Benim de 4 ayımdı ilk ovulasyondu ama olmadi maalesef ben çatlamayı değerlendiremedim esim gece vardiyasında idi ramazandı bide catlama olamadı maalesef doggy denedim ama yine ramazan diye uzanamadım dus almam gerekti belki 2 ovulasyonda banada nasip olur bende incir aldım eşinme keçiboynuzu suyu iciriyordum nasip değilmiş artık obur aya kısmetse peki hormon değerleriniz normalmiydi birde eşiniz sperm testi yaptırmış miydi hic çok soru sordum ama merak ediyoruz bizdeMerhabalar canım. Şu an çok halsizim kalkamıyorum yerimden kalktığımda acile gidicem inşaallahYumurtlama zamanını üç gün üst üste değerlendirdik. Bu üç günün biri doggy pozisyonu. Alta yastık koydum hepsinde. Bir de bacaklarımı diktim hep. Sonrasında doğurgan dönem bitene kadar gün aşırı ilişki. Ovulasyon takibimin ikinci ayıydı benim hiç umudum yoktu ama nasip oldu çok şükür Bu denememizin dördüncü ayıydı. bu ay adet sonrası fitil kullandım doktor vermişti belki temizlemiştir. Yumurtlamadan sonra diğer ay incir kürü yapıcam diye incir almıştım ve yememeye başlamıştım vücudumu alıştırmak için. belki tutunmasına yardımcı olmuştur. Bir de eşim keçiboynuzu özü kullandı o da yine yumurtlamadan baya sonra ama o yesin diye ben de yiyodum onun da etkisi var mı bilmiyorum tutunmasında. İğneden ipliğe anlattım
Teşekkür ederim canım başka bir açıklaması olamazdı sanırımBurada bana bir arkadaşım dedi bilginiz olsun diye mart topiğinden.Dedi ki enfeksiyon veya iltihap varsa lh testlerini etkiler iyi sonuç alamazsınız dedi o muayne olmuş tedavi almış düzelmiş testleri. Bence çok mantıklı dediği. Sen at adet olduysan adet sonrası at temizlensin orası sonra başlasın hamiş ayı yeni den hep birlikte
Canım bat bugün yaptım negatif ateşim de düşük 35.5 dünden beri acayip üşüme var sanırım adet geliyor hayırlısı
Estağfurullah canım istediğini sorBenim de 4 ayımdı ilk ovulasyondu ama olmadi maalesef ben çatlamayı değerlendiremedim esim gece vardiyasında idi ramazandı bide catlama olamadı maalesef doggy denedim ama yine ramazan diye uzanamadım dus almam gerekti belki 2 ovulasyonda banada nasip olur bende incir aldım eşinme keçiboynuzu suyu iciriyordum nasip değilmiş artık obur aya kısmetse peki hormon değerleriniz normalmiydi birde eşiniz sperm testi yaptırmış miydi hic çok soru sordum ama merak ediyoruz bizde
Teşekkür ederim canim inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsünEstağfurullah canım istediğini sorHormon testi yaptırmak için randevu almıştım bu ay daha önce yaptırmadım bilmiyorum sadece tsh var e nabızda önceki düşükle sonuçlanan gebeliğim sırasında bakılan. O da normal değerlerde çıkmış. Eşim sperm testi vermedi onun bi kızı var önceki evliliğinden bu da bi test sayılır kısmen o yüzden hiç demedim bile ben spermlere baktıralım diye. Sadece keçiboynuzu özü kalitesini arttırır diye almştım.
Amin amin canımTeşekkür ederim canim inşallah sağlıkla kucağına alır büyütürsün
Bemim esim 3 vardiya çalışıyor denk gelmiyor die ovu testi aldım bu ay da ramazan diye yumrutlama zamanlarını zar zor denk getirdik haziran ayi icin gun asiri degerlendircem inşallah bizede nasip olurKızlar bir arkadaşla konuştum da onlar da ilk aydan beri hep denedik olmadı dedi onda da enfeksiyon varmış. İlaçları aksatmadan harfiyen uygulamış enfeksiyon geçince de düzenli olarak o ay adete kadar iki günde bir ilişki olmuş ve o ay tutmuş Rabbim büyük. Belki de bata kadar değerlendirme yapmadığımız için de etkileniyor olabilir bende bu ay öyleydim mesela kaşıntım olduğu için çatlamadan sonra pek yapmadık açıkçası. İnanıyorum ben bugün gördüğüm o kocaman tek çizgi bizim için de çift olacak bir gün
Tebrik ederim canım. Çok sevindim yaa
Çook teşekkür ederim canım. Allah razı olsunTebrik ederim canım. Çok sevindim yaaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canım 19mayıs..@Greeneliton senin bat kaç onu yazmadın bana yazarsan sevinirim?
saqelenge canım yeniden bat tarihini yazar mısın bana ya?
Insallah canimmmmCanım ikinci yumurtlama olmuş ne güzel hadi ikizleri yakala inşallah
Teşekkür ederim canım başka bir açıklaması olamazdı sanırımBu arada den sormadan söyleyim bugün bat günüm test yaptım ve kocaman bir tek çizgi henüz adetim de gelmedi
Yusra-61 canim ben bugun gebelik testi yaptim malesef ki negatif bende bu ay elendim alistim artik kismet ne zaman olursa artık
Aman hiç duyma bilebiz daha evliliğimize birbirimize doyamadık çocuğa sıra gelmedi de sende at havanı
Rahim büyümeye hazırlanıyor, bebiş için yatak yastık yorgan hazırlıyor çok doğal canım endişelenme , ilk çocuğumda benim de öyle olmuştu, o zaman çok araştırmıştım beni nasıl bir yolculuk bekliyor diyeKasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.
@Selizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?