırlısını versin canım bir an önce hallolur eşinin problemi

Kızlar adeti 1 sayarsak 17. Gün pik gördüm adetime 6 gün kaldı sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti

Bende çok az olur diye biliyorum yerleşme kanamasini ama onun içinde mi erken bilemedim bekle bakalım arkası gelecekse hem sivilce hem ağrılar aynı anda tesadüf gibi gelmiyor aslında kuzum
Bekliyip görücez . Eşime bile belli etmiyorum çok istediğimi üzülmesin diye herşeyi içimde yaşıyorum umutlanmakta istemiyorum. Direk bu ay elendim dedim . Burdaki herkesss çok tatlı inşallah istediğimiz haberi tez zamanda alırız

Kızlar adeti 1 sayarsak 17. Gün pik gördüm adetime 6 gün kaldı sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti
Daha çok erken canım. 12-13 gün geçsin yumurtlamanın üzerinden. Şuan çıkmaz diye düşünüyorum

Amy testi herzaman yapili mi regl dışında mi olmasi lazim
Normalde adetin 3. Günü bakılıyor canım, bende büyük bir kist olduğu için istenen diğer testlerle beraber ona da baktı ekstrem bir durum olmasa bakmazdı bence

İnanki onu da merak etmiyorum valla. O da ne olsa çok düşük olup hamiş kalanlar var bilmek artı bişey getirmeyecek götürecek.
Benim devlet hastanesi canım, doktora söyle bakar kendi vermiyor ya parasını baksın işte ne var amh düşükse ona göre yol alınır önemli bence

Canım erken değil mi regl belirtisi için? Benimde 9 gün var Bat a. Yerleşme olabilir belki. Acele etme üzülmek için. Daha vakit var. Hiç belli olmaz canım
Yaptım zaten negatif yAni şöyle mi diyorsunuz en az 12 gün geçmesi lazım
Erken testler çok moral bozucu olabiliyor. Yumurtlama dan 12 gün geçmesi testte ki sonucun doğruluk payını daha da artırıyor. Biraz sabretsen daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…