DelisinGeçen de dedim ya bende öyle hissediyorum. Hatta dün mektup yazdım çoooocuma
İnşallah inşallah bu mübarek günlerin hürmetine bende tıpkı ovulasyonda gördüğüm gibi ikinci çizgiyi gebelik testinde de görürüm. Çokça aminnİnşallaaaah güzel haberlerini de alırız
İnşallah hayırlı haberlerini alırızKuzucum benim şu an ağrı kramp tarzı bir şeyim yok akıntım çok fazlalaştı o da sanırım enfeksiyon oldu o yüzden. Benim bat yarın aslında ama iki gün ileriye atıyor bakalım hayırlısı kuzum yarın olmazsam test yapacağım
Uzun zamandır kisaydi canim saçlarım malesef Sabun daha beter yapiyor yaCanım ben sabun kullanıyorum üzgünümsaçlarımı kestim beslensin diye çok uzundu Şimdi daha iyi tararken yıpranmıyor en azından. Çok dökülmüyor.
Ben hacı şakir kullanıyorum ama onun doğal olanını ilk öyle iyi gelmez gibi oldu kullandıkça iyi geldi.Uzun zamandır kisaydi canim saçlarım malesef Sabun daha beter yapiyor ya
Aynen kuzum aynıyız bu konuda ama dediğin gibi oluruna bıraksak daha iyi olacak biliyoruzBurda da öyle valla kimse yasak dinlemiyor herkes geziyor bizde yarın bağa gideceğiz orda olalım dedik madem yasak var valla afedersin o kadar akıntım var ki adet gibi aynı gelecek herhalde o yüzden kız ne diyorum doktor geçen ay bana fitil verdi ama gebelik şüphesi olduğu için kullanamadım duruyor hala kaşıntı için vermişti kullansam ne olur ki
Ayyy inşalalh canım yaa inşallahYine detaylar ı alırız senden oh birde bebiş haberi ❤inşallah canim
Yani ne demek oluyorBen hayali çizgi görüyorum canim
Kız kendi ağzımla mı çağırdım ne kasıklarıma kramp girmeye başladıİnşallah hayırlı haberlerini alırız
Ben hala beklemedeyimmm canimmm
Birde sol gögüs disinda hic bir belirtim yok hafif bulantim var ama havalardanda olabilir 16 sina kadar regl olmam.lazim
Evet kuzum olabilir belki de o yüzden koyu çıkıyordu. Aynen öyle enfeksiyon sıkıntı zaten gebeliği de etkiliyor o gitsin de hele inşallah diğer ay hazırlanırız beraberOlur tabi ki kullan bencefitilin zararı yok yoksam testlerin ondan sürekli testin koyuydu acaba merak ettim temizlensin için bu ay öyle hazırlan zaten enfeksiyon sıkıntı
Ovulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibiBen hala beklemedeyimmm canimmmBugün doktordaydim ultrasonla alttan muayene etti adetime 2 gün var ama 16 sida olabilir .... Bana dediki bi yumurtan var ovulasyon yakin degerlendir sok oldum ben cok güzel pik yakaladim bu ay degerlendirdim bugünde 9.günüm dedim cok sasirdi sonra dediki adet olmazsan 24 ünde seni görmek istiyorum dedi bu neydi ben anlamadim , birde adetine daha cok var senin dedi yani adet görmedimi ultrasonda acaba ? Geldim.geleli arastirmadayim
Burada bana bir arkadaşım dedi bilginiz olsun diye mart topiğinden.Evet kuzum olabilir belki de o yüzden koyu çıkıyordu. Aynen öyle enfeksiyon sıkıntı zaten gebeliği de etkiliyor o gitsin de hele inşallah diğer ay hazırlanırız beraber
E biraz delilik hepimize lazımDelisin
Oyyy teşekkür ederim balım, hepimiz çok tatlış anneler olacağız ben inanıyorum bunaYaa çok tatlı anne olacaksın sen kuzum beslenme listen de süper görünüyor
Yarin öglene dogru bi denicem testi ama adete kdar yine degerlendiricem mecburenOvulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi
2 gün geçtiğin de vermiştim kan. Ama negatif çıktı sonuç 3 tü. Ondan sonra vermedim. Halada olmadımKan verdin mi peki canım? :)
Bak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildirOvulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?