Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim insan yıkılıyor ama regl olmakta yeni umutlar biliyoruz

İyiyim canım çok teşekkür ederim, biraz halsizlik baş ağrısı var... Uyku modu açık gibi hep.. Ama genel olarak çok şükür iyiyim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor
İyiyim benim bi belirtim yok gibi, işlem yapıdı dimi dün nasıl geçti, hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebiş,

Bu yumrta çatlatmada iş görüyor gol için çok geriden hareket taç olurdu adı olsa olsaa
Hangisini çözüceğimi şaşırdım artık ya doktorumum verdiği folik asit iyimiş ona başlıyım eşime d vitamini aldırdım o var yarın diğer sonucum çıkar inşallah onda bişey yoktur uff ya çürük raporu almalıyım

Yaa şükür gördün tam bir vitaminsiz çıktım ben
Benimde 7.46 mıydı neydi ama baya ilaçlar aldım bakalım ne oldu mayıs ayı içinde randevum var. Pekim saçın dökülüyor mu canım senin? Bana bir bağ ağrısı birde saç dökülmesi çok yaptı bu ne verdi iğne mi ilaç olarak hap mı? Benim hap vardı birde damla sundrop. Kansızlık da düşmüştü doğal olarak bende d vitaminiyle ikisi kardeş zaten

Kızlar ben dünden beri beslenme şeklimi değiştirdim. Günlük tükettiğim şeyleri yazıyorum hemen
2 yumurta
4 ceviz
1 avuç fındık
1 avuçtan fazla kabak çekirdeği
1 incir
1 havuç
1 bardak süt
1 bardak hayıt tohumu çayı (yumurtlamaya kadar.
1 bardak nar suyu (yumurtlamadan sonra başlanacak)
Bunlar dışında 1 aydır zaten multivitamin, folik asit, d vitamini, omega 3, arı sütü bal polen kullanıyordum. Bunlara bi de probolis ve magnezyum ekledim.

Çılgın beslenmemle inşallah diyorum bu ay mutlu haberi alırım inşallah
Alamazsam da öbür ay prowomen kullanacağım.

Yusra-61 cım benim bat 7-8 hazirana kaydı balım.

Saç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdım

Ben d vitamini en iyi yiyecek olarak ısırgan olduğunu düşünüyorm en çok güneşe maruz kalıp asla kaybolmayan direnen bitki araştırdım iyi gelirmiş nasipse yasak bitsin gidip toplayacağım. D vitaminin diğer sevdiği şey deniş kum güneş Evde kala kala d vitamini nerden alalım güneş görsek ağzımızda maske zaten yüzüm bir avuç maske kapatınca hiç birşey görmüyorum. Sana tavsiyede bulunayım eğer evin kimsenin göremediği yerde ıse şort atletle güneşe çık. Ama esmersen çok çıkma esmerde bir yerden sonra emilim azalıyor kendimden biliyorm

Bende yapacağım bu ay birşey olmazsa aşılamaya tam teşekküllü hazır olacağım çok iyi olmuş beslenme şeklin canım

Benim evim çok güneş alıyor balkonda 1 saat falan oturdum bugün Haziran’da tatile gidiyorum bol bol güneş alıcam

Saç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdım
Bende son tüp var devit onu kullanımca 3 ay oldu değerler ne durumda baktırcam 24 mayıs randevu aldım. Kan iğnem var onu vurulacam çok adet oldum benden gidenler çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…