Ne guzel darisi bana bu saat oldu yeni bitti otrma odasyla mutfak. Cnm benm gebelk olsa ovulasyonum kizarmaya baardi herlde su an en bos haliyle duruo neyse bakalm. Bir his belirti hicbisi yok. Yine kupkuruyum ya. Ne olacak bu halimİnşallah hayırlısı olsun canım benim
İnsan temizlik işine girince gözü dönüyor benimde aynen öyle oluyor bitti temizlik işim
Stresten olmuş olabilir canım...Ben de geçen ay ilk defa ovulasyon denedim, adetim hep düzenlidir ve ben de 5-6 gün erken oldumHayir hic yasamazdim gunu gunune adet olurdum smear testini 15 gun once yaptirdim temiz cikti. Gecen ay adetime 1 hafta kala muayene oldum 22 mm yumurtam olusmus adet bittigi gun muayene oldum 20 mm yumurtam vardi pik yakalayamadim ve 9 gun kala adet oldum enteresan
Bezdum he Bezdum ama pes etmen ben bir KaradenizliyimBezdum daaa diycen kızinşallah güzel çıkar sonuçların canım
Ben bekletiyordm birkac gune yumusuodu yuzume maske yapiyordm ama yemek icin deilA101 de çok uygun canım tanesi başka yerlerde pahallı. A101 de gayet iyi biraz olmamış olması için napsam kisertliği var. Yaa muzla çok iyi olur nasıl püre gibi mi yerdin. Ben bu çocuk olana kadar battım olunca hep batacam da ama olsun olsada sağlıklı sıhhatli evlad ona hiç girmeyelim bence yoksam enflasyon bizi yedi bitirdi incik boncuk bir alıyorum evde birşey yok giden çok gelen az
Ne guzel darisi bana bu saat oldu yeni bitti otrma odasyla mutfak. Cnm benm gebelk olsa ovulasyonum kizarmaya baardi herlde su an en bos haliyle duruo neyse bakalm. Bir his belirti hicbisi yok. Yine kupkuruyum ya. Ne olacak bu halimbu ayda olmasa esimi gondercm once sperm icin teste onda bisi cikmasa ben gidecm sonra
Maske için onu harcayamam benim ihtiyaçım şuan maske değil çocuk yapayım sonra maske için kesin kullanıcamBen bekletiyordm birkac gune yumusuodu yuzume maske yapiyordm ama yemek icin deil
bir gün beklemeli miyim yoksa yarın yapsam da olur muVar gibi sanki bir gün sonra testi tekrarlayabilirsin artış olursa hcg de daha koyu çıkar çizgi
Bizde ben yapıyorum eşim alışveriş yaparsa ben batarım asla ona yaptırmamEvet canım haklısın...Avokadonun olgunlaşması için yanına muz veya elma koy canım ve üzerlerine örtü ört ve buzdolabına koyma bunları, birkaç gün sonra yumuşacık olur.yarım limon, 1 diş sarımsak ve biraz zeytinyağı, kırılmış ceviz ya da fındık ile, mükemmel bir ekmek üstü sürmelik ara öğün olur ya da kahvaltıda ya da akşam yemeğinde salata olarak Kızıma püre gibi yedirirdim, kendim de bu bahsettiğim salata şeklinde yerdim market alışverişlerini eşim yapıyor valla, ama eğer bir çocuğum daha olursa onu da avokadoyla büyütmem şart, haksızlık olmasın
Iste dr un yaninda aklima bisey gelmiyoki dr dan cikiyorum hersey o zaman aklima geliyor suan kanamayi anlamadim yarin sabaha anlasilacak artik adetmi yoksa ara kanama mi yumurtlamayi kacirmamisimdir diye dusunuyorum ama hergun ayni saatlerde de yapmadim biraz sancim var adetede benziyor kafamda deli sorularZaten canım ben bir devlette bir araştırmada yaptırdım ben eşime ikisi arasında fark oldu baya. Ben devlette olanlara güvenmiyorum zaten doktorm devlette teste güvenmediği için araştırmada yaptır gel dedi öyle yaptım. 1 ay arayla değerler arasında fark oldu.Ben senin adına maddiyat gücün olamamasına çok üzüldüm. Doğal yolla olur diyerek olmayan benim tam 3 yıl oldu keşke bir yıl beklemeseydin. Aklıma ne geldi sen adetine yakın yumrtlama mı görüyorsun acaba? Birde adet gibi çok kanaman var mı yoksam leke tarzı mı? Yurmtlama kanaması da oluyor? Düzensiz yurmtlama var doktora sorsaydın bu nasıl iş biri bir haffa kala digeri adet bitimi?
Şu soru çok iyi ama bir uyku bastı ki bunun cvbı çok zormuş gibi üstüne gündüz kafasıyla düşünmek istiyormBenim anlamadığım bir şey var kızlar ? Biz her ay olgunlaşmış yumurta döllenmediğinde adet kanaması yoluyla dışarı atmıyor muyuz ? Yumurtam olgunlaşmıştı ama adet oldum diyenleriniz oluyor, onlarınkisi çatlama zamanı ilişkiyi kaçırdığı için değil mi ?
Iste dr un yaninda aklima bisey gelmiyoki dr dan cikiyorum hersey o zaman aklima geliyor suan kanamayi anlamadim yarin sabaha anlasilacak artik adetmi yoksa ara kanama mi yumurtlamayi kacirmamisimdir diye dusunuyorum ama hergun ayni saatlerde de yapmadim biraz sancim var adetede benziyor kafamda deli sorularvazgeceyim aklimdan silip atayim diyorum oda olmuyor
Gercekten cok zor bu psikolojiyle olacagi varsada olmuyor attik kendimi dinlemekten biktimKanaman atmazsa bilki yumurtlama kanaması o zaten sancı da olur yumrtlama da kasıklarda özellikle sen olmazsan testini tekrarla ovulasyonunu.İnsan silim derken daha da hastalık şeklinde bağlanıyor bu da bir yere kadar sonra o da geçiyor bir süre sonra çok zor bu işler çook
Ahahaa bizde de ben bonkörümdür, eşim yapar daha çokBizde ben yapıyorum eşim alışveriş yaparsa ben batarım asla ona yaptırmamçok bonkör ve hesapsız alışveriş şekli var bir iste bin getirir sankim on kişiyiz o sebeble asla ona yaptırmam oo iyi fındık filan cazibeli geldi dediklerini yapacağım çok teşekkür ederim bak iyi oldu sarımsak çok severim
Ahahaa bizde de ben bonkörümdür, eşim yapar daha çokkız salatadaki en önemli detayı unuttum, bir de 2-3 kaşık süzme yoğurt koycan nefis oluyor çok seversin
Gercekten cok zor bu psikolojiyle olacagi varsada olmuyor attik kendimi dinlemekten biktim
Walla pek ise yariodu tabi bu dedigm 10 yil once daha bekarkene simdi yuzumu zor yikiyormMaske için onu harcayamam benim ihtiyaçım şuan maske değil çocuk yapayım sonra maske için kesin kullanıcam
İkinci yumrtlama diyecem regline yakin. T cizgisi o kadr koyu ki. Yaniltmak istemem ama gebelk var gibiKızlar merhaba adet günüm 13 mayıs. Bugün ovülasyon testi böyle çıktı. Pik görünüyor. Neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?