Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye vermedi balım durduk yere hormonlarla oynamak istememişlerdir. Sonra ayarımız kaçıyor.

ILK aldıgında nasıldı ? bEnimki de hep böyle oluyo karıstırıp öyle yiyorum ama 1 ay dedi bana aktar sonrasında bozulabilir .Nekadar zaman oldu alalı?
Kuzum bu kapalı paketti. Hiç açıp bakmadım 2 3 tane aldım diğerleri sarı turuncuydu bu kırmızıya yakın olunca emin olamadım.

Baktımda biraz bununla hamile kalan var
Bilinmez ben genelde böyle şans eseri buluyorum iyi doktorları sürekli doktora gidiyorum yeni doktor gelmiş duydun mu koşa koşa deniyorum yenilikleri. Zaten yine doktor gelmiş ama doktorumu biliyorlar benim tedavi olduğumu kabul etmiyor geneli

Kızlar selamm.. Ovülasyon testlerinde çatlatma iğnesinin etkisi nasıl kendini gösteriyor tam anlamıyla pik ise devam ediyor dimi silikleşmeye başladıysa iğnesi etkisi geçmiş mi oluyor.. Bugün çatlatma iğne in 8. Günü evde var diye hem gebelik hem de ovülasyon testi yaptım dayanamayıp.. Ovülasyon testinin t cizgisi daha silik şuanda gebelik testimde fotoda görülmeyecek kadar siliiiiik bir çizgi var geçen ay 8. Gün negatifti iğne etkisi geçmişti bu ay silik te olsa Bi hayalet çizgi var

Eklentiler

• IMG_20210511_123407.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 80
Tamam bakarım ama çok uzun sürer çook var yaani şuan işlerim var bayram malum eve tıkılcaz alışverişe gidip geleceğim
Arama kısmına yazınca çıkıyor kuzum üst kısımda bende kontrol ettim ameliyat öncesi veya sonrası baktılar mı acaba diye hiç bakılmamış
Özel hastaneydi normalde daha çok ücret tutsun diye herşeyi isterler ama yine de istememiş hayret

Kuzum bu kapalı paketti. Hiç açıp bakmadım 2 3 tane aldım diğerleri sarı turuncuydu bu kırmızıya yakın olunca emin olamadım.
hımmmm kırmızıysa belki bozulmuşturcanım .Saf bunlar katkısız olduklarından cabul bo<uluyor. Benimde yARIM kavanoza indi her gece unutuyorum bazen.

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi.

Kızlar benim vajinal enfeksiyonum tekrarladı bu aralar beyaz süt kesiği gibi akıntım oluyordu dünde yumurtlama günüydü tahminlerime göre ovulasyon testi yapmadım bu ay. Yapışkan beyaz akıntı oldu dün acaba yumurtlama akıntısı mı yoksa enfeksiyondan mı oldu bilemedim bide ben bayadır değerlendirememiştim dünü değerlendirdim dün yumurtlama bugün çatlama olsa tutma ihtimali olur dimi yinede bugünü ve yarını da değerlendirmeye çalışıcam bakalım bide benim her ay olmuyor sanki yumurtlama akıntısı ama bu ay ki yumurtlama akıntısı mı değilmi emin olamadım

valla hastaneye gidince moralım daha çok bozuluyor ya her yer hamile dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…