Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar yasim 38 ve bebek isteyenlerdenim 2. Evlilugimi yaptim gecen sene ilk evliligimden cocugum yok ve suan bir bebegimiz olsun cok istiyoruz. Neyse dr lar yasim geregi tup bebek diyor ama gucumuz yok suan. 23 nisan adet tarihimdi 5 gun surer ve 28 gunde olurum. Adetimin bittigi gun ovulasyon testine basladim v3 bu ay dikkat ettigim sey gun asiri birliktelikti ayrica dervital kullandim. Neyse ben ovulasyonda pik beklerken bugun adet oldum tam 9 gun kala ovulasyon olmadan niye adet oldumki ben simdi hemde 9 gun kala

Bak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildir adete yakin kistlerde ondanmi oluyo acaba ay kafam cok karisti benim
Belki adete yakın yumurtluyor da olabilirsin. Sen değerlendir sadece ortayla kalma

Benim goguslerimde hiçbir şey yok ama uyku hali var birkaç gündür, gittikçe ağırlaşıyor gibi ama emin değilim sahiden yorgunluktan mı belirti mi bir de çok sıcak hissediyorum ve serinlik olunca üşüyorum, ayaklarım da çok üşüyor. Benim bata 3-5 gün kaldı ama benzer süreçler sanki

Yalnız değilsin canım aynı belirtiler bende de var ❤ benim de 6 gün kaldı bakalım

Bu ay iyice eft, nefes terapisi, nlp gibi şeylere taktım sanırım. Belki işe yarar, belki sizde işe yarar.
Belki hamile kalamamaktan çok korktuğumuz için olmuyordur. Denemekten zarar gelmez buyrunuz:

Kaset teste bile olsa çıkmazmi canim gebelik ben 4 gun önceden yaptım negatif çıktı erken olanı da bozuk test çıktı
Kaset testler yani idrar testleri bence çok güvenilir değil birçok kişinin çıkmıyormuş.Çünkü beta hcg hormonu hemen yükselmiyormuş.Bu sebeple regl gecikmesinden bir hafta veya 10 gün sonra yapılmasını öneriyorlar internetten araştırdığım kadarıyla.Ama erken tespit testler de var onların hassasiyeti daha fazla olabilir.En iyisi kan testi tabikide.

İlk zamanlar eğer yardımcın yoksa çok zor oluyor zaten hormonlar tavan bi ağlama bir gülme bi sinir herşeyden biraz biraz oluyor ama sonra rayına oturunca anneninde psikolojisi düzeliyor
Birde osman müftüoğlu var oda doğum sonrası vitamin ve mineral değerlerindeki düşüşlerde psikolojiyi çok etkiliyor demişti doğum sonrasıda takviyelere devam o sebeple

Ovulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi
Ben ovu testi kullandığım zaman adet olacagım hafta testte pik gördüm
Birde iki gebeliğimde geç döllenme oldu yani son güne kadar değerlendirmek gerek

Bak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildir adete yakin kistlerde ondanmi oluyo acaba ay kafam cok karisti benim
Merhaba canim umut var mı bu ay ? Belliki yumurtlama dönemi herkeste bir olmuyo sen adet bitimi gün aşırı değerlendir adet olana kadar en güzeli. aşılama yaptıracaktın yanlış hatırlamiyosam ama vazmıgeçtiniz.?

Maalesef erken yumurtladigim icin regl oldum bıdaki aya inşallah

Bu ay iyice eft, nefes terapisi, nlp gibi şeylere taktım sanırım. Belki işe yarar, belki sizde işe yarar.
Belki hamile kalamamaktan çok korktuğumuz için olmuyordur. Denemekten zarar gelmez buyrunuz:

Bu ay relaks takılalım belki meditasyon vs ise yarar onu deneyelim canim bari

Ah canimmm bu ay biraz karistim ben 14.güb yumurtlama oldu bugün 24.güne girdim doktor adetine cok var dedi yumurtan gelismis degerlendir dedi ne zaman adet olucam bilmiyorum yaa evet dogru hatirliyosun kuzumm iste hala haber bekliyoruz herseyimizi yolladik randevu verirseler gidicez bakalim bu ay Doggy Pozisyonuyla denedim valla 2 yildir olmayinca acikcasi aklima acabami sorusu geliyo sonra kendime.kiziyorum neden sacmaliyorum.diye Insallah bekliyorum.takvime göre 13 Mayis yumurtlamaya göre 16 mayis adet günüm doktor adet olmazsan 24 mayisda seni görmek istiyorum dedi insaölah ni süpriz olur sen ne yaptin ? Varmi bi ümidin bu ay icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…