Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki sonra gümbür gümbür patlama olacak napalim nasip değilmiş belki haziranda kısmet olur yine yumurta takibi yapacam bakalim kısmet ☹
Belki de esram ya umudum o çok mutlu olurdum hamiş kalınca modumu etkiliyor olmaması istemsiz. Allahım versin hepisine şenlenelim yaa

Belki de esram ya umudum o çok mutlu olurdum hamiş kalınca modumu etkiliyor olmaması istemsiz. Allahım versin hepisine şenlenelim yaa
Vala çok güzel uzun bekleyişler sonra gebe olanlar oldu yine güzel umutlar olsun haziranda hep beraber hamileyiz ozaman ❤ inşşşsalllaaaahhhhh Allahım nolur bizide sevindir amin

Vala çok güzel uzun bekleyişler sonra gebe olanlar oldu yine güzel umutlar olsun haziranda hep beraber hamileyiz ozaman ❤ inşşşsalllaaaahhhhh Allahım nolur bizide sevindir amin
Aminnn inşallah yarabbim bizlere gider ayak vurda gol olsun yani hamiş kalalım bizlere ver ne olursun aminn

Ben öyle olacağını biliyordum ki femara doktordan isteyip almak kolay iş değil
Bende istesem benim ki gel yerime otur sen yap doktorluk der kendi imkanlarımızla devam hazirana

İllaki bakmışlardır kuzum o zaman e nabızdan tahliller kısmında arama yapabilirsin antimüllerien tarzı bişey açılımı, merak ettim sana yaptılar mı acaba?
Tamam bakarım ama çok uzun sürer çook var yaani şuan işlerim var bayram malum eve tıkılcaz alışverişe gidip geleceğim

Ben öyle olacağını biliyordum ki femara doktordan isteyip almak kolay iş değil
Bende istesem benim ki gel yerime otur sen yap doktorluk der kendi imkanlarımızla devam hazirana
Diğer doktorum ben demeden klomeni verdi bu başka doktor ya vermedi ama femara en iyisi dedi başlıcaksam bile klomen vermeyi ben tercih etmiyorum dedi bu doktoru daha çok sevdim

Diğer doktorum ben demeden klomeni verdi bu başka doktor ya vermedi ama femara en iyisi dedi başlıcaksam bile klomen vermeyi ben tercih etmiyorum dedi bu doktoru daha çok sevdim
Valla bende sevdim şuan doktordn anlarım. Ben verdiği ilaçtan yaptığı işten birde femarayı vermese bile güzel açıklama yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…