Silik çizgiyi gördüm bende tebrik ederim canim ne zamandır deniyosun belirtilerin varmiydi
Evet hemen çıktı ama doğru mudur yAni olabilir miSilik çizgi hemen çıktıysa tebrikler kuzum hamilesin
Tabi ki canım seve seve paylaşırımVala harika olur zaten yusra haziranda yaptırmayı planlıyor bizlerde bilgi ediniriz canim ❤
Yarın kan ver istersen zaten çıkar orda yada elinde başka test varsa sabah tekrarla kaset test bile olabilir varsa çıkar zatenEvet hemen çıktı ama doğru mudur yAni olabilir mi
Bu ilk denemem diyebilirim hatta hiç umudum yoktu eşim askeri personel 10 günlük izne geldi tam değerlendiremedik ama bilmiyorum yA emin olamıyorumSilik çizgiyi gördüm bende tebrik ederim canim ne zamandır deniyosun belirtilerin varmiydi
Testim var bir tane daha yarın tekrar denerim yada bir gün bekler diğer gün yaparım bilmiyorum şuan emin olamadım kendimden açıkçasıYarın kan ver istersen zaten çıkar orda yada elinde başka test varsa sabah tekrarla kaset test bile olabilir varsa çıkar zaten
Yarın yap sonra zaten bayram geliyor regl olmazsam testte de çizgi görürsen hamilesindir ve kan verirsin ne guzel tebrik ederim tekrardan ❤Testim var bir tane daha yarın tekrar denerim yada bir gün bekler diğer gün yaparım bilmiyorum şuan emin olamadım kendimden açıkçası
Teşekkür ederim inanamıyorum şuandaYarın yap sonra zaten bayram geliyor regl olmazsam testte de çizgi görürsen hamilesindir ve kan verirsin ne guzel tebrik ederim tekrardan ❤
Olabilir vallaEvet hemen çıktı ama doğru mudur yAni olabilir mi
bilmiyorum bu sonucu beklemiyordum açıkçasıOlabilir vallahemen çıktıysa doğrudur yine de emin olmak istersen kan testi verebilirsin tabisiiiii
merhaba canım bu ay tüp bebek mi deniycektiniz aklımda mı yanlıs kalmıs emın olamadımİyiyim canım çok teşekkür ederim, biraz halsizlik baş ağrısı var... Uyku modu açık gibi hep.. Ama genel olarak çok şükür iyiyim. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Canım görünüyor bayağı
Evet canım, dün transferim oldu :)) Sen nasılsın neler yapıyorsun?merhaba canım bu ay tüp bebek mi deniycektiniz aklımda mı yanlıs kalmıs emın olamadım
Evet canım, dün transfer oldu, teşekkür ediyorum canım.. gün sayıyorum artık :)) Hangi gün test yapsam acaba?İyiyim benim bi belirtim yok gibi, işlem yapıdı dimi dün nasıl geçti, hadi inşallah hayırlısıyla tutunur bebiş,
Canım ben yaptım bu ay pko yum fayda eder diye. İftardan sonra ve sahurdan önce birer bardak içtim 5. Gün akşamı pembeden koyu kırmızıya yakın 5 6 damla akıntım oldu sonra geçti ben 10 gün yaptım canım yumurtlama akıntım olduğunu tahmin ettiğim bir akıntım oldu bıraktım hemen. Vee sonuç şubat 11 nisan 10 a kadar adet olmamıştım. Nisan adetimden sonra 28 gün sürdü döngüm hamile olmadığıma üzüldüm ama reglin zamanında gelmesi bile beni nasıl mutlu etti anlatamam.Kızlar soğan kuru hic denediniz mi gebelik için rahîm temizlenmesi için ne zaman yapmak uygun olur acaba @SelizayMaviliGizem Yusra-61 A R Y A @bgm21 M mavili_yeshll bilen duyan yapan yapmayan arkadaşlar fikir verirmisiniz ❤
Aynı gün başladık aynı gün bittik, aynı gün pozitif görürsek mikemmelBen dün abdest aldım sahura kalktım niyet ettim, az önce tuvalete Bi gittim gelmiş yine azıcık kahverengiler bugün de gitti
İnşallah hayırlısı olsun canım benimBenm tempo devam. Bugun bayram temzligine devam ettm. Bu ay gunler bana su gibi gecti inan yumurtalamayi kaciracaktm test mest yapmadmac ac temzlk mahfetti beni. Bakalm batima gore 20 mayis ama yumrtlama 4 nisanda oldu bakalm 18 inde test yapacm
Ocak grubunda bir bayan 8 gün sonra pozitifi görmüşEvet canım, dün transfer oldu, teşekkür ediyorum canım.. gün sayıyorum artık :)) Hangi gün test yapsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?