Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm de asagi yukari bir hafta var da ondan sordm. Acaba birden mi kizariyor yoksa dewamli kirmizi mi oluyor. Testlerin varsa atar misn
Son bi kaç testi çekmemiştim ama son sıradaki test gibiydi canım çatlamadan sonra üç dört gün daha yapmıştım hep onun gibiydi sonra bıraktım.

Eklentiler

• D9B02D8A-DBC9-4B18-9121-D3703389BD83.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 74
Burada daha fazla taze gebe arkadaş olduğu için buraya yazmak istedim, bata ya 4 ya da 8 gün var, emin değilim çünkü sürekli testim pozitif çıkmıştı ovulasyonda, ama yaklaşık bi haftadır sol kasığımda böyle batma hissi, arada doluluk hissi, içten içe gerilme, ağrı vb gibi belirtiler var, geçen hapşırdım mesela bu sefer de sağ kasığım ani batma oldu. bu tarz belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç aranızda? kafamda kuruyor olabilirim negatif görmemek için test yapmıyorum elimde 1 tane kaset test var zaten, size bi sormak istedim canlarım teşekkür ederim şimdiden

Aman hiç duyma bile biz daha evliliğimize birbirimize doyamadık çocuğa sıra gelmedi de sende at havanı

Amin canım inşallah. Testi en erken perşembe yaparım sanırım ama emin değilim, bir yandan test yapmaya da korkuyorum teste karar verirsem aniden karar vereceğim sanırım.
Bende cumartesi filan bi erken test yapsam mı diye düşünüyorum? Kızımda da 4 gün kala öğrenmişim çünkü? Allah gönlümüze göre versin
Geç yumurtlama olmuş olabilir mi.?kanamanın yoğunluğu nasıl? Yarında takip et yumurtlama kanaması olabilir. Yoğunsa ara kanama da olabilir. Bazen yumurta çatlamadan kiste dönüyor pik o yüzden göremeyebilirsin. Ara kanama yapabiliyor ya da doktorları göremediği polip oluyor ki o da hem yumurtanın kiste dönmesine hem de ara kanamalara neden olabiliyor. Bende öyleydi çünkü
Bende xe var canim usume hava 22 derece üzerime hırka aliyorum coraplarimi çıkaramadım göğüslerimin koyu kısmıda büyümüş gibi geliyor 10 gün vae benim bata test yapmak istemuyorum günüm gelmeden
Test yapmak için çok erken canım aynen. İnş hayra yoralım bu belirtileri
Gazel2110 canım böyle çıktı erken testim
Çok net bence.. Tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Belirtilerin var mıydı?

Bu ay iyice eft, nefes terapisi, nlp gibi şeylere taktım sanırım. Belki işe yarar, belki sizde işe yarar.
Belki hamile kalamamaktan çok korktuğumuz için olmuyordur. Denemekten zarar gelmez buyrunuz:

Kız delirdin mi bunlar ne ayol bunlarla çoçik mi edilir

Ay valla ne yalan söylim aynen böyle oluyor rahat rahat duş alabildiğine ve uyuduguna şükrediyorsun

Günaydın kızlar nasıl bi dönem adet olduysam poliklinikler kapal i hormon testi yaptiramiyorum şaka gibiler acil diyorki özele git istersen valla böyle sistemin taaa içine ..... kaldi öbur aya hormon testi

Amin. Çok sağ ol canım. belirtim sadece kasık ağrılarım adet döneminden bir tık çoktu başka da yok

Bende xe var canim usume hava 22 derece üzerime hırka aliyorum coraplarimi çıkaramadım göğüslerimin koyu kısmıda büyümüş gibi geliyor 10 gün vae benim bata test yapmak istemuyorum günüm gelmeden
Ben aynı duyguları yaşadım ama koca bir sifir valla gogus hassasiyeti regle yakin geçerse regl olursun devam eder geçmezse hamile artık kendimi çözdüm sanırım

Merhab
Son bi kaç testi çekmemiştim ama son sıradaki test gibiydi canım çatlamadan sonra üç dört gün daha yapmıştım hep onun gibiydi sonra bıraktım.
Merhabalar ilk şöyle diyim aciller beta ya bakıyor az önce doktor bana beta ise kan verebilirsin demişti hormon dedim no no cevabını aldım ☺ yumurtlama zamanları nezaman nasıl değerlendirdiniz ilişkiyi ilk defamı ovulasyon yapıyorsunuz birde ne kadar zamandır deniyorsunuz bizi bilgilendirirseniz seviniriz

Merhabalar canım. Şu an çok halsizim kalkamıyorum yerimden kalktığımda acile gidicem inşaallah Yumurtlama zamanını üç gün üst üste değerlendirdik. Bu üç günün biri doggy pozisyonu. Alta yastık koydum hepsinde. Bir de bacaklarımı diktim hep. Sonrasında doğurgan dönem bitene kadar gün aşırı ilişki. Ovulasyon takibimin ikinci ayıydı benim hiç umudum yoktu ama nasip oldu çok şükür Bu denememizin dördüncü ayıydı. bu ay adet sonrası fitil kullandım doktor vermişti belki temizlemiştir. Yumurtlamadan sonra diğer ay incir kürü yapıcam diye incir almıştım ve yememeye başlamıştım vücudumu alıştırmak için. belki tutunmasına yardımcı olmuştur. Bir de eşim keçiboynuzu özü kullandı o da yine yumurtlamadan baya sonra ama o yesin diye ben de yiyodum onun da etkisi var mı bilmiyorum tutunmasında. İğneden ipliğe anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…