YaaAyyy bu ney bacımm
Geçmiş olsun canım önümüzdeki aya bebiş olur inşallah bn ne zaman regl olsam aklıma hayırlı sağlıklı evlat dilediğim geliyo belki de bu ay ondan olmadı diyorum kendime rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versinBen bugun regl oldum canım ☹
Hadi bende başlıcam canim beraber yapariz artıkBen de yapacam canım adet bittikten 2,3 gün süne başlayacam bayramda başlarım. Günde 2 bardak diyor ama ben 1 bardak içerim, mideni bulandırırsa içine limon sık öyle içiliyor
Amin canim insan yıkılıyor ama regl olmakta yeni umutlar biliyoruzGeçmiş olsun canım önümüzdeki aya bebiş olur inşallah bn ne zaman regl olsam aklıma hayırlı sağlıklı evlat dilediğim geliyo belki de bu ay ondan olmadı diyorum kendime rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin
İyiyim benim bi belirtim yok gibi, işlem yapıdı dimi dün nasıl geçti, hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebiş,İyiyim canım çok teşekkür ederim, biraz halsizlik baş ağrısı var... Uyku modu açık gibi hep.. Ama genel olarak çok şükür iyiyim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Evet canım saraçoğlu videosunda söylemiş. Prolaktini yükseltiyor. Yüksek olanlar içmesin diyeCanım bende çok faydalı olduğunu okudum ama birki çayı dahi içemediğim için yapmadımama MaviliGizem prolaktin hormonunu yükselttiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam
Bu yumrta çatlatmada iş görüyor gol için çok geriden hareket taç olurdu adı olsa olsaaNasıl yaa buda mı gooll değil
Hangisini çözüceğimi şaşırdım artık ya doktorumum verdiği folik asit iyimiş ona başlıyım eşime d vitamini aldırdım o var yarın diğer sonucum çıkar inşallah onda bişey yoktur uff ya çürük raporu almalıyımBu yumrta çatlatmada iş görüyor gol için çok geriden hareket taç olurdu adı olsa olsaa
Bnde sana yetişirim muhtemelen regl olayında yarın felan olurum ya da Bayrama kırmızıları görürüm yıkılmamak elde değil kiAmin canim insan yıkılıyor ama regl olmakta yeni umutlar biliyoruz
Benimde 7.46 mıydı neydi ama baya ilaçlar aldım bakalım ne oldu mayıs ayı içinde randevum var. Pekim saçın dökülüyor mu canım senin?Yaaşükür gördün tam bir vitaminsiz çıktım ben
Test yapsana canim belki yerleşme olabilir benim sabah az az di şimdi çoğaldı reglim göğüs hassasiyeti var diyon birde benim 3 gun once hassasiyet gecti zaten regl olucam diye tahmin etmiştim
Yaptim ama negatif anlamadim gerçekten.Test yap yerleşme kanamasında çıkar sonuç ,
Saç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdımBenimde 7.46 mıydı neydi ama baya ilaçlar aldım bakalım ne oldu mayıs ayı içinde randevum var. Pekim saçın dökülüyor mu canım senin?Bana bir bağ ağrısı birde saç dökülmesi çok yaptı bu ne verdi iğne mi ilaç olarak hap mı? Benim hap vardı birde damla sundrop. Kansızlık da düşmüştü doğal olarak bende d vitaminiyle ikisi kardeş zaten
Ben d vitamini en iyi yiyecek olarak ısırgan olduğunu düşünüyorm en çok güneşe maruz kalıp asla kaybolmayan direnen bitki araştırdım iyi gelirmiş nasipse yasak bitsin gidip toplayacağım.Hangisini çözüceğimi şaşırdım artık ya doktorumum verdiği folik asit iyimiş ona başlıyım eşime d vitamini aldırdım o var yarın diğer sonucum çıkar inşallah onda bişey yoktur uff ya çürük raporu almalıyım
Test yapsana canim belki yerleşme olabilir benim sabah az az di şimdi çoğaldı reglim göğüs hassasiyeti var diyon birde benim 3 gun once hassasiyet gecti zaten regl olucam diye tahmin etmiştim
Yaptim ama negatif anlamadim gerçekten.Test yap yerleşme kanamasında çıkar sonuç ,
Kızlar ben dünden beri beslenme şeklimi değiştirdim. Günlük tükettiğim şeyleri yazıyorum hemen
2 yumurta
4 ceviz
1 avuç fındık
1 avuçtan fazla kabak çekirdeği
1 incir
1 havuç
1 bardak süt
1 bardak hayıt tohumu çayı (yumurtlamaya kadar.
1 bardak nar suyu (yumurtlamadan sonra başlanacak)
Bunlar dışında 1 aydır zaten multivitamin, folik asit, d vitamini, omega 3, arı sütü bal polen kullanıyordum. Bunlara bi de probolis ve magnezyum ekledim.
Çılgın beslenmemle inşallah diyorum bu ay mutlu haberi alırım inşallah
Alamazsam da öbür ay prowomen kullanacağım.
Yusra-61 cım benim bat 7-8 hazirana kaydı balım.
Benim evim çok güneş alıyor balkonda 1 saat falan oturdum bugün Haziran’da tatile gidiyorum bol bol güneş alıcamBen d vitamini en iyi yiyecek olarak ısırgan olduğunu düşünüyorm en çok güneşe maruz kalıp asla kaybolmayan direnen bitki araştırdım iyi gelirmiş nasipse yasak bitsin gidip toplayacağım.D vitaminin diğer sevdiği şey deniş kum güneş Evde kala kala d vitamini nerden alalım güneş görsek ağzımızda maske zaten yüzüm bir avuç maske kapatınca hiç birşey görmüyorum. Sana tavsiyede bulunayım eğer evin kimsenin göremediği yerde ıse şort atletle güneşe çık. Ama esmersen çok çıkma esmerde bir yerden sonra emilim azalıyor kendimden biliyorm
Bende son tüp var devit onu kullanımca 3 ay oldu değerler ne durumda baktırcam 24 mayıs randevu aldım. Kan iğnem var onu vurulacam çok adet oldum benden gidenler çok olduSaç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdım
Al al miss gibi bende gezecem bıktım virüsten sahillerde cirit Atacam denizler bizi bekliyorBenim evim çok güneş alıyor balkonda 1 saat falan oturdum bugün Haziran’da tatile gidiyorum bol bol güneş alıcam
Yusra cım benim burada bi hastanede tanıdığım doktor var devlette 1 2 ay daha dene femarayı eğer olmazsa gel aşılama olayına bakalm dedi bi sevindim kiBende yapacağım bu ay birşey olmazsa aşılamaya tam teşekküllü hazır olacağımçok iyi olmuş beslenme şeklin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?