Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız

Canım ben sabun kullanıyorum üzgünüm saçlarımı kestim beslensin diye çok uzundu Şimdi daha iyi tararken yıpranmıyor en azından. Çok dökülmüyor.
Uzun zamandır kisaydi canim saçlarım malesef Sabun daha beter yapiyor ya

Uzun zamandır kisaydi canim saçlarım malesef Sabun daha beter yapiyor ya
Ben hacı şakir kullanıyorum ama onun doğal olanını ilk öyle iyi gelmez gibi oldu kullandıkça iyi geldi. İşte herkesin farklı olabiliyor. Allahtan benim saçlarım çok sık gür de çok anlamıyorum döküldüğünü

Kızlar acayip ayak üşümelerim var. Gögüslerde de ağrı oldu bugün. Gözlerim kapanıyor uykum geliyor filan. Bata 9 var. Saçma bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama. Bu psikoloji insanı alt üst ediyor arkadaş. Var mı benzer şeyleri yaşayan? Yalnız olmayayım delircem kendimi dinlemekten gerçekten

Olur tabi ki kullan bence fitilin zararı yok yoksam testlerin ondan sürekli testin koyuydu acaba merak ettim temizlensin için bu ay öyle hazırlan zaten enfeksiyon sıkıntı

Aysunnn28 Ankalinka @Brs1691 kızlar bat yaklaşmış sizin, durumlar nasıl?
Ben hala beklemedeyimmm canimmm Bugün doktordaydim ultrasonla alttan muayene etti adetime 2 gün var ama 16 sida olabilir .... Bana dediki bi yumurtan var ovulasyon yakin degerlendir sok oldum ben cok güzel pik yakaladim bu ay degerlendirdim bugünde 9.günüm dedim cok sasirdi sonra dediki adet olmazsan 24 ünde seni görmek istiyorum dedi bu neydi ben anlamadim , birde adetine daha cok var senin dedi yani adet görmedimi ultrasonda acaba ? Geldim.geleli arastirmadayim

Olur tabi ki kullan bence fitilin zararı yok yoksam testlerin ondan sürekli testin koyuydu acaba merak ettim temizlensin için bu ay öyle hazırlan zaten enfeksiyon sıkıntı
Evet kuzum olabilir belki de o yüzden koyu çıkıyordu. Aynen öyle enfeksiyon sıkıntı zaten gebeliği de etkiliyor o gitsin de hele inşallah diğer ay hazırlanırız beraber

Ovulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi

Evet kuzum olabilir belki de o yüzden koyu çıkıyordu. Aynen öyle enfeksiyon sıkıntı zaten gebeliği de etkiliyor o gitsin de hele inşallah diğer ay hazırlanırız beraber
Burada bana bir arkadaşım dedi bilginiz olsun diye mart topiğinden. Dedi ki enfeksiyon veya iltihap varsa lh testlerini etkiler iyi sonuç alamazsınız dedi o muayne olmuş tedavi almış düzelmiş testleri. Bence çok mantıklı dediği. Sen at adet olduysan adet sonrası at temizlensin orası sonra başlasın hamiş ayı yeni den hep birlikte

Ovulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi
Yarin öglene dogru bi denicem testi ama adete kdar yine degerlendiricem mecburen birde gecen aylarda ben adet günümde ovulasyon test yapmistim t cizgisi c den de koyu cikmisti yüklemistim forma bulursam yine yüklim dedim ben hamileyim galiba ama sabah adet oldum adet olurken diger taraftanda yumurtlama.olurmu ki acaba doktor da öyle dedi adete kadar gün asiri degerlendirin belkide ondan olmuyo dedi bugün

Bak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildir adete yakin kistlerde ondanmi oluyo acaba ay kafam cok karisti benim

Eklentiler

• Screenshot_20210511-213518_Kadnlar Kulb.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…