Olsun yıkıyor olmak da iyi birşey ben çocuk olmadan unuttuğum oluyor yıkamayı sonra ne yapmadıydım neyy diyerekWalla pek ise yariodu tabi bu dedigm 10 yil once daha bekarkene simdi yuzumu zor yikiyorm
Yaaa cidden gebelik olabilir miİkinci yumrtlama diyecem regline yakinm ya da gebelik bir tik daha koyu olursa buyuk ihtimal gebelk canm
HeheOlsun yıkıyor olmak da iyi birşey ben çocuk olmadan unuttuğum oluyor yıkamayı sonra ne yapmadıydım neyy diyerekhatırlıyor yıkıyorum
İnsallh ben once ovulasyon aynen boyleyken ogrendm batima 4 gun kala. Ama asla yaniltmak umutlandrmak istemem. Yarn vir test patlat ben de merak ediyorm insallh bebistir cnmYaaa cidden gebelik olabilir miyarın test yapıcam o zaman bu aydan hiç umudum yoktu açıkcası nasip kısmet sağ ol canım yanıtın için
Beklesen daha iyi olur canım iki güne yani ama sabrın yoksa karar seninbir gün beklemeli miyim yoksa yarın yapsam da olur mu
İnşaallah canım. İnşaallah. Çok teşekkür ediyorum yarın test yapınca haber veririm sanaİnsallh ben once ovulasyon aynen boyleyken ogrendm batima 4 gun kala. Ama asla yaniltmak umutlandrmak istemem. Yarn vir test patlat ben de merak ediyorm insallh bebistir cnm
Yumurta olgunlaştığında rahmin iç dokusu da kalınlaşmaya başlıyormuş Döllenmenin olmaması durumunda kalınlaşan doku, dökülüyor ve kanla birlikte atılıyor. Ben de tam olarak senin gibi biliyordum ama aslında atılan adet kanı rahim içinde kalınlaşıp döllenme için kendini hazırlamış olan bir tabakaymış. Ama yumurta döllenmediği için bu tabakayı vücudumuz rahimden atıyormuşBenim anlamadığım bir şey var kızlar ? Biz her ay olgunlaşmış yumurta döllenmediğinde adet kanaması yoluyla dışarı atmıyor muyuz ? Yumurtam olgunlaşmıştı ama adet oldum diyenleriniz oluyor, onlarınkisi çatlama zamanı ilişkiyi kaçırdığı için değil mi ?
Benimde aklıma şu geldi bu Yumurta hala var mesajını görünce doktorlar hamileliği adeti ilk gününden itibaren sayıyorlar ya demek ki o Yumurta adet sırası da varda sayılıyor gibi bi ihtimal dusundumYumurta olgunlaştığında rahmin iç dokusu da kalınlaşmaya başlıyormuş Döllenmenin olmaması durumunda kalınlaşan doku, dökülüyor ve kanla birlikte atılıyor. Ben de tam olarak senin gibi biliyordum ama aslında atılan adet kanı rahim içinde kalınlaşıp döllenme için kendini hazırlamış olan bir tabakaymış. Ama yumurta döllenmediği için bu tabakayı vücudumuz rahimden atıyormuş
Canım öyle düşünüyorum ama yeni liste işleriyle uğraşamıcamHehekiz bak kendine sonra firsatin olmayacak. Haziran ayini burdan mi devam edecksn
Heeeeee şimdi anladııııııımmmmYumurta olgunlaştığında rahmin iç dokusu da kalınlaşmaya başlıyormuş Döllenmenin olmaması durumunda kalınlaşan doku, dökülüyor ve kanla birlikte atılıyor. Ben de tam olarak senin gibi biliyordum ama aslında atılan adet kanı rahim içinde kalınlaşıp döllenme için kendini hazırlamış olan bir tabakaymış. Ama yumurta döllenmediği için bu tabakayı vücudumuz rahimden atıyormuş
Canım ikinci yumurtlama olmuş ne güzel hadi ikizleri yakala inşallahBen hala beklemedeyimmm canimmmBugün doktordaydim ultrasonla alttan muayene etti adetime 2 gün var ama 16 sida olabilir .... Bana dediki bi yumurtan var ovulasyon yakin degerlendir sok oldum ben cok güzel pik yakaladim bu ay degerlendirdim bugünde 9.günüm dedim cok sasirdi sonra dediki adet olmazsan 24 ünde seni görmek istiyorum dedi bu neydi ben anlamadim , birde adetine daha cok var senin dedi yani adet görmedimi ultrasonda acaba ? Geldim.geleli arastirmadayim
Evet sebepsiz geliyorlar banaSize bir soru dahaEşinizle birliktelik zamanlarınız azaldığında kavgalarınız da artıyor mu ? Bizim ilişki sıklığı arttığında aramız çok iyi ve birbirimize düşkünlüğümüz artıyor ama arayı çok açarsak eften püften bile kavga ediyoruz..
Bekleyecem bakalım daha mantıklı sanırımBeklesen daha iyi olur canım iki güne yani ama sabrın yoksa karar senin
Sankim bu kavgada eşim agresif gibime geliyorSize bir soru dahaEşinizle birliktelik zamanlarınız azaldığında kavgalarınız da artıyor mu ? Bizim ilişki sıklığı arttığında aramız çok iyi ve birbirimize düşkünlüğümüz artıyor ama arayı çok açarsak eften püften bile kavga ediyoruz..
Vaoov tebrik ederim sağlıkla kavuşun insallah bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?