- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
İnşAllah canım benimKafada bitiyor herşey evet bende takmamalı düşünüyorum ovulasyon denicem olmazsa önümüzdeki ay yeni umutlar dicem hayırlısı güzel haberleri hep beraber alalim inşallah ❤
Ya videooo efsane izlerken gözlerim doldu canim moral moral moral en önemlisi bu ❤ çok sağolHiç öyle düşünme kuzum. Vücudunu anneliğin kolayca olacağına inandır. Kolay hamile kalabileceğine vücudunun inanması lazım.
Şunu izle bak. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Ben bu ay artık farklı bi kafaya girmeye çalışıyorum. Zor olmamalı bi süreç. Herkesin kolayca yaptığı şey benim için de kolay demeye başladım. Biz kendimiz zorlaştırıyoruz
Ya kızım bizim yüksek değil kabullen bunuEvet canım saraçoğlu videosunda söylemiş. Prolaktini yükseltiyor. Yüksek olanlar içmesin diye
Ne demek canım benim. Bu kadının bir iki videosu daha var. Onlara da bak. Hamilelik için ne yaptım tarzı bi videoydu.Ya videooo efsane izlerken gözlerim doldu canim moral moral moral en önemlisi bu ❤ çok sağol
AllahhhhhhhKızlar ben dünden beri beslenme şeklimi değiştirdim. Günlük tükettiğim şeyleri yazıyorum hemen
2 yumurta
4 ceviz
1 avuç fındık
1 avuçtan fazla kabak çekirdeği
1 incir
1 havuç
1 bardak süt
1 bardak hayıt tohumu çayı (yumurtlamaya kadar.
1 bardak nar suyu (yumurtlamadan sonra başlanacak)
Bunlar dışında 1 aydır zaten multivitamin, folik asit, d vitamini, omega 3, arı sütü bal polen kullanıyordum. Bunlara bi de probolis ve magnezyum ekledim.
Çılgın beslenmemle inşallah diyorum bu ay mutlu haberi alırım inşallah
Alamazsam da öbür ay prowomen kullanacağım.
Yusra-61 cım benim bat 7-8 hazirana kaydı balım.
Bu ay içimde olacak hissi var ya nedenseNe demek canım benim. Bu kadının bir iki videosu daha var. Onlara da bak. Hamilelik için ne yaptım tarzı bi videoydu.
Hamile kaldığımı hayal ettim ama anı gibi her şey olmuş gibi diyor. Kolay olacağını ve iyi bir anne olacağımla ilgili bilişsel çalışma vs yaptım diyor. Bizim belki de olmayacağına inancımız olmasını istemekten daha yüksek ondan zorlanıyoruz.en azından ben artık kolayca hamile kalacağıma inanmak için çaba harcıyorum
Ben benimki yüksek demedim ki eskisine göre yüksek dedim.Ya kızım bizim yüksek değil kabullen bunu
Hahahahha demin kocamdan şunu duydumAllahhhhhhhbu beslenmeye olmayan bebek de ne bileyim
Geçen de dedim ya bende öyle hissediyorum. Hatta dün mektup yazdım çoooocumaBu ay içimde olacak hissi var ya nedense
Neler ayAyyyy ne kadar güzel aktiviteler bunlar
Elimde var regl olamadığım zaman hormon düzenledim diye bitki çayı gibi arada yapıyordumKızlar size bir de testere dişli aslan pençesi önerisi sunuyorum bakınız
Adet olduysan 2 hafta düzenli kullan kuzum. Yumurtan daha kaliteli hale gelirElimde var regl olamadığım zaman hormon düzenledim diye bitki çayı gibi arada yapıyordum
ben dayanamayıp bir gün kala test yaptımSonuç çok ama çok silik bir çizgi sizce gebelik var mıdır ?
Silik çizgi hemen çıktıysa tebrikler kuzum hamilesinben dayanamayıp bir gün kala test yaptımSonuç çok ama çok silik bir çizgi sizce gebelik var mıdır ?
Benm tempo devam. Bugun bayram temzligine devam ettm. Bu ay gunler bana su gibi gecti inan yumurtalamayi kaciracaktm test mest yapmadmSormaGazel2110 nerde yaşadığımı şaşırdım bakalım ne olacak yumrtlama işlerim çok umrumda değil adet olmadım ben ya Allah ne nasip edecekse hayırlısı etsin sen nasılsın napyorsun iyi misin?
Fsh benim 5 .2 çıkmıştı yarın yine hormon vericem bakalim kaç cikicak canim faydalı bi bitki baya ❤Adet olduysan 2 hafta düzenli kullan kuzum. Yumurtan daha kaliteli hale gelirfsh ı cidden düşürüyor bu arada
Ay insallah ya ❤ pozitif dusuncem bendeBu ay içimde olacak hissi var ya nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?