Benim devlet hastanesi canım, doktora söyle bakar kendi vermiyor ya parasını baksın işte ne varamh düşükse ona göre yol alınır önemli
Şuan erken yapman için yine 12.gün olsun derim garanti olur canımKızlar adeti 1 sayarsak 17. Gün pik gördüm adetime 6 gün kaldı sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti
Teşekkür ederimŞuan erken yapman için yine 12.gün olsun derim garanti olur canım
Sakin yapma canim ben 9 gun yaptım negatif çıktı 14 gun bekle kesin sonuç içinKızlar adeti 1 sayarsak 17. Gün pik gördüm adetime 6 gün kaldı sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti
Anladım canim bende 3 günü giderim artık sorarim bi doktoraNormalde adetin 3. Günü bakılıyor canım, bende büyük bir kist olduğu için istenen diğer testlerle beraber ona da baktı ekstrem bir durum olmasa bakmazdı bence
İllaki bakmışlardır kuzum o zaman e nabızdan tahliller kısmında arama yapabilirsin antimüllerien tarzı bişey açılımı, merak ettim sana yaptılar mı acaba?Düşük ise yol alacağım şey tüp bebek olur o da şuan asla yaptırabileceğim birşey değil bilmek de çok önemli değil canım bu durumdabelki de yaptılar haberim yok benim o kadar doktor var ki gittiğim tam 9 tane 3 senede
esracım sperm yavaşlığı için mi ultrason önerdi anlayamadım sanamı ultrason istediValla yaş ta gidiyor eğer doğal olmazsa aşılama yada tüp bebek düşünürüm beni korkutan o benim esim de 10 yıl sonra dünyaya gelmiş acaba genler de sorun mu var bilmiyorum. Doktor ultrosan önerdi bizim akılsız randevu almamış sormamış bise 2 ay geçti öyle böyle derken ben de dürtüyorum şimdi yine devletten randevu aldik ama orası geç randevu verebilir yarın özelleri aricam yine. Ilaca gelince trinukus hap kullanıyor kendi aldı birde keçiboynuzu suyu içiyordu ramazan gelince boşladım bende tekrar başlıcam birde naturellen macun alayim oma diyorum nette çok faydasını gören var ama işte ultrosan olmadan yanıltıcı biseyler çıkmasın diye bekliyoruz doktor versin hani takviye vitamin ne vericekse canim
Sperm yavaşlığı için eşime canim bende bise çıkması daha ama rahim filmi isticem bendeesracım sperm yavaşlığı için mi ultrason önerdi anlayamadım sanamı ultrason istedi
Bende regl oluyom galiba yarın 2. gun bayram dolayısı ile gideyim doktora diyorumKızlar ben doktordan çıktım femara vermedi yahormon tahlilini önünüzdeki ay yapalım dedi sadece insülin ve d vitamine bakıldı. Yumurtalıkların gayet güzel dedi 6 gün sonra tekrar gidicem yeni bir folik asit verdi bu kadar Yusra-61 MaviliGizem Selizay
Neden hormonu önümüzdeki aya attı anlamadımKızlar ben doktordan çıktım femara vermedi yahormon tahlilini önünüzdeki ay yapalım dedi sadece insülin ve d vitamine bakıldı. Yumurtalıkların gayet güzel dedi 6 gün sonra tekrar gidicem yeni bir folik asit verdi bu kadar Yusra-61 MaviliGizem Selizay
Aa bi iki gün daha devam et bazı arkadaşlarda böyle çıkıyor yumurtlama niye acabaKızlar sizce burda yumurtlama olmuş mu? Geçen ay daha belirgindi yumurtlama bugün tam pik yapar diye beklerken silikleştiEki Görüntüle 2846869
Bende regl oluyom galiba yarın 2. gun bayram dolayısı ile gideyim doktora diyorum
Acilden giriş yaparım dedim ama yarın doktor ordayken giderim olmadi kayıt acar bise yapar kacirmim günü peceteye pembe bise geldi bekliyorum yoğunlaşır 1 2 saateİkinci gün de gidiliyor kuzum yarın git sen en iyisi, devletteki doktorlar izinli galiba ama
İnşallah yoğunlaşmaz yaaAcilden giriş yaparım dedim ama yarın doktor ordayken giderim olmadi kayıt acar bise yapar kacirmim günü peceteye pembe bise geldi bekliyorum yoğunlaşır 1 2 saate
Aaa içine mi doğdu kızAyyy şekerler size rüyamı söylemeyi unuttum ben dün gece tam 9 aylık hamileydim yaaakarnımda çocuk hareket ediyordu ayy çook korkutucu evde yalnızım doğuracaktım birtane kuzenim sağlıkçı onu arayayım diyorm ayy normal doğum yapmayacaktım nasıl yapacağım diyorm doğum korkunç bişey yaa
MaviliGizem Selizay Maviesra @yeshll bgm21 PinkMermaid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?