Tmam canım benimCanımm kusura bakma biraz geç döndüm hala regl gelmedi benim, beklemedeyim
Belki de esram ya umudum o çok mutlu olurdum hamiş kalınca modumu etkiliyor olmaması istemsiz.Sanki sonra gümbür gümbür patlama olacak napalim nasip değilmiş belki haziranda kısmet olur yine yumurta takibi yapacam bakalim kısmet ☹
Vala çok güzel uzun bekleyişler sonra gebe olanlar oldu yine güzel umutlar olsun haziranda hep beraber hamileyiz ozaman ❤ inşşşsalllaaaahhhhh Allahım nolur bizide sevindir aminBelki de esram ya umudum o çok mutlu olurdum hamiş kalınca modumu etkiliyor olmaması istemsiz.Allahım versin hepisine şenlenelim yaa
Ben regli oldum az önce@Tuvel @sweetdreams1985
@mermaid3434sanemben
Günaydınlar var mı güzel haberler bugün bat gününüz arkadaşlar
Aminnn inşallah yarabbim bizlere gider ayak vurda gol olsun yani hamiş kalalım bizlere ver ne olursun aminnVala çok güzel uzun bekleyişler sonra gebe olanlar oldu yine güzel umutlar olsun haziranda hep beraber hamileyiz ozaman ❤ inşşşsalllaaaahhhhh Allahım nolur bizide sevindir amin
Olmana üzüldüm ama gün sektirmiyor olması da niğmet birgün inşalah seker hamilesindir o zamanBen regli oldum az önceMaşallah gün sektirmiyor ya
Ben öyle olacağını biliyordum kiKızlar ben doktordan çıktım femara vermedi yahormon tahlilini önünüzdeki ay yapalım dedi sadece insülin ve d vitamine bakıldı. Yumurtalıkların gayet güzel dedi 6 gün sonra tekrar gidicem yeni bir folik asit verdi bu kadar Yusra-61 @Gizemsu07 @Selizay
İnşallah canım benim inşallahOlmana üzüldüm ama gün sektirmiyor olması da niğmet birgün inşalah seker hamilesindir o zaman
Tamam bakarım ama çok uzun sürer çook var yaaniİllaki bakmışlardır kuzum o zaman e nabızdan tahliller kısmında arama yapabilirsin antimüllerien tarzı bişey açılımı, merak ettim sana yaptılar mı acaba?
2. Ve 3. Günler daha sağlıklı sonuç alıyormuş boşuna para ödeme dediNeden hormonu önümüzdeki aya attı anlamadım
Diğer doktorum ben demeden klomeni verdi bu başka doktor ya vermediBen öyle olacağını biliyordum kifemara doktordan isteyip almak kolay iş değil
Bende istesem benim ki gel yerime otur sen yap doktorluk derkendi imkanlarımızla devam hazirana
Dün bence olmuş birşeyler gibi ama canım sen bugünü değerindir testine devam etKızlar sizce burda yumurtlama olmuş mu? Geçen ay daha belirgindi yumurtlama bugün tam pik yapar diye beklerken silikleştiEki Görüntüle 2846869
Yaa şekerim zaten dedim sana hormon yapmaz diye 4.gün çok saçma olurdu yapsa ben o doktoru sevmezdim2. Ve 3. Günler daha sağlıklı sonuç alıyormuş boşuna para ödeme dedi
Napıyım yaYaa şekerim zaten dedim sana hormon yapmaz diye 4.gün çok saçma olurdu yapsa ben o doktoru sevmezdim
Ben kullanamadım ama koenzim var iyot var eksik neyse ona bakarak bunu vermiş doktorun çok iyi olmuşEki Görüntüle 2846887
kızlar aranızda bu folik asiti kullanan var mı?
Ben ne hafta sonları mağduru oldum neeNapıyım yahafta sonuna denk geldi
Valla bende sevdim şuan doktordn anlarım. Ben verdiği ilaçtan yaptığı işten birde femarayı vermese bile güzel açıklama yapmışDiğer doktorum ben demeden klomeni verdi bu başka doktor ya vermediama femara en iyisi dedi başlıcaksam bile klomen vermeyi ben tercih etmiyorum dedi bu doktoru daha çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?