Zararı oldumu canim adet bitince mi başlayalım nasıl yapalım Bu arada gebelik belirtisi vs varmiBn yaptım canım hemde 15 gün boyunca hergün sabah akşam
Peki siz hamile misinizSakin yapma canim ben 9 gun yaptım negatif çıktı 14 gun bekle kesin sonuç için
Valla cnm bn de miyom vardı soğan kürü mü etki etti bilmem kayboldu belirti yok canım yarın regl olurum bi umut bakınıyorum ama hiç sanmıyorum bebiş olsun olursa herkesten önce sizlere söylcmZararı oldumu canim adet bitince mi başlayalım nasıl yapalım Bu arada gebelik belirtisi vs varmi
Market alışverişine gittim aldım. Dönüşte Manavda adamla tartıştım
Market alışverişine gittim aldım. Dönüşte Manavda adamla tartıştımbir yerde rahatlama gibi birşey oldu. Beni deli etti manyak adam. Çilek alayım dedim neymiş o verecekmiş ben senin elinden çilek yer miyim gelene kadar zaten kaç el geçirdi. Kaba saba bir adamdı beni boğalttıyor şunu verim bunu veriyim abi benim peşimi bırak dedim sonra iş çileği almaya geldi adam bana sardı. Yok önümde üç küçük kasa var bir ondan bir bundan seçmek yok birinden seçiyormuşum bende dedim ne fark etti sonuçta seçiyorum ha o ha bu tuttu ortakinden seçme yok çok da incitmeden seçerim bende manavcı kızıyım bilmiyor bana iş öğretiyor.neyse abi sen ne istyrsn beni rahat bıraksana dedim adam konuşuyor bir çene yaptı ayyy kocamdan çene çekemiyorum al şu poşeti verin aldıklarımı gidiyorum dedim adam tuttu tamam abla izin veriyorum demez mi daha sinirlerim hopladı dedim o kadar çene ettin kafamı şişirdin istemiyorm dedim diğer sahipleri sen al abla et abla dedi ama ben artık ben değilim adamı gördükçe ayarım bozuldu hala abla al izin veriyorum demez mi bı sefer de Allahım sabrımı deniyor bu dedim Ben birde büyük marketler kazanmasın açmışlar deyip onlardan alırdım.manav işini ailemden bilirdim. Ben büyük markete gider yine alırım sankim çok şey bundan sonra görür o. Aklınca bana çürük koyacak zaten çilekte iyi kötü karışık birşeydi başıma bu iş geldi eşime desem önünden geçirmez bir duysa ama bende daha almayacağım oradan birşey.
Eee bazen bizlerinde kaderi bu oluyor iştenerdeyse bir yıldır uğraşıyoruz. Bu ay çok güzel olgunlaşmış 5 tane yumurtam vardı ve ona rağmen olmadı maalesef, niye böyle oluyo anlamıyorum eşimin de benim de değerlerde sorun yok ama bebek de yok
bir markete nasıl bunları yaşadın yazıklar olsun adama bir çilek yicekti kız
Bende bugün havuç aldımAdam konuşuyor ben hiç duymuyorum artık isterse iyi birşey desin. Birde diğer abiler tanır abla sen al işini biliyorsun deer bu nerden çıktıysa buraya vardı denk gelmezdim. Yok millet darmadağın ediyor seçerken adam kibarlığım üzerinden oynadı bozmadım sen aldıklarımı ver gidecem verin aa dedimona cevabım başka yerden alıp önünden geçmek olacak Üst komşum seçtirmyor çürük koyuyor demişti kesin bu o orada deli etti adam beni eşim istemişti çileği zaten ben çok meyveci değilim Avakado aldım a101 den kendime yemeye çalışcam tadını sevmesem de
Canım kür işinde ben yokum hele ki tekrar ediyorm yumrtlama güzelse hiç bozmaya gerek yok. Güzel olan güzeldir makyaja gerek duymaz gibi düşünEngin tecrübelerine dayanıp sordum valla biraz denesem diyorum belki faydalı olurekstra takviyeler siparis verdim haziran tablosunda güncelleriz canim kısmetse
Şubatta yaptım onu istemiyor canımBende bugün havuç aldımher akşam bir tane yicem bakalım artık ne yapıcağımızı şaşırdık ya
Yaa canım mahallede de giren çok karın var gözümekarınları gözüme gözüme giriyor off ya
Ayyy bu ney bacımm
Hayır dun 15 gun test yaptım yine negatif çıktı bugun de regl oldumPeki siz hamile misiniz
Hadi hayırlısı canım, bekliyoruz sabırsızlıklaBen daha olmadm 5. Gün gecikmem var. Test yapmıştım silik çıktı yarn tekrar yapmayı düşünüyorum
öyle demek ki daha zamanı değilEee bazen bizlerinde kaderi bu oluyor iştesanırım beklemek zamanı var
Kan verdin mi peki canım? :)Benim gögüs hassasiyetim ve akıntım çok var.. Şuan için başka yok. Arada kasık, ağrım oluyor aha geliyor adet diyorum ama yok... Hala olmadım 1 hafta gecikti
Aman canım ya ben şuan buna kafamı yoramıcam doktora gidince derim. Sanırsam yok öyle birşey.Arama kısmına yazınca çıkıyor kuzum üst kısımdabende kontrol ettim ameliyat öncesi veya sonrası baktılar mı acaba diye hiç bakılmamış
Özel hastaneydi normalde daha çok ücret tutsun diye herşeyi isterler ama yine de istememiş hayret
Allah büyük vardır bir bildiği kimimiz varlığı kimimiz yokluğuylaöyle demek ki daha zamanı değilrabbim bizlere de isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah
Canım kür işinde ben yokum hele ki tekrar ediyorm yumrtlama güzelse hiç bozmaya gerek yok. Güzel olan güzeldir makyaja gerek duymaz gibi düşünama tabii ki vardır bir sorun kullanılır onda iş görür. Hiç sorun yoksa vitamin takviyesine açığım yumurtaları kaliteli yapacak şeylere.
Ben bugun regl oldum canım ☹Valla cnm bn de miyom vardı soğan kürü mü etki etti bilmem kayboldu belirti yok canım yarın regl olurum bi umut bakınıyorum ama hiç sanmıyorum bebiş olsun olursa herkesten önce sizlere söylcm
Nasıl yaa buda mı gooll değilŞubatta yaptım onu istemiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?