Stres, havadan vs olabilir canım, hayırlısı olsun.Merhaba canım hala regli olmadım ben ve hiç bir adet belirtim falan da yoksadece çok afedersiniz ishalim 4-5 gündür test yapıyorum negatif anlamadım ki hiç
Merhaba. 2.ayımda hamile kaldım diyebilirim. Şubat ayında düşünmeye başladk ama eşim 1 haftalık şehir dışına çıktı yumurtlama haftasına denk gelmişti o ay denk getiremedik zamanını. Martta olmamıştı Nisan ayında oldu çok şükür. Darısı sizlere inşallahKaç aydır istiyodunuz
Yok canim üzülmedim tedavi devam ediyor zaten. Ek ilaçlar verdiÇok tuhaf bn 12. Gün kontrole gittim biri 21 biri 18 19 felandı 2 gün sonra sizin de aynı olur niye öyle bişey dedi ki doktor bnce üzülmeye kafaya takmaya değer bi konu değil
Amin inşallah biz de düzenli değildik 4 ay boyunca eşimin işinden dolayı yumurtlamayı kaçırıyoruz galiba bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcamMerhaba. 2.ayımda hamile kaldım diyebilirim. Şubat ayında düşünmeye başladk ama eşim 1 haftalık şehir dışına çıktı yumurtlama haftasına denk gelmişti o ay denk getiremedik zamanını. Martta olmamıştı Nisan ayında oldu çok şükür. Darısı sizlere inşallah
Allahım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte nasip etsin canım. Ama ovulasyon testleri biraz stres yapıyor sanki. Mart ayında bende kullanmıştım. Nisan ayında akıntım takip ederek hareket ettim birde o hafta da sık ilişki şansı artırıyor bence. Üst üste değerlendirme yapmıştık.Amin inşallah biz de düzenli değildik 4 ay boyunca eşimin işinden dolayı yumurtlamayı kaçırıyoruz galiba bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcam
Hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah canımYok canim üzülmedim tedavi devam ediyor zaten. Ek ilaçlar verdi
Amin Hepimiz icin insallah bunun icin ugrasiyoruzHayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah canım
Evet başımıza gelmeyince bilemeyiz, bakalım olay anında nası davranacağızYani herşeye bebek var yapamıyorum, edemiyorum denmesi bana saçma geliyor. Mesela benim kuzenim de doğum yapmıştı, bebek hiç durmuyor gelin bize yemek yapın birkaç tencere dolapta hazır kalsın falan dedi. Tabi bu ilk 1 sene boyunca devAm etti. Düşünüyorum evet elbette zordur, alışma süreci vs ama kendini salmak ve sürekli başkalarından yardım bekleyerek ömür geçmez ki. Bir yerden sonra çocuğum var evim daha temiz olmalı, eşimin gözü dışarıda olmamalı, yemeğimi yapmalıtım, bakımımı yapmalıyım. Eşim geldiğinde bu evde mutlu olmalı diye düşünüyorum. Bakalım şimdi böyle diyoruz bebek olunca biz napsrız muamma
Kızlar ben geçen ay doktora gittiğimde tartıl bi bakayım dedi. Botla falan 61.900 çıktım. Biraz kilo ver, 57-58 ideal dedi. Boyum da 162 falan. Bende Ramazan'da , toplamda 3 kg vermişim. Şuan 58.900 oldumama okuyorum, araştırıyorum. Az kalori almak da iyi değilmiş gebelik düşünürken. Sizce? Yusra-61 Selizay MaviliGizem @Dely38
Bence direk çocukla alakalı sizin çocuk var mı bilmiyorum ama öyle düşündüğünüz kadar da basit değil. Ha bazısı çok abartıyordur durumu istisnai ama tek başınna çocuk büyütüyorsa özellikle tuvalete bile gidemiyor insan. yani bunu öngörmek için de çocuk sahibi olmaya gerek yok ,arkadaslarımdan görebiliyorum bizzat tatile gidip vakit geçirdigim. Kimisi anlık bile bırakımamıyorsun degil hyemek yapmak çişe bile gidemiyosun yani oyuzden büyük konuşmamak lazım bence :) ama umarım sizinki dilediginiz gibi böyle beşiğine koyunca saatlerce zaman geciren bi çocuk olur :)) yani o insanların ne yasadıgını bilmeden çok da yargılmamak lazım . ama dedigim gibi istisnai insanlar zatten hep varlarSelizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Aynen katılıyorum buna kızlar insallah en kısa zamanda sizde tadın bu duyguyu o zaman konuşalım tekrarBence direk çocukla alakalı sizin çocuk var mı bilmiyorum ama öyle düşündüğünüz kadar da basit değil. Ha bazısı çok abartıyordur durumu istisnai ama tek başınna çocuk büyütüyorsa özellikle tuvalete bile gidemiyor insan. yani bunu öngörmek için de çocuk sahibi olmaya gerek yok ,arkadaslarımdan görebiliyorum bizzat tatile gidip vakit geçirdigim. Kimisi anlık bile bırakımamıyorsun degil hyemek yapmak çişe bile gidemiyosun yani oyuzden büyük konuşmamak lazım bence :) ama umarım sizinki dilediginiz gibi böyle beşiğine koyunca saatlerce zaman geciren bi çocuk olur :)) yani o insanların ne yasadıgını bilmeden çok da yargılmamak lazım . ama dedigim gibi istisnai insanlar zatten hep varlar
Kuzum sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenmek lazımmış. Az kalori değil sağlıklı kalori şeklinde. Ben o yüzden çılgın bi beslenme düzenine geçtim. Kurubaklagiller veya et ile salata yiyorum akşam da. Sanırım vücudum da sevdi bu düzeniKızlar ben geçen ay doktora gittiğimde tartıl bi bakayım dedi. Botla falan 61.900 çıktım. Biraz kilo ver, 57-58 ideal dedi. Boyum da 162 falan. Bende Ramazan'da , toplamda 3 kg vermişim. Şuan 58.900 oldumama okuyorum, araştırıyorum. Az kalori almak da iyi değilmiş gebelik düşünürken. Sizce? Yusra-61 Selizay MaviliGizem @Dely38
Ahahahahaha ne biçim linç yemişsinSelizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Yavrum okulla ilgili bir proje vardı sabahtan beri çocukların videosunu birleştirip kurgu yapıyorum okadar başım ağrıdı ki sahur bile yapmadan uyumuşum
Yaaa evin bal dök yalalığını geçtim kızz, benim bir arkadaş var nereye çağırsam gelemiyor çocuk var gelemem diyor, sonra da şikayet ediyor sosyal hayatım yok sıkıldım patladım diye . Bence çocuğu pranga gibi görmemek lazım, az relaks olacaksın. Çok özeniyorum Ana kucağına bebeği koyup dünyayı, ülkeyi gezenlere. Ben de öyle bir tip olurum kesin içimdeki gezme ve sosyalleşme aşkı bitmezAhahahahaha ne biçim linç yemişsinkızım söylenir mi öyle şeyler millet ne zorlukla yapıyor, yetişiyor. Ya açıkçası ben şimdi bile öyle aşırı derli toplı değilim çocuk olsa da ondan desem diye bekliyorum herkesin önceliği farklı benim umrumda olan şey kendi rahatım ve mutluluğum. Ha evde öyle bal dök yala olmayıversin
Ama tabi kimi bebekler gerçekten aşırı huysuz oluyor anne psikolojisi de sağlam değilse kaçınılmaz son rabbim uslu akıllı bebişler versinSelizay bahsettiğin konuya yönelik malesef ki etrafımda çok fazla insan var, ama bence bu biraz da kişiyle alakalı birşey. Benim bir tanıdığım var bebeği 1 yaşında, ne temizlik yapabiliyorum ne yemek yapabiliyorum diyor. İftarı hep geç yapıyorlarmış. Anlamıyorum bu bebekler hiç mi uyumuyor. Zor bebeğin varsa mecburen erkennkalkıp evinin işini göreceksin, öğle uykusunda 1 çeşitte olsa yemeğini ocağa koyacaksın. Saçını başını toplamayı bileceksin. Öyle saldım çayıra mevlammkayıra olmuyor malesef. Çok fedakarlık yapmak gerekiyor. Aylardır diyor ben sizi yemeğe davet edicem ama bir türlü bebekten fırsat bulamıyorum. Garip gelitpr açıkçası. İnsan yemek tapamasa bile bi lahmacun verir fırına salata ayran odur işte.Durumu da var, ayda 1 kadın alırsın dip köşe yapar sana sende günlük basit işler yaparsın. Bir çorba koyarsın ocağa yani okadar da değil. başka bir gün kek yaparsın akşam çayın yanına. Bence insanlar kendi tembelliklerinden hiç bahsetmiyor bebek zor derken. İyice kendilerini salıyorlar. Eskiler nasıl 5-6 çocuk belki daha fazla büyütüyorlarmış hayret. Tabi ozaman eşler de bizimkiler kadar sevgi dolu, saygılı değillermiş. Evin ağası resmen
Ahh canım çok kolay gelsin unutup biran senin öyetmen olduğunu çalışan anne adayı olduğunuYavrum okulla ilgili bir proje vardı sabahtan beri çocukların videosunu birleştirip kurgu yapıyorum okadar başım ağrıdı ki sahur bile yapmadan uyumuşum
Ben kesin öyle olcam zatenYaaa evin bal dök yalalığını geçtim kızz, benim bir arkadaş var nereye çağırsam gelemiyor çocuk var gelemem diyor, sonra da şikayet ediyor sosyal hayatım yok sıkıldım patladım diye . Bence çocuğu pranga gibi görmemek lazım, az relaks olacaksın. Çok özeniyorum Ana kucağına bebeği koyup dünyayı, ülkeyi gezenlere. Ben de öyle bir tip olurum kesin içimdeki gezme ve sosyalleşme aşkı bitmez
Bayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsramSonun iyi bir doktora gitmen negstif ise benim gibi ilaçla adet olman yeni aya hazırlanman kuzumbaşka türlüsü zaman kaybı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?