Baktımda biraz bununla hamile kalan varBen kullanamadım ama koenzim var iyot var eksik neyse ona bakarak bunu vermiş doktorun çok iyi olmuş
Niye vermedi balımKızlar ben doktordan çıktım femara vermedi yahormon tahlilini önünüzdeki ay yapalım dedi sadece insülin ve d vitamine bakıldı. Yumurtalıkların gayet güzel dedi 6 gün sonra tekrar gidicem yeni bir folik asit verdi bu kadar Yusra-61 MaviliGizem @Selizay
Kuzum bu kapalı paketti. Hiç açıp bakmadım 2 3 tane aldım diğerleri sarı turuncuydu bu kırmızıya yakın olunca emin olamadım.ILK aldıgında nasıldı ? bEnimki de hep böyle oluyo karıstırıp öyle yiyorum ama 1 ay dedi bana aktar sonrasında bozulabilir .Nekadar zaman oldu alalı?
Ben daha olmadm 5. Gün gecikmem var. Test yapmıştım silik çıktı yarn tekrar yapmayı düşünüyorumKızlar selam, nasılsınız?
Regl oldunuz mu yoksa var mı hamilelik belirtileri ?
Blackbluee1 @papatyasari_kiz @arzu777 @itircik @dilarayetik @Kardelen060492 MoonfacedMom @Zelzeze @bbkeliz92
Adetinin 10. Günü gel yumurta gelişimine bakalım dedi olmadı femara ile destekleriniz dedi canımNiye vermedi balımdurduk yere hormonlarla oynamak istememişlerdir. Sonra ayarımız kaçıyor.
Tebrik edelim şimdiden inşallah sağlıcakla süreci tamamlarsınBen daha olmadm 5. Gün gecikmem var. Test yapmıştım silik çıktı yarn tekrar yapmayı düşünüyorum
Bilinmez ben genelde böyle şans eseri buluyorum iyi doktorlarıBaktımda biraz bununla hamile kalan var
İnşllah alırız yarın güzel haberiniBen daha olmadm 5. Gün gecikmem var. Test yapmıştım silik çıktı yarn tekrar yapmayı düşünüyorum
Ben çok emin olamadm ama inşallah vardır . Teşekkür ederim inşallah herkes güzel haberler alsınTebrik edelim şimdiden inşallah sağlıcakla süreci tamamlarsın
Umudum yok ama inşallah canmİnşllah alırız yarın güzel haberinikopkoyu testle aminn
Arama kısmına yazınca çıkıyor kuzum üst kısımdaTamam bakarım ama çok uzun sürer çook var yaanişuan işlerim var bayram malum eve tıkılcaz alışverişe gidip geleceğim
Özel hastane sanırım sizin2. Ve 3. Günler daha sağlıklı sonuç alıyormuş boşuna para ödeme dedi
Benim gögüs hassasiyetim ve akıntım çok var.. Şuan için başka yok. Arada kasık, ağrım oluyor aha geliyor adet diyorum ama yok... Hala olmadım 1 hafta geciktiKızlar selam, nasılsınız?
Regl oldunuz mu yoksa var mı hamilelik belirtileri ?
Blackbluee1 @papatyasari_kiz @arzu777 @itircik @dilarayetik @Kardelen060492 MoonfacedMom @Zelzeze @bbkeliz92
hımmmm kırmızıysa belki bozulmuşturcanım .Saf bunlar katkısız olduklarından cabul bo<uluyor. Benimde yARIM kavanoza indi her gece unutuyorum bazen.Kuzum bu kapalı paketti. Hiç açıp bakmadım 2 3 tane aldım diğerleri sarı turuncuydu bu kırmızıya yakın olunca emin olamadım.
Evet canımÖzel hastane sanırım sizin
Bilinmez ben genelde böyle şans eseri buluyorum iyi doktorlarısürekli doktora gidiyorum yeni doktor gelmiş duydun mu koşa koşa deniyorum yenilikleri. Zaten yine doktor gelmiş ama doktorumu biliyorlar benim tedavi olduğumu kabul etmiyor geneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?