Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sebepsiz geliyorlar bana adamla ugrasasim gelir Nalet bir kadın olurum böyle zamanlarda

Bazen öyle oluyor ki adam yanıma geliyor sohbet etmek için mutfağa vs ben iş yaparken , şunu niye böyle yaptın diyor mesela, kaynana gibisin niye herşeyi soruyorsun napacaksın acaba öğrenip diyorum niyeti belki de iyi yani ama işte, adetken bir de gözlerimden alev çıkacak bazen herşey batıyor

Walla iliski cok olunca bir minnos oluyorz. İliski azalinca pat kut. Ya erkege yemini verinde uysallasio bence

Aaaa tahmin ettm cnm. Cok sevindm yaa. Masallh subhanallh hcg yuksek demekki. Sabah ac karna olsa daha da kirmizi olurduHadi bakalm yarin kan vermeye tey teyyy.bayram hediyesi oldu sana ve esine
Çok sağ ol canım Allah isteyen, dileyen herkese nasip etsin Yarın hastanede kan verebilir miyim? Randevum olmadan

Adamlar mı belasını bulmuşlar biz mi püff evlilik işte doğanın kanunu gereği eksik veya fazla idare süreçleriyle geçen süre çok şükür her halimize
Belki var olan şeylerin değerini yanyana iken unutuyoruz birşey olsa canımız çıkar Allah kimseye yuva huzurluğu vermesin biizm bu yazdığımızı okuyan sizde ki dert mi diyebilir yaani. Layığıyla yaşamak nasip etsin

Ay zaten bu pandemide 7/24 dip dibe biz sürekli arkadaslarimizla ayrı ayrı takılan haftada bir gün aile saadeti yapan cifttik dayanilmiyor en son salonu açtım kullanmiyordum oraya karargah yaptim kendime cocuk uyuduğunda orada oturuyorum

Sağlık ocakları kapalı diye biliyorum canım. Acile gideyim sabah erkenden inşaallah.
Herhangi ağrın sizin yoksa erken gitme taraftari değilim aslında canim doktorlar basta gebelik diye bakmayıp olaya biraz korkutuyor ama tercih senin en azından tatilin bitmesine beklemek iyi olabilir senin için

Herhangi ağrın sizin yoksa erken gitme taraftari değilim aslında canim doktorlar basta gebelik diye bakmayıp olaya biraz korkutuyor ama tercih senin en azından tatilin bitmesine beklemek iyi olabilir senin için
Kasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.

Selizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…