Bende xe var canim usume hava 22 derece üzerime hırka aliyorum coraplarimi çıkaramadım göğüslerimin koyu kısmıda büyümüş gibi geliyor 10 gün vae benim bata test yapmak istemuyorum günüm gelmedenKızlar acayip ayak üşümelerim var. Gögüslerde de ağrı oldu bugün. Gözlerim kapanıyor uykum geliyor filan. Bata 9 var. Saçma bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum ama. Bu psikoloji insanı alt üst ediyor arkadaş. Var mı benzer şeyleri yaşayan? Yalnız olmayayım delircem kendimi dinlemekten gerçekten
Var gibi sanki bir gün sonra testi tekrarlayabilirsin artış olursa hcg de daha koyu çıkar çizgiYani ne demek oluyor
Ben de dışarı ne zaman çıksam yanımda hamile birini görüyorum ya da arkadaşlarım hamile haberi veriyorkarınları gözüme gözüme giriyor off ya
Bu bir tesadüf mü yoksam onlar mı dikkatimizi çekiyor yoksam hayat mı bize küfür mü ediyor belli değilBen de dışarı ne zaman çıksam yanımda hamile birini görüyorum ya da arkadaşlarım hamile haberi veriyor
Avokado çok faydalı canım, iyi yapmışsınAdam konuşuyor ben hiç duymuyorum artık isterse iyi birşey desin. Birde diğer abiler tanır abla sen al işini biliyorsun deer bu nerden çıktıysa buraya vardı denk gelmezdim. Yok millet darmadağın ediyor seçerken adam kibarlığım üzerinden oynadı bozmadım sen aldıklarımı ver gidecem verin aa dedimona cevabım başka yerden alıp önünden geçmek olacak Üst komşum seçtirmyor çürük koyuyor demişti kesin bu o orada deli etti adam beni eşim istemişti çileği zaten ben çok meyveci değilim Avakado aldım a101 den kendime yemeye çalışcam tadını sevmesem de
Hayırlısı olsun canim benim aklina kötü seyler getirme. Denemeye devam denk gelmemistir belki vakti değildir henüz. Aşılamaya gerek kalmadan olur insallah ne diyelim nasip. Olmadi tekrar bi gidersin doktora bi sorun olsa simdiye kadar belli olurdu ya öyle düşünme hormonlarina baktirmismiydin sen.Ah canimmm bu ay biraz karistim ben 14.güb yumurtlama oldu bugün 24.güne girdim doktor adetine cok var dedi yumurtan gelismis degerlendir dedi ne zaman adet olucam bilmiyorumyaa evet dogru hatirliyosun kuzumm iste hala haber bekliyoruz herseyimizi yolladik randevu verirseler gidicez bakalim bu ay Doggy Pozisyonuyla denedim valla 2 yildir olmayinca acikcasi aklima acabami sorusu geliyo sonra kendime.kiziyorum neden sacmaliyorum.diye Insallah bekliyorum.takvime göre 13 Mayis yumurtlamaya göre 16 mayis adet günüm doktor adet olmazsan 24 mayisda seni görmek istiyorum dedi insaölah ni süpriz olur sen ne yaptin ? Varmi bi ümidin bu ay icin
Bu ay genelleme herkes böyle şeyler yaşıyor bence doktora git tekrar test yapsın ilaç versin bebek yoksa canım çünkü gereksiz yere günlerin geçmesin yoksa yeni aya hazırlanırsınKızlar son durum bu hala olmadım cuma günü kan testim negatif çıktı. Sizce napıyım 1 tane idrar testim var onu mu yapsam
Valla çok sinir olmaya başladım...Bu bir tesadüf mü yoksam onlar mı dikkatimizi çekiyor yoksam hayat mı bize küfür mü ediyor belli değil
Filmlerde de hep öyle olur ya çocuk ister parkta oynayan çocukları görür hamileleri görürBu bir tesadüf mü yoksam onlar mı dikkatimizi çekiyor yoksam hayat mı bize küfür mü ediyor belli değil
Iste bi anlasam 1 yil bekledikten sonra gidelim dr a dedik ilk gittigimiz yer sperm tahlili icin tup bebek merkeziydi gitmisken bende muayene oldum bundan 2 ay once. Toplamda 8-9 yumurtam oldugunu soylediler esimin testi biraz problemli cikti ileri hareketlilik %0 cikti normal yolla olur ama yasindan dolayi tup bebek diyoruz dediler. Neyse bir kez daha sperm tahlili verelim desik burada ozel hastaneye verdik bu seferde cok guzel cikti ileri hareketlilik % 70 noluyoz dedik bir baska dr a gittik amh tahlili yapti 0.16 geldi kotu olan spermi baz aldi ve muayene ettiginde 22 mm yumurtam vardi adetimede 5 gun vardi. Adet oldum benim guvendigim bir dr vardi ona gidelim fikir alalim dedik gittik ona muayene etti bunami dusuk amh dediler dedi o zaman bunlar ne dedi gozlerine sokmak lazim dedi hatta biri olgunlasmis 20 mm dedi ve o gun sabah adetim bitmisti. Oda dedi dogal yolla olur ama yasindan dolayi tup bebege git istersen neyse adetimin bittigi gun ovulasyona basladim bugun 19. Gun ve pik yakalayamadim ve bugun kanamam geldiCanım adet bittiği gün muayne de nasıl 20 mm yumrtan var onu anlamadım. Ovulasyon kaçıncı günündü peki şuan adet olalı ? Onu dersen? Bu yumurtalar biri adete 1 hafta kala birisi bittiği gün bunu anlayamadım yaaneden yumrtlama çok farklı zamanlarda? 20 mm yumrta zaten 2 güne çatlaması lazım olduğu gün.
A101 de çok uygun canım tanesi başka yerlerde pahallı. A101 de gayet iyi biraz olmamış olması için napsam kiAvokado çok faydalı canım, iyi yapmışsınBen kızımda bile katı gıdaya geçerken yarım avokado ve yarım muzu süt ve bebe bisküvisiyle karıştırıp çok yedirdim, çok severdi şimdilerde çok alamıyorum valla tanesi 8-9 tl Ankara’da herşey çok pahalılaştı zaten, markete bir giriyorsun 100 tl tutuyor hemen , enflasyon çok arttı bu sene, sonumuz hayır olsun valla...
Zaten onları hiç düşünmek istemiyommm sülalede hamile kalmayan kadın kalmadı bendeFilmlerde de hep öyle olur ya çocuk ister parkta oynayan çocukları görür hamileleri görüralgıda seçicilik galiba . Benimde eltim hamile abimin eşi hamile yakın arkadaşım hamile kuzenlerimde yeni doğum yaptı . Etrafımda sürekli hamile ve yenidoğan muhabbetleri var
Hindistan cevizi yağı aldım ben soğuk sıkım, arada saçlarıma sürüp maske yapıyorum, argan yağı da saçı çok güçlendiren birşey, tavsiye ederim canım..Benim saçlarım çok döküldüAllahtan sık da anlamyorum ama çook döküldü bende vitamin düşmüş bilmiyorm ya sanıyorum boyadım ondan ahh ahh şampuan değişiyorum yok. Benim inşalah düzelmiştr herşeyim. Benim saçlarım sabunla hacı şakırle yıkarsam dökülme yapmıyor ama şampuan kabul etmiyor daha hemen yağlanıp dökülme yapıyor
Bezdim hangi birini alayım ben bezdimHindistan cevizi yağı aldım ben soğuk sıkım, arada saçlarıma sürüp maske yapıyorum, argan yağı da saçı çok güçlendiren birşey, tavsiye ederim canım..Ferritin düşüklüğü de saç dökülmesi yapıyor, benim düşüktü , demir ilacı kullanıyorum
Evet canım haklısın...Avokadonun olgunlaşması için yanına muz veya elma koy canım ve üzerlerine örtü ört ve buzdolabına koyma bunları, birkaç gün sonra yumuşacık olur.A101 de çok uygun canım tanesi başka yerlerde pahallı. A101 de gayet iyi biraz olmamış olması için napsam kisertliği var. Yaa muzla çok iyi olur nasıl püre gibi mi yerdin. Ben bu çocuk olana kadar battım olunca hep batacam da ama olsun olsada sağlıklı sıhhatli evlad ona hiç girmeyelim bence yoksam enflasyon bizi yedi bitirdi incik boncuk bir alıyorum evde birşey yok giden çok gelen az
Bezdum daaa diycen kızBezdim hangi birini alayım ben bezdimbu aralar iyi çok dökülmüyor argan yağı iyisi iş görüyor ben bekarken çok alırdım ilaçlarım kullandım tekrar ölçtürcem bakalım d vitamim kaç
Hiç durma sabah yap bence canım, inşallah geç döllenmedirKızlar son durum bu hala olmadım cuma günü kan testim negatif çıktı. Sizce napıyım 1 tane idrar testim var onu mu yapsam
Zaten canım ben bir devlette bir araştırmada yaptırdım ben eşime ikisi arasında fark oldu baya. Ben devlette olanlara güvenmiyorum zaten doktorm devlette teste güvenmediği için araştırmada yaptır gel dedi öyle yaptım. 1 ay arayla değerler arasında fark oldu.Iste bi anlasam 1 yil bekledikten sonra gidelim dr a dedik ilk gittigimiz yer sperm tahlili icin tup bebek merkeziydi gitmisken bende muayene oldum bundan 2 ay once. Toplamda 8-9 yumurtam oldugunu soylediler esimin testi biraz problemli cikti ileri hareketlilik %0 cikti normal yolla olur ama yasindan dolayi tup bebek diyoruz dediler. Neyse bir kez daha sperm tahlili verelim desik burada ozel hastaneye verdik bu seferde cok guzel cikti ileri hareketlilik % 70 noluyoz dedik bir baska dr a gittik amh tahlili yapti 0.16 geldi kotu olan spermi baz aldi ve muayene ettiginde 22 mm yumurtam vardi adetimede 5 gun vardi. Adet oldum benim guvendigim bir dr vardi ona gidelim fikir alalim dedik gittik ona muayene etti bunami dusuk amh dediler dedi o zaman bunlar ne dedi gozlerine sokmak lazim dedi hatta biri olgunlasmis 20 mm dedi ve o gun sabah adetim bitmisti. Oda dedi dogal yolla olur ama yasindan dolayi tup bebege git istersen neyse adetimin bittigi gun ovulasyona basladim bugun 19. Gun ve pik yakalayamadim ve bugun kanamam geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?