Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3-4 saat mi amanııınnnn bugün 10 saat uyumuşum

Canım bende çok faydalı olduğunu okudum ama birki çayı dahi içemediğim için yapmadım ama MaviliGizem prolaktin hormonunu yükselttiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam
Prolaktin zaten benim yükselmeye meyilli ama işte denesem mi diye düşünüyorum geçen ay bal tarcın çörek otu yaptım 5 gun kullandım ama erken yumurtlama oldu ondan mi bilemiyorum

Hayatım ben herşeyi deneyip birşey bulamayanlardanım o yüzden ne dene ne deneme demem. Yani beni yok say. Ben inanmıyorum hiçbirşeyin kürünü
Engin tecrübelerine dayanıp sordum valla biraz denesem diyorum belki faydalı olur ekstra takviyeler siparis verdim haziran tablosunda güncelleriz canim kısmetse

Prolaktin zaten benim yükselmeye meyilli ama işte denesem mi diye düşünüyorum geçen ay bal tarcın çörek otu yaptım 5 gun kullandım ama erken yumurtlama oldu ondan mi bilemiyorum
Benim prolaktinde oynak kuzum herkese yaramıyor farklı etkiler olabiliyor bir şey söyleyip seni yanlış yönlendirmek istemem

Kız nerelerdeydin Yusra-61 gördün mü D vitaminim nasıl çıkmış
Değerin kaç canim yarın hormon yapılınca Bende isticem demir eksikliğim vardı bi süre ilaç kullanıp düzelmiştim şimdide haftada bir d vitamini alıyorum baya etkili bi ilaç Eşim e işyerinden vermisler korona dan korunmak icin d vitamini takviyesi almanız lazim diye. Belki düşük çıkmaz ondan dolayı

Üzüldüm Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallah diyecek çok şey kalmıyor böyle olunca
nerdeyse bir yıldır uğraşıyoruz. Bu ay çok güzel olgunlaşmış 5 tane yumurtam vardı ve ona rağmen olmadı maalesef, niye böyle oluyo anlamıyorum eşimin de benim de değerlerde sorun yok ama bebek de yok

Referans aralığı 25-80 benim sonucum 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…