Selam canımKızlar selam, nasılsınız?
Regl oldunuz mu yoksa var mı hamilelik belirtileri ?
@Blackbluee1 @papatyasari_kiz A arzu777 @itircik @dilarayetik @Kardelen060492 @MoonfacedMom @Zelzeze @bbkeliz92
3-4 saat miBu zamanların tadını çıkart o zamançocuk olunca hele ilk 1 sene 3-4 saat uykuyla durmaya alışman gerekecek ve 4 yaşına geldiğinde sabah en geç 10 ‘da annneeeeee yanıma geeeeel...sesiyle uyanacaksın ( ki benimkisi gibi akşam 11.30 lara doğru uyuyan bir çocuksa , sen de o uyuduktan sonra biraz kafa dağıtayım diye netflix’te takılmışsan gece yatman 2’yi bulur muhtemelen Bu da 8 saat uyku demektir , tabii keyfi ya da mecburi sebeplerden gecenin 2’sinden sonra aklın çelinip birtakım durumlar yüzünden duşa girmen gerekebilir, saçlarını tara kurut derken uykuya dalışın 3.30’u da bulabilir )
ben bugün kan verdim malesef sonuç negatif@Tuvel @sweetdreams1985
M mermaid3434 @sanem1989
Günaydınlar var mı güzel haberler bugün bat gününüz arkadaşlar
Hayatım ben herşeyi deneyip birşey bulamayanlardanım o yüzden ne dene ne deneme demem.Kızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acabaSelizay MaviliGizem Yusra-61 A R Y A bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Üzüldüm Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallahben bugün kan verdim malesef sonuç negatif
Ben alıyım canım 1 hafta sonra doktora gittiğimde danışırım diye düşünüyorumBence olur , ama içine sinmez doktoru bekleyeyim dersen bekle canım
Bende sesin çıkmıyor böyle güzel haberlerle gelirsin diye umut etmiştim nasılsın iyi misinBen reglim oldu ve bitti bile
Canım bende çok faydalı olduğunu okudum ama birki çayı dahi içemediğim için yapmadımKızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acabaSelizay MaviliGizem Yusra-61 A R Y A bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Artıkkk onlar yokmuş evrende tekmişim gibi davranıyorum zaten tekim geneldevalla hastaneye gidince moralım daha çok bozuluyor ya her yer hamile dolu
Artıkkk onlar yokmuş evrende tekmişim gibi davranıyorum zaten tekim genelde
Prolaktin zaten benim yükselmeye meyilli ama işte denesem mi diye düşünüyorum geçen ay bal tarcın çörek otu yaptım 5 gun kullandım ama erken yumurtlama oldu ondan mi bilemiyorumCanım bende çok faydalı olduğunu okudum ama birki çayı dahi içemediğim için yapmadımama MaviliGizem prolaktin hormonunu yükselttiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam
Engin tecrübelerine dayanıp sordum valla biraz denesem diyorum belki faydalı olurHayatım ben herşeyi deneyip birşey bulamayanlardanım o yüzden ne dene ne deneme demem.Yani beni yok say. Ben inanmıyorum hiçbirşeyin kürünü
Benim prolaktinde oynakProlaktin zaten benim yükselmeye meyilli ama işte denesem mi diye düşünüyorum geçen ay bal tarcın çörek otu yaptım 5 gun kullandım ama erken yumurtlama oldu ondan mi bilemiyorum
Bn yaptım canım hemde 15 gün boyunca hergün sabah akşamKızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acabaSelizay MaviliGizem Yusra-61 A R Y A bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Ben de yapacam canım adet bittikten 2,3 gün süne başlayacam bayramda başlarım. Günde 2 bardak diyor ama ben 1 bardak içerim, mideni bulandırırsa içine limon sık öyle içiliyorKızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acabaSelizay MaviliGizem Yusra-61 A R Y A bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Değerin kaç canim yarın hormon yapılınca Bende isticem demir eksikliğim vardı bi süre ilaç kullanıp düzelmiştim şimdide haftada bir d vitamini alıyorum baya etkili bi ilaç Eşim e işyerinden vermisler korona dan korunmak icin d vitamini takviyesi almanız lazim diye. Belki düşük çıkmaz ondan dolayı
nerdeyse bir yıldır uğraşıyoruz. Bu ay çok güzel olgunlaşmış 5 tane yumurtam vardı ve ona rağmen olmadı maalesef, niye böyle oluyo anlamıyorum eşimin de benim de değerlerde sorun yok ama bebek de yokÜzüldüm Allah en yakın zamanda nasip etsin inşallahdiyecek çok şey kalmıyor böyle olunca
Referans aralığı 25-80 benim sonucum 4Değerin kaç canim yarın hormon yapılınca Bende isticem demir eksikliğim vardı bi süre ilaç kullanıp düzelmiştim şimdide haftada bir d vitamini alıyorum baya etkili bi ilaç Eşim e işyerinden vermisler korona dan korunmak icin d vitamini takviyesi almanız lazim diye. Belki düşük çıkmaz ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?