Hayırlı olsun çok net çıkmış
Evet sebepsiz geliyorlar banaadamla ugrasasim gelir Nalet bir kadın olurum böyle zamanlarda
Bazen öyle oluyor ki adam yanıma geliyor sohbet etmek için mutfağa vs ben iş yaparken , şunu niye böyle yaptın diyor mesela, kaynana gibisin niye herşeyi soruyorsun napacaksın acaba öğrenip diyorumSankim bu kavgada eşim agresif gibime geliyoristeyemiyor da böyle belli ediyormuş gibi şaka bir yana yurmtlama gününe kadar vıcık vıcık biz o gün kavga etme günü seçebiliyoruz ama çok gereksiz şeyler yüzünden hemde
Ne demekkkHeeeeee şimdi anladııııııımmmmçok sağol canım valla....
Aaaa tahmin ettm cnm. Cok sevindm yaa. Masallh subhanallh hcg yuksek demekki. Sabah ac karna olsa daha da kirmizi olurduHadi bakalm yarin kan vermeye tey teyyy.bayram hediyesi oldu sana ve esine
Merhaba canım hala regli olmadım ben ve hiç bir adet belirtim falan da yokKızlar selam, nasılsınız?
Regl oldunuz mu yoksa var mı hamilelik belirtileri ?
@Blackbluee1 @papatyasari_kiz @arzu777 @itircik @dilarayetikKardelen060492 @MoonfacedMom @Zelzeze @bbkeliz92
Walla iliski cok olunca bir minnos oluyorz. İliski azalinca pat kut. Ya erkege yemini verinde uysallasio benceSize bir soru dahaEşinizle birliktelik zamanlarınız azaldığında kavgalarınız da artıyor mu ? Bizim ilişki sıklığı arttığında aramız çok iyi ve birbirimize düşkünlüğümüz artıyor ama arayı çok açarsak eften püften bile kavga ediyoruz..
Çok sağ ol canımAaaa tahmin ettm cnm. Cok sevindm yaa. Masallh subhanallh hcg yuksek demekki. Sabah ac karna olsa daha da kirmizi olurduHadi bakalm yarin kan vermeye tey teyyy.bayram hediyesi oldu sana ve esine
Çok sağ ol canımAllah isteyen, dileyen herkese nasip etsin Yarın hastanede kan verebilir miyim? Randevum olmadan
Saglkocaklari kapali dimi. Acile fakan git ver cnm kani.Çok sağ ol canımAllah isteyen, dileyen herkese nasip etsin Yarın hastanede kan verebilir miyim? Randevum olmadan
Çok sağ ol canım.Hayırlı olsun maşallah gayet net çıkmış
Verirsin tabi acilden giriş yaparak
Sağlık ocakları kapalı diye biliyorum canım. Acile gideyim sabah erkenden inşaallah.Saglkocaklari kapali dimi. Acile fakan git ver cnm kani.
Bazen öyle oluyor ki adam yanıma geliyor sohbet etmek için mutfağa vs ben iş yaparken , şunu niye böyle yaptın diyor mesela, kaynana gibisin niye herşeyi soruyorsun napacaksın acaba öğrenip diyorumniyeti belki de iyi yani ama işte, adetken bir de gözlerimden alev çıkacak bazen herşey batıyor
Amin amin canımVaoov tebrik ederim sağlıkla kavuşun insallah bebeğinize
Ay zaten bu pandemide 7/24 dip dibe biz sürekli arkadaslarimizla ayrı ayrı takılan haftada bir gün aile saadeti yapan cifttik dayanilmiyor en son salonu açtım kullanmiyordum oraya karargah yaptim kendime cocuk uyuduğunda orada oturuyorumBazen öyle oluyor ki adam yanıma geliyor sohbet etmek için mutfağa vs ben iş yaparken , şunu niye böyle yaptın diyor mesela, kaynana gibisin niye herşeyi soruyorsun napacaksın acaba öğrenip diyorumniyeti belki de iyi yani ama işte, adetken bir de gözlerimden alev çıkacak bazen herşey batıyor
Herhangi ağrın sizin yoksa erken gitme taraftari değilim aslında canim doktorlar basta gebelik diye bakmayıp olaya biraz korkutuyor ama tercih senin en azından tatilin bitmesine beklemek iyi olabilir senin içinSağlık ocakları kapalı diye biliyorum canım. Acile gideyim sabah erkenden inşaallah.
Kasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.Herhangi ağrın sizin yoksa erken gitme taraftari değilim aslında canim doktorlar basta gebelik diye bakmayıp olaya biraz korkutuyor ama tercih senin en azından tatilin bitmesine beklemek iyi olabilir senin için
Cnm ovKasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.
Cnm ovulasyon testi en son ne zaman yaptin.mesela bata 1 hafta kala falan nasildiKasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara. Önemli mi bilmiyorum.
Bir hafta kala baya silikti canım o zamanlar bırakmıştım artık yapmayıCnm ov
Cnm ovulasyon testi en son ne zaman yaptin.mesela bata 1 hafta kala falan nasildi
Benm de asagi yukari bir hafta var da ondan sordm. Acaba birden mi kizariyor yoksa dewamli kirmizi mi oluyor. Testlerin varsa atar misnBir hafta kala baya silikti canım o zamanlar bırakmıştım artık yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?