Hemen destek+ bol güneş şifa olsun
Doktorun mu takviye vermesini bekliyim yoksa kendim d vitamini alıyım mı bilemedim kiHemen destek+ bol güneş şifa olsun
Aaa aaa bayağı düşmüş d vitamini canım...Doktor muhtemelen devit damla verecek, güneşe çıkarken de ovuçlarını aç ve 15 dakika durman yeterli hergün, d vitamini en çok avuçlardan girermiş canım, geçmiş olsun..Doktorun mu takviye vermesini bekliyim yoksa kendim d vitamini alıyım mı bilemedim ki
6 gün sonra doktora gidicem canım kendim devit damla alsam olur mu ki?Aaa aaa bayağı düşmüş d vitamini canım...Doktor muhtemelen devit damla verecek, güneşe çıkarken de ovuçlarını aç ve 15 dakika durman yeterli hergün, d vitamini en çok avuçlardan girermiş canım, geçmiş olsun..salgın hastalıktan dolayı sonucun böyle çıkması doğal, eminim çoğumuzun böyle..
Sonucu görmedi mi doktor? Gören her doktor yazar zaten uygun formunu, şurup, damla, hap.. aile hekimi bile verir ama jinekolojiden takipliysen oradan tavsiye alsan daha iyi olabilir. Durumdan da haberdar olsun hekim. Zaten ilacı kullanınca hızlıca yükseliyor merak etmeDoktorun mu takviye vermesini bekliyim yoksa kendim d vitamini alıyım mı bilemedim ki
Yasaklardan güneş gördüğümüz mü var
Bilgi için teşekkür ederim canımSonucu görmedi mi doktor? Gören her doktor yazar zaten uygun formunu, şurup, damla, hap.. aile hekimi bile verir ama jinekolojiden takipliysen oradan tavsiye alsan daha iyi olabilir. Durumdan da haberdar olsun hekim. Zaten ilacı kullanınca hızlıca yükseliyor merak etme
Eşime alırıyım diyorum doktora 1 hafta sonra gidicem damlasını almasını söyledim canım tabi çocuk olmazYasaklardan güneş gördüğümüz mü vardvit verecek muhtemelen doktorun ama birilerinden duydum önermiyorlar onn katkısı çokmuş, damla olanlar varmış ama tabi pahalı biraz daha
Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınBenimde öyle olmuştu ocakda 4 gün geçmişti sonra şubatta 4 gün erken gelmişti derken martta güzel adet oldum günümde nisanda hatırlamak istemiyorm olamadım mayıs da adet gördüm şok girdim ilaçla oldum birde.Rahim filmi sonrası oldu bana bu. Yinede hakkımızda hayırlısı olsun valla zor bu işler.
Evet canım yarın olursun büyük ihtimalleKızlar iğnenin 14. Günü oluyo bugün ne zamn regl olmam lazım yarın mı
Teşekkür ederimEvet canım yarın olursun büyük ihtimalle
Test yapsana canim belki yerleşme olabilir benim sabah az az di şimdi çoğaldı reglim göğüs hassasiyeti var diyon birde benim 3 gun once hassasiyet gecti zaten regl olucam diye tahmin etmiştimKızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var. Sizce yerlesme kanamasi olabilirmi.
Işini yapana biz rast gelmiyoz heralde boktan boktan işlerEşim sperm sonuçları için hastaneye gitti bugün, servisler kapalı olduğu için muhatap bulamamış, bir arkadaşına sormuş o da onu inceleyenler elle doldurduğu için henüz sisteme yüklemişlerdir tatil girdiği için, tatilden sonra anca alırız demiş. Pof kimse doğru düzgün iş yapmıyor memleketteee
Günaydın demek iserdim ama saat 2'de uyandımGünaydın kızlar, mutlu günler herkese
Bence olur , ama içine sinmez doktoru bekleyeyim dersen bekle canım6 gün sonra doktora gidicem canım kendim devit damla alsam olur mu ki?
Bu zamanların tadını çıkart o zamanGünaydın demek iserdim ama saat 2'de uyandımbu aralar çok derin uyuyorum. Önceden çok erken uyanırdım, neden böyle oldu yaa
Ben reglim oldu ve bitti bile@bbusraa61
@Morm
@GurbetKusuEsra
@Blackbluee1
A arzu777
@papatyasari_kiz
@ruzgarsmom
Bugün bat günü olan arkadaşlar son halleriniz nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?