- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Sizin cocugunuz var mi merak ettim pek okuyamiyorum burayiSelizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Çok tuhaf bn 12. Gün kontrole gittim biri 21 biri 18 19 felandı 2 gün sonra sizin de aynı olur niye öyle bişey dedi ki doktor bnce üzülmeye kafaya takmaya değer bi konu değilSelam kizlar bu ay klomen kullandim şuan adetin 10. Günü. Klomene rağmen yumurta büyüklüğü anca 18 mm olmuş bunu beğenmedi. Klomen yetersiz senin için bunu anladık dedi. Rahim kalinligimin da ince olduğunu soyledi kan testine yolladi beni ostrojene bakacak sanirim.
Hayır ben adet oldummalesef@dilarayetik
@yldz1725
H hayirlisiiiii
@Mylv48
@Kardelen060492
Bat gününüz bugün arkadaşlar acaba var mı bize güzel haberleriniz?
Bazen bende böyle düşünüyorm birde şükür sıfır böyle olanlarda.Selizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Kalın ı ayda hamile kaldınızİnşallah canım rabbim nasip etsin sağlıcakla. Benim yumurtlamadan bir kaç gün sonra kasıklarımda ve belimde ağrılarım başladı. Birde göğüslrde şişkinlik oldu. Halen hepsi devam ediyor bel ağrım baya fazla hatta. Sürekli uzanma yatma ihtiyacı hissettim bu yüzden
Kuzum avokado hergün 1 tane yiyorum :)) Ocak anneleri grubu sanırım :)Ocak grubunda bir bayan 8 gün sonra pozitifi görmüşavokado ye canım çok faydalı diyorlar
Kaç aydır istiyodunuzAmin canım çok teşekkür ederim. 23 yumurtlama 24 ü çatlama canım. Elimde 2-3 test vardı o günler yaptım akıntıya göre. Benim belirtilerin aslında adet ile birebir aynı ama sadece erken başladı 1 hafta önceden
Kesinlikle öyle canım, kendileri ağır oldukları için işin içinden çıkarmıyorlar. Ama gezmeye çağırsan şıkır şıkır geliyorlarBazen bende böyle düşünüyorm birde şükür sıfır böyle olanlarda.Benim de arkadaşım var iki çocuğu kızı altın gibi yetiştiriilse dehşet birşey oğlu oldu benimle hamileydi o doğurdu benim düştü. Tutuyor çocuklarla zor aşırı şikayetçi ama çocuk var diye evde temizlik yapmıyor gibi kaba yapıyor gelişine güzel ama gezme deyince koşa koşa gider gel bana hergün desem hergün gelir ama her yerin dağınıklığını karşılığı çocuklar sebeb
Ben de sana katılıyorum canım, hele bazı kadınlar var ki, önceden çok samimisindir, arar sorar gelir, çarşıya çıkarsınız vsvs.. ama gel gör ki bebeği olunca ayy seni arayamadım, inan çocuk rahat bırakmıyor... Kusura bakmayın ama lavaboda ...nuza bile 5 dk zaman ayırıyorsunuz, mesaj atmaya zaman yok. İnanmıyorum. Samimi gelmiyor. Bir şeyi yapmak istiyorsan ve yapmak istemiyorsan da bahane çok :)Selizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Doyamadığımızın farkında onlarda zaten de biliyorsun millet insanın neyi yok onla ilgilenir Allahtan kimse bana birşey diyemiyor çok piss yapım var çat çatt ilk düşünür demeden onlar acımasız olana acımıyorum
Aynen kuzum tam olarak demek istediğim bu. Elbette ki zordur, sorumluluk gerektirir fakat herşeyin önüne çocuk var yapamıyorum bahanesini sunmak hiç doğru değil.Bazen bende böyle düşünüyorm birde şükür sıfır böyle olanlarda.Benim de arkadaşım var iki çocuğu kızı altın gibi yetiştiriilse dehşet birşey oğlu oldu benimle hamileydi o doğurdu benim düştü. Tutuyor çocuklarla zor aşırı şikayetçi ama çocuk var diye evde temizlik yapmıyor gibi kaba yapıyor gelişine güzel ama gezme deyince koşa koşa gider gel bana hergün desem hergün gelir ama her yerin dağınıklığını karşılığı çocuklar sebeb birde bunlar var. Tabi ki bazı çocuklar cidden uğraşılacak gibi değil ama her şeyde çocuğu bahane etmek şikayetçi olmak da iyi birşey değil. Her kadından bu dediklerin çıkmıyor.
Bana çocuk olunca seni görürüm diyor ama benim onunla aramda dağlar kadar fark var ben yaptığım zaman titizlikle yaparım evimi temizleyip gezmelere giderim. Bazısının bahanesi bu benim annem nasıl kadın 4 çocuğa bakar bizleri mis gibi okula yollar çamaşırı elinde çıkardı birde köyde babamla işe gider eve gelmemize evi çiçek gibi yapar evde misss yemek kokularıyla karşılardı.Herşeyden şikayetçi olmak yerine yaşadığımız hayatın tadına baksak herşey daha anlamlı olurdu aslında. Bizlere de anne olmak nasip olsa şikayetçi olacağımız şeyler de olblr ama abartarak herşeyin önüne yavrularımızı koyanlardan olmayalım.
Yani herşeye bebek var yapamıyorum, edemiyorum denmesi bana saçma geliyor. Mesela benim kuzenim de doğum yapmıştı, bebek hiç durmuyor gelin bize yemek yapın birkaç tencere dolapta hazır kalsın falan dedi. Tabi bu ilk 1 sene boyunca devAm etti. Düşünüyorum evet elbette zordur, alışma süreci vs ama kendini salmak ve sürekli başkalarından yardım bekleyerek ömür geçmez ki. Bir yerden sonra çocuğum var evim daha temiz olmalı, eşimin gözü dışarıda olmamalı, yemeğimi yapmalıtım, bakımımı yapmalıyım. Eşim geldiğinde bu evde mutlu olmalı diye düşünüyorum. Bakalım şimdi böyle diyoruz bebek olunca biz napsrız muammaBen de sana katılıyorum canım, hele bazı kadınlar var ki, önceden çok samimisindir, arar sorar gelir, çarşıya çıkarsınız vsvs.. ama gel gör ki bebeği olunca ayy seni arayamadım, inan çocuk rahat bırakmıyor... Kusura bakmayın ama lavaboda ...nuza bile 5 dk zaman ayırıyorsunuz, mesaj atmaya zaman yok. İnanmıyorum. Samimi gelmiyor. Bir şeyi yapmak istiyorsan ve yapmak istemiyorsan da bahane çok :)
Yaa zaten biraz daha çok tembeller şikayetçi. Bir kızı olan arkadaşım kızı var 2.5 yaşında 3 çocuğa bedel ama kadın muazzam birşey çok iyi ev temizliği çocuk bakımı harikaAynen kuzum tam olarak demek istediğim bu. Elbette ki zordur, sorumluluk gerektirir fakat herşeyin önüne çocuk var yapamıyorum bahanesini sunmak hiç doğru değil.
Çok sağ ol canım evet ondan galibaRahim büyümeye hazırlanıyor, bebiş için yatak yastık yorgan hazırlıyor çok doğal canım endişelenme , ilk çocuğumda benim de öyle olmuştu, o zaman çok araştırmıştım beni nasıl bir yolculuk bekliyor diye
Acımayacaksın walla zaten insanları anlamak çok güç ben hep çok hassas davranırım ama karşımdaki anlamazsa senin gibi veririm cevabı eee anladıkları dilden konuşucan
Amin canım çok teşekkür ediyorum. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :)Maşallah :) Çok sevindim sana ve eşine sonra bizlere de uğurlu gelsin inşallah güzel haberlerini bekliyorum Allah sağlıkla tamamlandırsın birbirinize kavusun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?