Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 4 ayımdı ilk ovulasyondu ama olmadi maalesef ben çatlamayı değerlendiremedim esim gece vardiyasında idi ramazandı bide catlama olamadı maalesef doggy denedim ama yine ramazan diye uzanamadım dus almam gerekti belki 2 ovulasyonda banada nasip olur bende incir aldım eşinme keçiboynuzu suyu iciriyordum nasip değilmiş artık obur aya kısmetse peki hormon değerleriniz normalmiydi birde eşiniz sperm testi yaptırmış miydi hic çok soru sordum ama merak ediyoruz bizde

Teşekkür ederim canım başka bir açıklaması olamazdı sanırım Bu arada den sormadan söyleyim bugün bat günüm test yaptım ve kocaman bir tek çizgi henüz adetim de gelmedi

Estağfurullah canım istediğini sor Hormon testi yaptırmak için randevu almıştım bu ay daha önce yaptırmadım bilmiyorum sadece tsh var e nabızda önceki düşükle sonuçlanan gebeliğim sırasında bakılan. O da normal değerlerde çıkmış. Eşim sperm testi vermedi onun bi kızı var önceki evliliğinden bu da bi test sayılır kısmen o yüzden hiç demedim bile ben spermlere baktıralım diye. Sadece keçiboynuzu özü kalitesini arttırır diye almştım.

Kızlar bir arkadaşla konuştum da onlar da ilk aydan beri hep denedik olmadı dedi onda da enfeksiyon varmış. İlaçları aksatmadan harfiyen uygulamış enfeksiyon geçince de düzenli olarak o ay adete kadar iki günde bir ilişki olmuş ve o ay tutmuş Rabbim büyük. Belki de bata kadar değerlendirme yapmadığımız için de etkileniyor olabilir bende bu ay öyleydim mesela kaşıntım olduğu için çatlamadan sonra pek yapmadık açıkçası. İnanıyorum ben bugün gördüğüm o kocaman tek çizgi bizim için de çift olacak bir gün

Teşekkür ederim canim inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün

Bemim esim 3 vardiya çalışıyor denk gelmiyor die ovu testi aldım bu ay da ramazan diye yumrutlama zamanlarını zar zor denk getirdik haziran ayi icin gun asiri degerlendircem inşallah bizede nasip olur esim çok yoğun çalışıyor yoruluyor ama katlancaz napalim

Merhaba kızlar..
Ben çok kafama takmamak için fazla takılmıyorum bu ara..
Okullar online a geçti kızımda evde fırsatında olmuyor zaten
Mayıs ayı maşallah bereketli baya hamilelik haberi var..
Bütün hamilleri tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Canım kızlar herkese selam bi kaç gündür giremedim hem internetim yoktu hemde biraz sosyal medya detoksu yaptım iyi geldi ama burayı ve sizleri de özlemedim değil hamişlerimizz var mı güzel haberler alalım her birimiz benim regl dönemime 1 2 gün kaldı büyük ihtimal gebelik yok hissediyorum ki yanılmadım şimdiye kadar hiç hayrlısı umutlar diğer aya devam sizler nasılsınız

Teşekkür ederim canım başka bir açıklaması olamazdı sanırım Bu arada den sormadan söyleyim bugün bat günüm test yaptım ve kocaman bir tek çizgi henüz adetim de gelmedi

Şu adet gelmeme olayı bu ay çook varya gelmediğine mutlu olmak istiyor insan çift çizgi olsa bakalım ne zaman olacaksın

Aman hiç duyma bile biz daha evliliğimize birbirimize doyamadık çocuğa sıra gelmedi de sende at havanı

Doyamadığımızın farkında onlarda zaten de biliyorsun millet insanın neyi yok onla ilgilenir Allahtan kimse bana birşey diyemiyor çok piss yapım var çat çatt ilk düşünür demeden onlar acımasız olana acımıyorum

Selam kizlar bu ay klomen kullandim şuan adetin 10. Günü. Klomene rağmen yumurta büyüklüğü anca 18 mm olmuş bunu beğenmedi. Klomen yetersiz senin için bunu anladık dedi. Rahim kalinligimin da ince olduğunu soyledi kan testine yolladi beni ostrojene bakacak sanirim.

Kasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.
Rahim büyümeye hazırlanıyor, bebiş için yatak yastık yorgan hazırlıyor çok doğal canım endişelenme , ilk çocuğumda benim de öyle olmuştu, o zaman çok araştırmıştım beni nasıl bir yolculuk bekliyor diye

Bazen bende böyle düşünüyorm birde şükür sıfır böyle olanlarda. Benim de arkadaşım var iki çocuğu kızı altın gibi yetiştiriilse dehşet birşey oğlu oldu benimle hamileydi o doğurdu benim düştü. Tutuyor çocuklarla zor aşırı şikayetçi ama çocuk var diye evde temizlik yapmıyor gibi kaba yapıyor gelişine güzel ama gezme deyince koşa koşa gider gel bana hergün desem hergün gelir ama her yerin dağınıklığını karşılığı çocuklar sebeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…