Maşallah :) Çok sevindim sana ve eşine sonra bizlere de uğurlu gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum Allah sağlıkla tamamlandırsın birbirinize kavusun inşallah :)Evet canım, dün transferim oldu :)) Sen nasılsın neler yapıyorsun?
İşte bu ay beslenme, meditasyon, biraz yürüyüş, olabildiğince olumluya odaklı bi ay geçirelim. Korkularımız kovalıyor belki bilemiyorum inanBu ay relaks takılalım belki meditasyon vs ise yarar onu deneyelim canim bari
ben buna inanıyorum çocuklugumdan beri hamılelıkten ve doğumdan korkardım hamile bir kadın görünce panik olurdum o nasıl doğucak kocaman bir karın .. vs diye neticede hamile kalamıyorum bir sekilde olmuyor yıllarca bilinç altımı korku ve çaresizlik duygusu yükledimBu ay relaks takılalım belki meditasyon vs ise yarar onu deneyelim canim bari
Tam olarak adet mi yoksa lekelenmemi yumurtlama lekelenmeli olablr çünküMerhaba arkadaslar yasim 38 ve bebek isteyenlerdenim 2. Evlilugimi yaptim gecen sene ilk evliligimden cocugum yok ve suan bir bebegimiz olsun cok istiyoruz. Neyse dr lar yasim geregi tup bebek diyor ama gucumuz yok suan. 23 nisan adet tarihimdi 5 gun surer ve 28 gunde olurum. Adetimin bittigi gun ovulasyon testine basladim v3 bu ay dikkat ettigim sey gun asiri birliktelikti ayrica dervital kullandim. Neyse ben ovulasyonda pik beklerken bugun adet oldum tam 9 gun kala ovulasyon olmadan niye adet oldumki ben simdi hemde 9 gun kala
Anlamadimki kahverengi ve suluydu ilk pecetede olan ped koydum 1 saat sonra kontrol ettim pede gecmemis oeceteye geliyo amaTam olarak adet mi yoksa lekelenmemi yumurtlama lekelenmeli olablr çünkü
Yasaklarda biterse güzel yürüyüşler ile takviye ederiz kendimizi bende hem diyet hem egzersiz ve sakin kalarak başka şeylerle odaklanarak vakit geçiricem puzzle almistim onu yaparım yeni kitaplar aldim ve hic okumadim o kadar bos bos vakit geciriyorum ki bi silkelenip kendime gelmem lazim ❤ once aldigim kilolari verme hedefimİşte bu ay beslenme, meditasyon, biraz yürüyüş, olabildiğince olumluya odaklı bi ay geçirelim. Korkularımız kovalıyor belki bilemiyorum inanama geçen gün doktora gitmeden önce şunu farkettim hamile kalamamaktan o kadar korkuyorum ki hamile kalmaya odaklandığım kadar o olumsuzluktan kaçıyorum. Belki de o yüzden tıkanıyorum. Nefes alışverişim bile kesik kesik ve hızlı haldeydi. Doktora gitmeden önceki gğn bikaç şey deneyip derin nefes alabilir hale geldim. O gün de doktor ben senin kendi kendine hamile kalabileceğine inanıyoruö. 3 ay spontane ilişki öneriyorum dedi yolladı. (gerçi bunda kistin de payı vardı ama sonuç bu cümlenin beni inanılmaz rahatlatması oldu çünkü) Bu adam 2 hafta önce tüp bebek önermişti. Duygu durumumuz mahvediyor bizi.
Bende oyle umutsuz oldum ki hep çocuğum olmayacak diye düşünüyorum bu saçmaligi atma zamanı kafadan yeni ay yeni umutlar olsum bizlere ❤ben buna inanıyorum çocuklugumdan beri hamılelıkten ve doğumdan korkardım hamile bir kadın görünce panik olurdum o nasıl doğucak kocaman bir karın .. vs diye neticede hamile kalamıyorum bir sekilde olmuyor yıllarca bilinç altımı korku ve çaresizlik duygusu yükledim
Canım belki o zaman yeni olduğu için beta düşük olabilir. Bi daha bi yenilesen?2 gün geçtiğin de vermiştim kan. Ama negatif çıktı sonuç 3 tü. Ondan sonra vermedim. Halada olmadım
Senin daha az kalmış canım. İnş hayırlı bir sonuç elde ederiz? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?Benim goguslerimde hiçbir şey yok ama uyku hali var birkaç gündür, gittikçe ağırlaşıyor gibi ama emin değilim sahiden yorgunluktan mı belirti mibir de çok sıcak hissediyorum ve serinlik olunca üşüyorum, ayaklarım da çok üşüyor. Benim bata 3-5 gün kaldı ama benzer süreçler sanki
Valla kendimi dinledikçe bişiler çıkıyor. Zamanda geçmiyor. Senin de az kalmış. Ben kızımda 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştimYalnız değilsin canım aynı belirtiler bende de var ❤ benim de 6 gün kaldı bakalım
Belki yumurtlama kanaması olablr ovulasyon testini bırakmayın devam edin mutlaka pik görseniz belki yerleşme kanaması derdim bir de mutlaka doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırın derim daha net olur aklınızda soru işareti kalmazAnlamadimki kahverengi ve suluydu ilk pecetede olan ped koydum 1 saat sonra kontrol ettim pede gecmemis oeceteye geliyo ama
Yasaklarda biterse güzel yürüyüşler ile takviye ederiz kendimizi bende hem diyet hem egzersiz ve sakin kalarak başka şeylerle odaklanarak vakit geçiricem puzzle almistim onu yaparım yeni kitaplar aldim ve hic okumadim o kadar bos bos vakit geciriyorum ki bi silkelenip kendime gelmem lazim ❤ once aldigim kilolari verme hedefim
Canım ara kanama miyom ya da rahim kalınlaşması habercisi olabilir diye biliyorum. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın. Eşinle ailenizi büyütür evliliğinizi taçlandırırsınız inşallahMerhaba arkadaslar yasim 38 ve bebek isteyenlerdenim 2. Evlilugimi yaptim gecen sene ilk evliligimden cocugum yok ve suan bir bebegimiz olsun cok istiyoruz. Neyse dr lar yasim geregi tup bebek diyor ama gucumuz yok suan. 23 nisan adet tarihimdi 5 gun surer ve 28 gunde olurum. Adetimin bittigi gun ovulasyon testine basladim v3 bu ay dikkat ettigim sey gun asiri birliktelikti ayrica dervital kullandim. Neyse ben ovulasyonda pik beklerken bugun adet oldum tam 9 gun kala ovulasyon olmadan niye adet oldumki ben simdi hemde 9 gun kala
Ben aşırı relaksım aşılamanın aşkı beni rahatlaştırdıBu ay relaks takılalım belki meditasyon vs ise yarar onu deneyelim canim bari
Amin canım inşallah. Testi en erken perşembe yaparım sanırım ama emin değilim, bir yandan test yapmaya da korkuyorumSenin daha az kalmış canım. İnş hayırlı bir sonuç elde ederiz? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?
Kesin hamile kalacaksın bu ay varya. Bu rahatlama onu getiriyor hepBen aşırı relaksım aşılamanın aşkı beni rahatlaştırdıbeni artık hiçbirşey rahatsız etmez edecek tek şey çift çizgi
Tesekkur ederimCanım ara kanama miyom ya da rahim kalınlaşması habercisi olabilir diye biliyorum. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın. Eşinle ailenizi büyütür evliliğinizi taçlandırırsınız inşallah
Merhaba arkadaslar yasim 38 ve bebek isteyenlerdenim 2. Evlilugimi yaptim gecen sene ilk evliligimden cocugum yok ve suan bir bebegimiz olsun cok istiyoruz. Neyse dr lar yasim geregi tup bebek diyor ama gucumuz yok suan. 23 nisan adet tarihimdi 5 gun surer ve 28 gunde olurum. Adetimin bittigi gun ovulasyon testine basladim v3 bu ay dikkat ettigim sey gun asiri birliktelikti ayrica dervital kullandim. Neyse ben ovulasyonda pik beklerken bugun adet oldum tam 9 gun kala ovulasyon olmadan niye adet oldumki ben simdi hemde 9 gun kala
Hayir hic yasamazdim gunu gunune adet olurdum smear testini 15 gun once yaptirdim temiz cikti. Gecen ay adetime 1 hafta kala muayene oldum 22 mm yumurtam olusmus adet bittigi gun muayene oldum 20 mm yumurtam vardi pik yakalayamadim ve 9 gun kala adet oldum enteresanSürekli böyle şeyler yaşar mıydınız o çok önemli ama arada bir iki ay boyunca olursa normal ama 3 ay çıkarsa bir smear testi veya başka kontrolleriniz yapılması iyi olur.Bugün ovulasyon kaçıncı gününüzdü ki adet oldunuz?
Kesin hamile kalacaksın bu ay varya. Bu rahatlama onu getiriyor hep
Amiiiinnn kuzum aminnnnBilmiyorm ama çok piss saldım çook piss miss gibi rahatlığım vargeçen ay da bunu yaptım aha sana rahatlık dedi Allahım bana bu rahatlığım hayır getirsinnn amin çokca
Canım adet bittiği gün muayne de nasıl 20 mm yumrtan var onu anlamadım. Ovulasyon kaçıncı günündü peki şuan adet olalı ? Onu dersen? Bu yumurtalar biri adete 1 hafta kala birisi bittiği gün bunu anlayamadım yaaHayir hic yasamazdim gunu gunune adet olurdum smear testini 15 gun once yaptirdim temiz cikti. Gecen ay adetime 1 hafta kala muayene oldum 22 mm yumurtam olusmus adet bittigi gun muayene oldum 20 mm yumurtam vardi pik yakalayamadim ve 9 gun kala adet oldum enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?