İyiyim canım çok teşekkür ederim, biraz halsizlik baş ağrısı var... Uyku modu açık gibi hep.. Ama genel olarak çok şükür iyiyim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?Nm88326 canım nasılsın
Canımm hayırlı olsun, sağlıkla gelişmeye devam etsin inşallahGünaydın kızlar bugün keseyi gördük çok şükür Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
Dün test bosuna negatif çıkmadı yine olmadı kesin ☹☹☹☹İnşallah yoğunlaşmaz yaa
Ay ne güzel hikayeler bunlarAaa içine mi doğdu kızdemekki bu ay hamilesin bak malum olmuş Normal doğumu bilemeyeceğim ama epidural sezaryen olmak zorunda kalırsan hiç korkma çok güzel, doğuma şahit oluyorsun an ve an ama sıfır acı sadece bebeği çıkartırlarken biraz sağa sola sallanıyorsun ve kısa bir süre sonra ağlama sesi ben doğuma sabah 07.00’ de girmiştim, kızım 07.17 de doğdu, herşey 17 dakikada halloldu yani eşim de elimi tutuyordu doğumda yanımdaydı, hemen üstünü giydirip ortamıza koydular Ağlıyordu yavrum, ben de ağlama annecim yanındayız dedim ve o an annecim lafı çok değişik gelmişti, ilk defa dillendirmiştim kendi adıma ve hemen de susmuştu kuzum, karnımdayken de hep konuşurdum onunla, sesimi tanıdı herhalde.. yani 17 dakika önce karnımdayken, 17 dakika sonra aramızda yenidoğan beresi ve kıyafetleriyle ameliyat ışıklarından gözlerini kırpıştırıyordu hayat çok garip... Allahım isteyen her anneye nasip etsin inşallah...
Olmadıysa da olmadı yavrum yeni ay yeni umutlar inşallah üzülmek yok hemenDün test bosuna negatif çıkmadı yine olmadı kesin ☹☹☹☹
Amin inşAllah canımCanımm hayırlı olsun, sağlıkla gelişmeye devam etsin inşallah
Ebru hanıma da sordum birgebeningünlüğü sayfasından alıyorum ovulasyon testlerimi. O da daha olmamış dedi. Ben de pcos var geçen aylarda da tam piki göremeden regl olmuştum. Zaten çok geç yumurtluyorum böyle olunca daboşa gidiyor o ay. Artık çok canım sıkılıyor bu durumaAa bi iki gün daha devam et bazı arkadaşlarda böyle çıkıyor yumurtlama niye acaba
Allah sağ Salim kucağına almayı da nasip etsin kaç haftalıkken görünmüş oldu bir de karından mı bakıldıGünaydın kızlar bugün keseyi gördük çok şükür Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin
Amin canım inşAllah 5+1 haftalık karından baktı canımAllah sağ Salim kucağına almayı da nasip etsin kaç haftalıkken görünmüş oldu bir de karından mı bakıldı
Inşallah canim hayırlısı böyle demekki ☹Olmadıysa da olmadı yavrum yeni ay yeni umutlar inşallah üzülmek yok hemen
Bende ordan aldım 12 ve 13 gun yumurtlama oldu ama bugün regl oldum maalesef gebelik yok. Pcos için macunlar ise yarıyor diolar denemediysen denesene canimEbru hanıma da sordum birgebeningünlüğü sayfasından alıyorum ovulasyon testlerimi. O da daha olmamış dedi. Ben de pcos var geçen aylarda da tam piki göremeden regl olmuştum. Zaten çok geç yumurtluyorum böyle olunca daboşa gidiyor o ay. Artık çok canım sıkılıyor bu duruma
T Tuvel @sweetdreams1985
@mermaid3434 @sanem1989
Günaydınlar var mı güzel haberler bugün bat gününüz arkadaşlar
Maşallah ben de pazartesi gideceğim 5+6 oluyorum inşallah görebilirim ben deAmin canım inşAllah 5+1 haftalık karından baktı canım
Görürsün canım hayırlısıylaMaşallah ben de pazartesi gideceğim 5+6 oluyorum inşallah görebilirim ben de
Üzüldüm ama napalım yapacak birşey yok.Yusra-61 canim kesin bilgi regl oldum yeni bat 11 haziran diye güncelleriz ☹☹☹☹
Sanki sonra gümbür gümbür patlama olacak napalim nasip değilmiş belki haziranda kısmet olur yine yumurta takibi yapacam bakalim kısmet ☹Üzüldüm ama napalım yapacak birşey yok.
Forum da hamişlerimiz bu aralar hiç yok valla üzülüyorum bu durumane olacak bakalım
Canımm kusura bakma biraz geç döndüm hala regl gelmedi benim, beklemedeyim@Kukuletalim
pembemanolya
@MoonfacedMom
@GreenLover
@ZelzezeBugün bat tarihi olan arkadaşlar cuma günü hayrı suyu hürmetine güzel haberlerinizi alırız inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?