- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Sağ ol canım benim inşallah işe yararBende yapacağım bu ay birşey olmazsa aşılamaya tam teşekküllü hazır olacağımçok iyi olmuş beslenme şeklin canım
Benim saçlarım çok döküldüSaç dökülmesi ve halsizlik çok var bende sonucu 1,5 saat sonra e nabızdan baktım canım doktora 1 hafta sonra gidicem işyerinde olmam gerekiyor yarın eşime devit aldırdım
Yaa denersin canım bunlar aşama aşama zatn.Yusra cım benim burada bi hastanede tanıdığım doktor var devlette 1 2 ay daha dene femarayı eğer olmazsa gel aşılama olayına bakalm dedi bi sevindim ki
Yarar sağlıklı o açıdan olmazsa diğer sağlık açısından da çok iyi liste.Sağ ol canım benim inşallah işe yarar
Israrda gözükmeyip kanda gözüken de oluyor ama umut vermeyeyim zaten basımıza ne geldiyse hep umut etmekten her ağrıdan gebelik var galiba demekten geldiYaptim ama negatif anlamadim gerçekten.
Ya neler yaptım kac şampuan değiştirdim yine de dökülüyor covidken dunyanin d vitaminini içtim gecmiyor yine deBenim saçlarım çok döküldüAllahtan sık da anlamyorum ama çook döküldü bende vitamin düşmüş bilmiyorm ya sanıyorum boyadım ondan ahh ahh şampuan değişiyorum yok. Benim inşalah düzelmiştr herşeyim. Benim saçlarım sabunla hacı şakırle yıkarsam dökülme yapmıyor ama şampuan kabul etmiyor daha hemen yağlanıp dökülme yapıyor
Kizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshllYaa denersin canım bunlar aşama aşama zatn.En iyisi her yolu deneyip olmadı demek birde nerde ney nasip olur asla bilinmez
Aşılama baya tutan oluyomuş baya bakındım hele ki sperm kaliteliyse daha çok şans varmışYaa denersin canım bunlar aşama aşama zatn.En iyisi her yolu deneyip olmadı demek birde nerde ney nasip olur asla bilinmez
Canım bn henüz tam ne isteniyo bilmiyorum ama basit bi yöntem takiple yapılıyodur mutlaka diye düşünüyorumKizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshllYusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?
Öğrenirsem hepsini paylaşıp seni etiketlerimKizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshllYusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?
Benim için erken ama bilmekte fayda var sizler biraz daha tecrübelisiniz kötünün iyisini düşünüyorum benim gibi binlerce milyonlarca kadın varCanım bn henüz tam ne isteniyo bilmiyorum ama basit bi yöntem takiple yapılıyodur mutlaka diye düşünüyorum
Vala harika olur zaten yusra haziranda yaptırmayı planlıyor bizlerde bilgi ediniriz canim ❤Öğrenirsem hepsini paylaşıp seni etiketlerim
Ben denemedimm hiç canım, hormonları değiştirebiliyor diye kür olaylarına hiç girmiyorum.Kızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acaba @SelizayMaviliGizem Yusra-61 A R Y A bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Bende şampuan değiştirdim canım yine dökülme oluyor ama aşırı değil ama bu şampuanla saçlarım bebek saçı gibi oldu önceden almadığa bün pişman oldum yaBenim saçlarım çok döküldüAllahtan sık da anlamyorum ama çook döküldü bende vitamin düşmüş bilmiyorm ya sanıyorum boyadım ondan ahh ahh şampuan değişiyorum yok. Benim inşalah düzelmiştr herşeyim. Benim saçlarım sabunla hacı şakırle yıkarsam dökülme yapmıyor ama şampuan kabul etmiyor daha hemen yağlanıp dökülme yapıyor
Valla rahim temizler diyolar hayır kullanmıştım yanlış kullandım onu regl gecikmesi yaşanmıştı sadece kafama yatarsa denicemBen denemedimm hiç canım, hormonları değiştirebiliyor diye kür olaylarına hiç girmiyorum.
Kizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshllYusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?
Tişikkirler canım benimYarar sağlıklı o açıdan olmazsa diğer sağlık açısından da çok iyi liste.
Tesekkur ederim canim hemen okucam aklimin bi köşesine yer etsin biraz daha doğal yol ile deneyip olmazsa tedavi aşamalarına geçmek istiyorum çünkü ❤ sperm sorunu varsa eş zaten tedavi olcak randevuları ayarladık of sanki ne kadar ugrassamda olamayacak gibi oluyor bazen ☹Gebe Kalmakta Güçlük Çeken Aileler İçin Aşılama Yöntemi
Günümüzde ailelerin bebek sahibi olmasını zorlaştıran faktörler giderek artmaktadır. Stresli yaşam koşulları, dengesiz beslenme ve cinsel yaşam, kadın ve erkek kısırlığının oransal olarak giderek artmasına neden olmaktadır. Korunmasız bir yıl ilişki sonunda gebe kalmayan çiftler infertilite...www.hizmethastanesi.com
Esracım bunu bi oku canım. Aşılama için gerekenler bi gonolf iğne seti ile katater. O da detaylı muayene ve takiple gebelik elde edilemediğini belirtrn bi raporla devlet desteği alınıyor. Devlet 3te2sini ödüyor. Geçen yıl 1800 tl idi o iğnr seti şimdi ne kadar bilmiyorum.
Sonra takibin yapılıp aşılama yapılıyor. Çok kolay bi formatmış şimdi anlıyorum ben de. 2 3 kere sen hastaneye gideceksin 1 kere de baba sperm vermeye gelecek hepsi o.
Hiç öyle düşünme kuzum. Vücudunu anneliğin kolayca olacağına inandır. Kolay hamile kalabileceğine vücudunun inanması lazım.Tesekkur ederim canim hemen okucam aklimin bi köşesine yer etsin biraz daha doğal yol ile deneyip olmazsa tedavi aşamalarına geçmek istiyorum çünkü ❤ sperm sorunu varsa eş zaten tedavi olcak randevuları ayarladık of sanki ne kadar ugrassamda olamayacak gibi oluyor bazen ☹
Kafada bitiyor herşey evet bende takmamalı düşünüyorum ovulasyon denicem olmazsa önümüzdeki ay yeni umutlar dicem hayırlısı güzel haberleri hep beraber alalim inşallah ❤Hiç öyle düşünme kuzum. Vücudunu anneliğin kolayca olacağına inandır. Kolay hamile kalabileceğine vücudunun inanması lazım.
Şunu izle bak. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ben bu ay artık farklı bi kafaya girmeye çalışıyorum. Zor olmamalı bi süreç. Herkesin kolayca yaptığı şey benim için de kolay demeye başladım. Biz kendimiz zorlaştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?