Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silik çizgiyi gördüm bende tebrik ederim canim ne zamandır deniyosun belirtilerin varmiydi
Bu ilk denemem diyebilirim hatta hiç umudum yoktu eşim askeri personel 10 günlük izne geldi tam değerlendiremedik ama bilmiyorum yA emin olamıyorum Belirtilerim şiddetli bel ve kasık ağrısı oldu beyaz akıntım oldu göğüslerde dolgunduk var ben adet olmayı bekliyordum açıkçası çünkü adet olacak gibi karın ağrım var

Testim var bir tane daha yarın tekrar denerim yada bir gün bekler diğer gün yaparım bilmiyorum şuan emin olamadım kendimden açıkçası
Yarın yap sonra zaten bayram geliyor regl olmazsam testte de çizgi görürsen hamilesindir ve kan verirsin ne guzel tebrik ederim tekrardan ❤

Canım ben yaptım bu ay pko yum fayda eder diye. İftardan sonra ve sahurdan önce birer bardak içtim 5. Gün akşamı pembeden koyu kırmızıya yakın 5 6 damla akıntım oldu sonra geçti ben 10 gün yaptım canım yumurtlama akıntım olduğunu tahmin ettiğim bir akıntım oldu bıraktım hemen. Vee sonuç şubat 11 nisan 10 a kadar adet olmamıştım. Nisan adetimden sonra 28 gün sürdü döngüm hamile olmadığıma üzüldüm ama reglin zamanında gelmesi bile beni nasıl mutlu etti anlatamam. Reglin düzenliyse sağlık sorunun yoksa yapmamanı öneririm çoğu kişide düzensizlik falan yapmış diye okumuştum.

Benm tempo devam. Bugun bayram temzligine devam ettm. Bu ay gunler bana su gibi gecti inan yumurtalamayi kaciracaktm test mest yapmadm ac ac temzlk mahfetti beni. Bakalm batima gore 20 mayis ama yumrtlama 4 nisanda oldu bakalm 18 inde test yapacm
İnşallah hayırlısı olsun canım benim
İnsan temizlik işine girince gözü dönüyor benimde aynen öyle oluyor bitti temizlik işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…