Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorun mu takviye vermesini bekliyim yoksa kendim d vitamini alıyım mı bilemedim ki
Aaa aaa bayağı düşmüş d vitamini canım...Doktor muhtemelen devit damla verecek, güneşe çıkarken de ovuçlarını aç ve 15 dakika durman yeterli hergün, d vitamini en çok avuçlardan girermiş canım, geçmiş olsun.. salgın hastalıktan dolayı sonucun böyle çıkması doğal, eminim çoğumuzun böyle..

6 gün sonra doktora gidicem canım kendim devit damla alsam olur mu ki?

Doktorun mu takviye vermesini bekliyim yoksa kendim d vitamini alıyım mı bilemedim ki
Sonucu görmedi mi doktor? Gören her doktor yazar zaten uygun formunu, şurup, damla, hap.. aile hekimi bile verir ama jinekolojiden takipliysen oradan tavsiye alsan daha iyi olabilir. Durumdan da haberdar olsun hekim. Zaten ilacı kullanınca hızlıca yükseliyor merak etme

Eşim sperm sonuçları için hastaneye gitti bugün, servisler kapalı olduğu için muhatap bulamamış, bir arkadaşına sormuş o da onu inceleyenler elle doldurduğu için henüz sisteme yüklemişlerdir tatil girdiği için, tatilden sonra anca alırız demiş. Pof kimse doğru düzgün iş yapmıyor memleketteee

Bilgi için teşekkür ederim canım

Yasaklardan güneş gördüğümüz mü var dvit verecek muhtemelen doktorun ama birilerinden duydum önermiyorlar onn katkısı çokmuş, damla olanlar varmış ama tabi pahalı biraz daha
Eşime alırıyım diyorum doktora 1 hafta sonra gidicem damlasını almasını söyledim canım tabi çocuk olmaz bakalım şeker nasıl çıkıcak

Amin canım Allah herkesin yardımcısı olsun isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın

Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var.

Test yapsana canim belki yerleşme olabilir benim sabah az az di şimdi çoğaldı reglim göğüs hassasiyeti var diyon birde benim 3 gun once hassasiyet gecti zaten regl olucam diye tahmin etmiştim

Işini yapana biz rast gelmiyoz heralde boktan boktan işler

Günaydın demek iserdim ama saat 2'de uyandım bu aralar çok derin uyuyorum. Önceden çok erken uyanırdım, neden böyle oldu yaa
Bu zamanların tadını çıkart o zaman çocuk olunca hele ilk 1 sene 3-4 saat uykuyla durmaya alışman gerekecek ve 4 yaşına geldiğinde sabah en geç 10 ‘da annneeeeee yanıma geeeeel...sesiyle uyanacaksın ( ki benimkisi gibi akşam 11.30 lara doğru uyuyan bir çocuksa , sen de o uyuduktan sonra biraz kafa dağıtayım diye netflix’te takılmışsan gece yatman 2’yi bulur muhtemelen Bu da 8 saat uyku demektir , tabii keyfi ya da mecburi sebeplerden gecenin 2’sinden sonra aklın çelinip birtakım durumlar yüzünden duşa girmen gerekebilir, saçlarını tara kurut derken uykuya dalışın 3.30’u da bulabilir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…