Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç aydır istiyodunuz
Merhaba. 2.ayımda hamile kaldım diyebilirim. Şubat ayında düşünmeye başladk ama eşim 1 haftalık şehir dışına çıktı yumurtlama haftasına denk gelmişti o ay denk getiremedik zamanını. Martta olmamıştı Nisan ayında oldu çok şükür. Darısı sizlere inşallah

Çok tuhaf bn 12. Gün kontrole gittim biri 21 biri 18 19 felandı 2 gün sonra sizin de aynı olur niye öyle bişey dedi ki doktor bnce üzülmeye kafaya takmaya değer bi konu değil
Yok canim üzülmedim tedavi devam ediyor zaten. Ek ilaçlar verdi

Amin inşallah biz de düzenli değildik 4 ay boyunca eşimin işinden dolayı yumurtlamayı kaçırıyoruz galiba bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcam

Amin inşallah biz de düzenli değildik 4 ay boyunca eşimin işinden dolayı yumurtlamayı kaçırıyoruz galiba bu ay da olmazsa ovulasyon testi alıcam
Allahım en kısa zamanda hayırlı bir vakitte nasip etsin canım. Ama ovulasyon testleri biraz stres yapıyor sanki. Mart ayında bende kullanmıştım. Nisan ayında akıntım takip ederek hareket ettim birde o hafta da sık ilişki şansı artırıyor bence. Üst üste değerlendirme yapmıştık.

Evet başımıza gelmeyince bilemeyiz, bakalım olay anında nası davranacağız

Az kalori iyi değil tabi ki ama vermişsin kilo işte şimdi kaloriyle beslenmeye devam et sende

Bence direk çocukla alakalı sizin çocuk var mı bilmiyorum ama öyle düşündüğünüz kadar da basit değil. Ha bazısı çok abartıyordur durumu istisnai ama tek başınna çocuk büyütüyorsa özellikle tuvalete bile gidemiyor insan. yani bunu öngörmek için de çocuk sahibi olmaya gerek yok ,arkadaslarımdan görebiliyorum bizzat tatile gidip vakit geçirdigim. Kimisi anlık bile bırakımamıyorsun degil hyemek yapmak çişe bile gidemiyosun yani oyuzden büyük konuşmamak lazım bence :) ama umarım sizinki dilediginiz gibi böyle beşiğine koyunca saatlerce zaman geciren bi çocuk olur :)) yani o insanların ne yasadıgını bilmeden çok da yargılmamak lazım . ama dedigim gibi istisnai insanlar zatten hep varlar

Aynen katılıyorum buna kızlar insallah en kısa zamanda sizde tadın bu duyguyu o zaman konuşalım tekrar A R Y A Yusra-61

Kuzum sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenmek lazımmış. Az kalori değil sağlıklı kalori şeklinde. Ben o yüzden çılgın bi beslenme düzenine geçtim. Kurubaklagiller veya et ile salata yiyorum akşam da. Sanırım vücudum da sevdi bu düzeni rahat uyuyorum

Ahahahahaha ne biçim linç yemişsin kızım söylenir mi öyle şeyler millet ne zorlukla yapıyor, yetişiyor. Ya açıkçası ben şimdi bile öyle aşırı derli toplı değilim çocuk olsa da ondan desem diye bekliyorum herkesin önceliği farklı benim umrumda olan şey kendi rahatım ve mutluluğum. Ha evde öyle bal dök yala olmayıversin

Yaaa evin bal dök yalalığını geçtim kızz, benim bir arkadaş var nereye çağırsam gelemiyor çocuk var gelemem diyor, sonra da şikayet ediyor sosyal hayatım yok sıkıldım patladım diye . Bence çocuğu pranga gibi görmemek lazım, az relaks olacaksın. Çok özeniyorum Ana kucağına bebeği koyup dünyayı, ülkeyi gezenlere. Ben de öyle bir tip olurum kesin içimdeki gezme ve sosyalleşme aşkı bitmez

Ama tabi kimi bebekler gerçekten aşırı huysuz oluyor anne psikolojisi de sağlam değilse kaçınılmaz son rabbim uslu akıllı bebişler versin

Yavrum okulla ilgili bir proje vardı sabahtan beri çocukların videosunu birleştirip kurgu yapıyorum okadar başım ağrıdı ki sahur bile yapmadan uyumuşum
Ahh canım çok kolay gelsin unutup biran senin öyetmen olduğunu çalışan anne adayı olduğunu

Ben kesin öyle olcam zaten okula falan götürcem çocuğu büyüsün oralarda eve tıkıp da bırakmaya ne gerek var annesinin odasında uyur benim paşam

Sonun iyi bir doktora gitmen negstif ise benim gibi ilaçla adet olman yeni aya hazırlanman kuzum başka türlüsü zaman kaybı.
Bayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsram
Hayit otu kullaniyorum omu yapti böyle anlamadim gitti 28 29 günde gelirdi 37. Gün resmen bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…