Bizde spermler harika tam istendiği gibiAşılama baya tutan oluyomuş baya bakındım hele ki sperm kaliteliyse daha çok şans varmış
Teşekkür ederim cevap için canim bende hormon sorunları yok regl ve yumurtlama döngüm hep düzenli sağlıklı olunca dengeyi bozuyor diye duydum cesaret edemiyorum güzel açıklama oldu tabi siz pco olduğunuz icin etki etmiştir ❤Canım ben yaptım bu ay pko yum fayda eder diye. İftardan sonra ve sahurdan önce birer bardak içtim 5. Gün akşamı pembeden koyu kırmızıya yakın 5 6 damla akıntım oldu sonra geçti ben 10 gün yaptım canım yumurtlama akıntım olduğunu tahmin ettiğim bir akıntım oldu bıraktım hemen. Vee sonuç şubat 11 nisan 10 a kadar adet olmamıştım. Nisan adetimden sonra 28 gün sürdü döngüm hamile olmadığıma üzüldüm ama reglin zamanında gelmesi bile beni nasıl mutlu etti anlatamam.Reglin düzenliyse sağlık sorunun yoksa yapmamanı öneririm çoğu kişide düzensizlik falan yapmış diye okumuştum.
Ney kullanıyorsun ben Head & Shoulders kullanıyorum o hepsinden iyi geliyorBende şampuan değiştirdim canım yine dökülme oluyor ama aşırı değil ama bu şampuanla saçlarım bebek saçı gibi oldu önceden almadığa bün pişman oldum ya
Canım Dahalık bizim doktor nasıl yapar fikrim yokKizlar aşılama için şartlar ne devlette yada özelde M mavili_yeshllYusra-61 yumurta takibi mi olmalı yani komen veya femera miydi ismi ?
Ogx diye bir marka canım indirim deyken alıp stok yapıyor pahalıNey kullanıyorsun ben Head & Shoulders kullanıyorum o hepsinden iyi geliyorama sabunsuz asla çok seviyorm sabunu
Canım ben sabun kullanıyorum üzgünümYa neler yaptım kac şampuan değiştirdim yine de dökülüyor covidken dunyanin d vitaminini içtim gecmiyor yine de
Pahallı filan hiç önemli değil benim saçlarım herşeyim başımdan gitsin de şu dökülme işi beslensinOgx diye bir marka canım indirim deyken alıp stok yapıyor pahalıama saçımı sarıdan sonra çok yıpranmıştı bu şampuanla toparladım şükür
Teşekkür ederim emin olamıyorum. Şiddetli bel ve kasık ağrısı, beyaz akıntı, göğüs dolgunluğu bir kaç gündür de adet olacak gibi ağrıyor karnımCanım görünüyor bayağıkan testi verirsen muhtemelen çıkar. Tebrik ederim canım.. İnş sağlıkla ilerler. İlk belirtilerin nelerdi?
Yine detaylar ı alırız senden oh birde bebiş haberi ❤Canım Dahalık bizim doktor nasıl yapar fikrim yokben haziran da gidince göreceğim doktora kalmış ne isterse onu kullanıyormuş öyle dediler arkadaşlar buradan. İğne ilaç artık bakalım.
Kuzum mevsimsel dökülmelerde oluyor kullandığın taraktanda sadece şampuan ile bitmiyor ki ama alıcaksan ogx in mor renkteki şampuanını alabilirsin ben çok memnun kaldımPahallı filan hiç önemli değil benim saçlarım herşeyim başımdan gitsin de şu dökülme işi beslensin
Hadi inşallah tutar canım hamileyken belirtileri felan dinleriz artık sendenBizde spermler harika tam istendiği gibiakşam eşime dedim sana ramazanda sprem testi verdirmeliydim diye hiç sigara içemiyor ya bakalım benim haziran nasıl oluyor sana tek tek anlatırım
Bence yumurtlama olabilir değerlendirin derim,zarar gelmez henüz hasta olmamışsınızKızlar ben bat a 9 gün kala elendim galiba 2 gündür kasık ağrım bacaklarıma vurdu artık zaten yumurtlama akıntımda olmadı bugün hafif bi akıntım oldu ama yumurtlamam geçen haftaydı, sanırım çok erken adet olacağım bide bugün çok hafif kan oldu peçete geliyor gelmekte olan galiba
Teşekkür ederim canımİnşallah hayırlı şekilde sonuçlanmak nasip olur canım bol şanslar
Yaa çok tatlı anne olacaksın sen kuzum beslenme listen de süper görünüyorGeçen de dedim ya bende öyle hissediyorum. Hatta dün mektup yazdım çoooocuma
Ben hayali çizgi görüyorum canim
Aynen kuzum aynıyız bu konuda ama dediğin gibi oluruna bıraksak daha iyi olacak biliyoruzYa bende öyleyim istiyorm yarın olsun birşey olacaksa ama sonradan zaten olacak herşey de böyleyim.Seviniyor insanı birşeyler zorlamayınca. İnşalalh güzel sonuçlar olur. Özelde olursa pandemi çok önemli olmaz hemencik hal olur. Yasaklar kalkar kimseyi daha fazla tutamaz ayrıca yasak filan yok bizim burada herkes geziyor. Millet köylere gitti bile. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bu konuda da. Ayy şu kaşıntı da bırakamıyor peşimizi ne istiyor bizden bilemedim. Zaten adet olursan fitil atmayacaksın bayram geçsin demen gibi.
İnşallaaaah güzel haberlerini de alırız
Kuzucum benim şu an ağrı kramp tarzı bir şeyim yok akıntım çok fazlalaştı o da sanırım enfeksiyon oldu o yüzden. Benim bat yarın aslında ama iki gün ileriye atıyor bakalım hayırlısı kuzum yarın olmazsam test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?