Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdım
Benim saçlarım çok döküldü Allahtan sık da anlamyorum ama çook döküldü bende vitamin düşmüş bilmiyorm ya sanıyorum boyadım ondan ahh ahh şampuan değişiyorum yok. Benim inşalah düzelmiştr herşeyim. Benim saçlarım sabunla hacı şakırle yıkarsam dökülme yapmıyor ama şampuan kabul etmiyor daha hemen yağlanıp dökülme yapıyor

Yusra cım benim burada bi hastanede tanıdığım doktor var devlette 1 2 ay daha dene femarayı eğer olmazsa gel aşılama olayına bakalm dedi bi sevindim ki
Yaa denersin canım bunlar aşama aşama zatn. En iyisi her yolu deneyip olmadı demek birde nerde ney nasip olur asla bilinmez

Ya neler yaptım kac şampuan değiştirdim yine de dökülüyor covidken dunyanin d vitaminini içtim gecmiyor yine de

Canım bn henüz tam ne isteniyo bilmiyorum ama basit bi yöntem takiple yapılıyodur mutlaka diye düşünüyorum
Benim için erken ama bilmekte fayda var sizler biraz daha tecrübelisiniz kötünün iyisini düşünüyorum benim gibi binlerce milyonlarca kadın var

Bende şampuan değiştirdim canım yine dökülme oluyor ama aşırı değil ama bu şampuanla saçlarım bebek saçı gibi oldu önceden almadığa bün pişman oldum ya

Kizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshll Yusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?

Esracım bunu bi oku canım. Aşılama için gerekenler bi gonolf iğne seti ile katater. O da detaylı muayene ve takiple gebelik elde edilemediğini belirtrn bi raporla devlet desteği alınıyor. Devlet 3te2sini ödüyor. Geçen yıl 1800 tl idi o iğnr seti şimdi ne kadar bilmiyorum.
Sonra takibin yapılıp aşılama yapılıyor. Çok kolay bi formatmış şimdi anlıyorum ben de. 2 3 kere sen hastaneye gideceksin 1 kere de baba sperm vermeye gelecek hepsi o.

Tesekkur ederim canim hemen okucam aklimin bi köşesine yer etsin biraz daha doğal yol ile deneyip olmazsa tedavi aşamalarına geçmek istiyorum çünkü ❤ sperm sorunu varsa eş zaten tedavi olcak randevuları ayarladık of sanki ne kadar ugrassamda olamayacak gibi oluyor bazen ☹

Hiç öyle düşünme kuzum. Vücudunu anneliğin kolayca olacağına inandır. Kolay hamile kalabileceğine vücudunun inanması lazım.
Şunu izle bak. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ben bu ay artık farklı bi kafaya girmeye çalışıyorum. Zor olmamalı bi süreç. Herkesin kolayca yaptığı şey benim için de kolay demeye başladım. Biz kendimiz zorlaştırıyoruz

Kafada bitiyor herşey evet bende takmamalı düşünüyorum ovulasyon denicem olmazsa önümüzdeki ay yeni umutlar dicem hayırlısı güzel haberleri hep beraber alalim inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…