Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim devlet hastanesi canım, doktora söyle bakar kendi vermiyor ya parasını baksın işte ne var amh düşükse ona göre yol alınır önemli

Düşük ise yol alacağım şey tüp bebek olur o da şuan asla yaptırabileceğim birşey değil bilmek de çok önemli değil canım bu durumda belki de yaptılar haberim yok benim o kadar doktor var ki gittiğim tam 9 tane 3 senede

İllaki bakmışlardır kuzum o zaman e nabızdan tahliller kısmında arama yapabilirsin antimüllerien tarzı bişey açılımı, merak ettim sana yaptılar mı acaba?

Günaydın kızçeler... Uzun zamandır giremedim, arada girdikçe okuyabildim ancak, hiç yazamadım. Bu ay benim çok karışık oldu, başka işlerimiz vardı ovulasyon testi de yapamadım. 10 gün kadar önce doktora gittim ama, sağda yumurta var çok yakında çatlar dedi, soldaki çikolata kistlerim büyümüş tabi yine. Hatta bu kez kistlerin ultrason fotoğrafını verdi çok büyük çikolata kisti olan bir hastası gebe kalabilmiş ve 26. Haftadayiz ultrasonda kist göremedik dedi mesela, çikolata kisti olanlar varsa benim gibi umut olsun

Ben bu ay sağdan yumurtladığım için umut ediyorum biraz ama umutlanmak bile korkutuyor beni. Geçenlerde rüya görmüştüm, doğum yapmışım bebek 2-3 günlüktü emziriyordum. Regl de yaklaştı ama pek belirti yok, sadece biraz sıcak hissediyorum vücudumu hiç böyle sıcak hissetmemiştim. Sağ tarafımda batma oldu bir süre ama o da bitti neredeyse, sadece ayakta çok gerilirse oradaki kaslar ancak öyle bir hafif sancı oluyor. Göğüs hassasiyeti falan asla yok biraz uykuluyum bu sıralar ama insülin direncim olduğu için onu da belirti olarak göremiyorum. o yüzden bu ay da yok işte diyorum ama bu ay olsaydı iyi olurdu. Yine de hayırlısı olsun

resmen yazdım da yazdım ne birikmiş ya

esracım sperm yavaşlığı için mi ultrason önerdi anlayamadım sanamı ultrason istedi

Kızlar sizce burda yumurtlama olmuş mu? Geçen ay daha belirgindi yumurtlama bugün tam pik yapar diye beklerken silikleşti

Kızlar ben doktordan çıktım femara vermedi ya hormon tahlilini önünüzdeki ay yapalım dedi sadece insülin ve d vitamine bakıldı. Yumurtalıkların gayet güzel dedi 6 gün sonra tekrar gidicem yeni bir folik asit verdi bu kadar Yusra-61 MaviliGizem Selizay

Bende regl oluyom galiba yarın 2. gun bayram dolayısı ile gideyim doktora diyorum

İkinci gün de gidiliyor kuzum yarın git sen en iyisi, devletteki doktorlar izinli galiba ama
Acilden giriş yaparım dedim ama yarın doktor ordayken giderim olmadi kayıt acar bise yapar kacirmim günü peceteye pembe bise geldi bekliyorum yoğunlaşır 1 2 saate

Aaa içine mi doğdu kız demekki bu ay hamilesin bak malum olmuş Normal doğumu bilemeyeceğim ama epidural sezaryen olmak zorunda kalırsan hiç korkma çok güzel, doğuma şahit oluyorsun an ve an ama sıfır acı sadece bebeği çıkartırlarken biraz sağa sola sallanıyorsun ve kısa bir süre sonra ağlama sesi ben doğuma sabah 07.00’ de girmiştim, kızım 07.17 de doğdu, herşey 17 dakikada halloldu yani eşim de elimi tutuyordu doğumda yanımdaydı, hemen üstünü giydirip ortamıza koydular Ağlıyordu yavrum, ben de ağlama annecim yanındayız dedim ve o an annecim lafı çok değişik gelmişti, ilk defa dillendirmiştim kendi adıma ve hemen de susmuştu kuzum, karnımdayken de hep konuşurdum onunla, sesimi tanıdı herhalde.. yani 17 dakika önce karnımdayken, 17 dakika sonra aramızda yenidoğan beresi ve kıyafetleriyle ameliyat ışıklarından gözlerini kırpıştırıyordu hayat çok garip... Allahım isteyen her anneye nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…