Evde yatılı misafir vardı bide ne olduğunuda anlamadım o yüzden aklıma da gelmedi ben adetim başlıyo sandımBence yumurtlama olabilir değerlendirin derim,zarar gelmez henüz hasta olmamışsınız
Selam canim iyiyiz bizler neden bu kadar geciktin acaba? Söktürücü kullanman lazım eğer regl gelmezse canim kısmet obur aya pozitifler inşallah ❤Kızlar nasılsınız
Bugün adetin 5 gün gecikmesi testler negatif kırmızılar yok ne olacak sonum
Evde test yapmayi denesene. Belki de erkendi az çıktı hcg2 gün geçtiğin de vermiştim kan. Ama negatif çıktı sonuç 3 tü. Ondan sonra vermedim. Halada olmadım
Belki adete yakın yumurtluyor da olabilirsin. Sen değerlendir sadece ortayla kalmaBak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildiradete yakin kistlerde ondanmi oluyo acaba ay kafam cok karisti benim
Evet canım olabilir ama bekleyim diyorum sürekli. Bir gün daha bekleyim diyorum. Olmuyor cesaret edemiyorum yapmaya daEvde test yapmayi denesene. Belki de erkendi az çıktı hcg
Benim goguslerimde hiçbir şey yok ama uyku hali var birkaç gündür, gittikçe ağırlaşıyor gibi ama emin değilim sahiden yorgunluktan mı belirti miKızlar acayip ayak üşümelerim var. Gögüslerde de ağrı oldu bugün. Gözlerim kapanıyor uykum geliyor filan. Bata 9 var. Saçma bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama. Bu psikoloji insanı alt üst ediyor arkadaş. Var mı benzer şeyleri yaşayan? Yalnız olmayayım delircem kendimi dinlemekten gerçekten
Yalnız değilsin canım aynı belirtiler bende de var ❤ benim de 6 gün kaldı bakalımKızlar acayip ayak üşümelerim var. Gögüslerde de ağrı oldu bugün. Gözlerim kapanıyor uykum geliyor filan. Bata 9 var. Saçma bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama. Bu psikoloji insanı alt üst ediyor arkadaş. Var mı benzer şeyleri yaşayan? Yalnız olmayayım delircem kendimi dinlemekten gerçekten
Hayırlısı olsun insallahEvet canım olabilir ama bekleyim diyorum sürekli. Bir gün daha bekleyim diyorum. Olmuyor cesaret edemiyorum yapmaya da
Kaset testler yani idrar testleri bence çok güvenilir değil birçok kişinin çıkmıyormuş.Çünkü beta hcg hormonu hemen yükselmiyormuş.Bu sebeple regl gecikmesinden bir hafta veya 10 gün sonra yapılmasını öneriyorlar internetten araştırdığım kadarıyla.Ama erken tespit testler de var onların hassasiyeti daha fazla olabilir.En iyisi kan testi tabikide.Kaset teste bile olsa çıkmazmi canim gebelikben 4 gun önceden yaptım negatif çıktı erken olanı da bozuk test çıktı
İlk zamanlar eğer yardımcın yoksa çok zor oluyor zaten hormonlar tavan bi ağlama bir gülme bi sinir herşeyden biraz biraz oluyor ama sonra rayına oturunca anneninde psikolojisi düzeliyorKızlar bir arkadaşım var, üniversiteden yakın bir arkadaşım. Çocuk olduktan sonra cinsel hayatımız bitti çocuğu bir yaşını geçti sadece birkaç defa ilişki olmuş. Bir de sürekli konuştuğumuz zaman şikayet ediyor çocuk çok zor diyor sürekli mutsuz, depresif geliyor bana, korkuyorum biz de mi öyle olacaz diye, sonra diyorum ben öyle olmam yaa ama böyle şeyleri görünce de korkuyorum açıkçası
Ben ovu testi kullandığım zaman adet olacagım hafta testte pik gördümOvulasyon testi varsa yapsana canım. Aslında biz sadece ovulasyonda koyu gördüğümüz günleri değerlendirerek hata yapıyoruz. Daha sonra da yumurta gelişebilir sende olduğu gibi
Sonun iyi bir doktora gitmen negstif ise benim gibi ilaçla adet olman yeni aya hazırlanman kuzumKızlar nasılsınız
Bugün adetin 5 gün gecikmesi testler negatif kırmızılar yok ne olacak sonum
Merhaba canim umut var mı bu ay ? Belliki yumurtlama dönemi herkeste bir olmuyo sen adet bitimi gün aşırı değerlendir adet olana kadar en güzeli. aşılama yaptıracaktın yanlış hatırlamiyosam ama vazmıgeçtiniz.?Bak bu testi yapip sabahinda regl olmusum ben simdi adete yakin yumurtluyo olabilirim.sanirim ben ortadaki yumurtlamayi degerlendiriyorum 2 yildiradete yakin kistlerde ondanmi oluyo acaba ay kafam cok karisti benim
Maalesef erken yumurtladigim icin regl oldum bıdaki aya inşallahKaset testler yani idrar testleri bence çok güvenilir değil birçok kişinin çıkmıyormuş.Çünkü beta hcg hormonu hemen yükselmiyormuş.Bu sebeple regl gecikmesinden bir hafta veya 10 gün sonra yapılmasını öneriyorlar internetten araştırdığım kadarıyla.Ama erken tespit testler de var onların hassasiyeti daha fazla olabilir.En iyisi kan testi tabikide.
Ben bugün yaptım test negatif
Bu ay relaks takılalım belki meditasyon vs ise yarar onu deneyelim canim bariBu ay iyice eft, nefes terapisi, nlp gibi şeylere taktım sanırım. Belki işe yarar, belki sizde işe yarar.
Belki hamile kalamamaktan çok korktuğumuz için olmuyordur. Denemekten zarar gelmez buyrunuz:
Ah canimmm bu ay biraz karistim ben 14.güb yumurtlama oldu bugün 24.güne girdim doktor adetine cok var dedi yumurtan gelismis degerlendir dedi ne zaman adet olucam bilmiyorumMerhaba canim umut var mı bu ay ? Belliki yumurtlama dönemi herkeste bir olmuyo sen adet bitimi gün aşırı değerlendir adet olana kadar en güzeli. aşılama yaptıracaktın yanlış hatırlamiyosam ama vazmıgeçtiniz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?