Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama baya tutan oluyomuş baya bakındım hele ki sperm kaliteliyse daha çok şans varmış
Bizde spermler harika tam istendiği gibi akşam eşime dedim sana ramazanda sprem testi verdirmeliydim diye hiç sigara içemiyor ya bakalım benim haziran nasıl oluyor sana tek tek anlatırım

Teşekkür ederim cevap için canim bende hormon sorunları yok regl ve yumurtlama döngüm hep düzenli sağlıklı olunca dengeyi bozuyor diye duydum cesaret edemiyorum güzel açıklama oldu tabi siz pco olduğunuz icin etki etmiştir ❤

Kızlar ben çok ottan falan anlamam öyle kaynatmalı kürlere falan da çok sıcak bakmıyorum ama rutin diyete sokulabilecek avokado, kabak çekirdeği, dereotu, brokoli yumurtlama sonrası tavsiye ederim. Abartma şansınız da yok bunları bol bol tüketin yeter. Faydasını görürsünüz inşallah

Bende şampuan değiştirdim canım yine dökülme oluyor ama aşırı değil ama bu şampuanla saçlarım bebek saçı gibi oldu önceden almadığa bün pişman oldum ya
Ney kullanıyorsun ben Head & Shoulders kullanıyorum o hepsinden iyi geliyor ama sabunsuz asla çok seviyorm sabunu

Kizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshll Yusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?
Canım Dahalık bizim doktor nasıl yapar fikrim yok ben haziran da gidince göreceğim doktora kalmış ne isterse onu kullanıyormuş öyle dediler arkadaşlar buradan. İğne ilaç artık bakalım.

Ney kullanıyorsun ben Head & Shoulders kullanıyorum o hepsinden iyi geliyor ama sabunsuz asla çok seviyorm sabunu
Ogx diye bir marka canım indirim deyken alıp stok yapıyor pahalı ama saçımı sarıdan sonra çok yıpranmıştı bu şampuanla toparladım şükür

Ogx diye bir marka canım indirim deyken alıp stok yapıyor pahalı ama saçımı sarıdan sonra çok yıpranmıştı bu şampuanla toparladım şükür
Pahallı filan hiç önemli değil benim saçlarım herşeyim başımdan gitsin de şu dökülme işi beslensin

Canım görünüyor bayağı kan testi verirsen muhtemelen çıkar. Tebrik ederim canım.. İnş sağlıkla ilerler. İlk belirtilerin nelerdi?
Teşekkür ederim emin olamıyorum. Şiddetli bel ve kasık ağrısı, beyaz akıntı, göğüs dolgunluğu bir kaç gündür de adet olacak gibi ağrıyor karnım

Canım Dahalık bizim doktor nasıl yapar fikrim yok ben haziran da gidince göreceğim doktora kalmış ne isterse onu kullanıyormuş öyle dediler arkadaşlar buradan. İğne ilaç artık bakalım.
Yine detaylar ı alırız senden oh birde bebiş haberi ❤ inşallah canim

Pahallı filan hiç önemli değil benim saçlarım herşeyim başımdan gitsin de şu dökülme işi beslensin
Kuzum mevsimsel dökülmelerde oluyor kullandığın taraktanda sadece şampuan ile bitmiyor ki ama alıcaksan ogx in mor renkteki şampuanını alabilirsin ben çok memnun kaldım

Bence yumurtlama olabilir değerlendirin derim,zarar gelmez henüz hasta olmamışsınız

Aynen kuzum aynıyız bu konuda ama dediğin gibi oluruna bıraksak daha iyi olacak biliyoruz Burda da öyle valla kimse yasak dinlemiyor herkes geziyor bizde yarın bağa gideceğiz orda olalım dedik madem yasak var valla afedersin o kadar akıntım var ki adet gibi aynı gelecek herhalde o yüzden kız ne diyorum doktor geçen ay bana fitil verdi ama gebelik şüphesi olduğu için kullanamadım duruyor hala kaşıntı için vermişti kullansam ne olur ki

Aysunnn28 Ankalinka B Brs1691 kızlar bat yaklaşmış sizin, durumlar nasıl?
Kuzucum benim şu an ağrı kramp tarzı bir şeyim yok akıntım çok fazlalaştı o da sanırım enfeksiyon oldu o yüzden. Benim bat yarın aslında ama iki gün ileriye atıyor bakalım hayırlısı kuzum yarın olmazsam test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…