- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Öyle gözüküyor adaşımmmm.Bugün 37. GünSelam canim iyiyiz bizler neden bu kadar geciktin acaba? Söktürücü kullanman lazım eğer regl gelmezse canim kısmet obur aya pozitifler inşallah ❤
Bakalım, olmadan konuşmak kolay. Olunca mutlaka yazıcamBence direk çocukla alakalı sizin çocuk var mı bilmiyorum ama öyle düşündüğünüz kadar da basit değil. Ha bazısı çok abartıyordur durumu istisnai ama tek başınna çocuk büyütüyorsa özellikle tuvalete bile gidemiyor insan. yani bunu öngörmek için de çocuk sahibi olmaya gerek yok ,arkadaslarımdan görebiliyorum bizzat tatile gidip vakit geçirdigim. Kimisi anlık bile bırakımamıyorsun degil hyemek yapmak çişe bile gidemiyosun yani oyuzden büyük konuşmamak lazım bence :) ama umarım sizinki dilediginiz gibi böyle beşiğine koyunca saatlerce zaman geciren bi çocuk olur :)) yani o insanların ne yasadıgını bilmeden çok da yargılmamak lazım . ama dedigim gibi istisnai insanlar zatten hep varlar
Bayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsram
Hayit otu kullaniyorum omu yapti böyle anlamadim gitti 28 29 günde gelirdi 37. Gün resmen bugün
İnş olsun da bol bol konuşalımBakalım, olmadan konuşmak kolay. Olunca mutlaka yazıcam
Olalım da konuşalım ayy bende çocuğum olsun dert edeyim aay çok yaramaz diyeyimBakalım, olmadan konuşmak kolay. Olunca mutlaka yazıcam
Bende yapamadımBeğeni yapamıyorum yorumlara neden acep
Aynen kuzum, hakkımızdan hayırlısı. Ben bugün yine yumurtluyorum ahOlalım da konuşalım ayy bende çocuğum olsun dert edeyim aay çok yaramaz diyeyimyokluk çok kötü bununda tarifi yok ki
AYnen bende de öyle bir sorun var...Beğeni yapamıyorum yorumlara neden acep
Algıda delilik bu benceAlgıda seçicilik mi oluyor bu?
Allah hayıt hapı ya rezil edecek beni ya da vezir bekleyip görelimCanım ben hep diyorm böyle bilip bilmeden yapılan şeyin sonu bu oluyorne diyeyim ki. Bende çörek bal tarçın yapmıştım geçen ay tam 47.gün adet oldum üzgünüm ama böyle şeyler hepimizde iyi olmuyor. Hatta benimde adet günü lh testim koyu çıkardı seninki kadar olmasa da hayır olsun inşllah başka dert sıkıntı vermesin de hal olur bu durumun da
Ahahahahahhaa
Yaaa evin bal dök yalalığını geçtim kızz, benim bir arkadaş var nereye çağırsam gelemiyor çocuk var gelemem diyor, sonra da şikayet ediyor sosyal hayatım yok sıkıldım patladım diye . Bence çocuğu pranga gibi görmemek lazım, az relaks olacaksın. Çok özeniyorum Ana kucağına bebeği koyup dünyayı, ülkeyi gezenlere. Ben de öyle bir tip olurum kesin içimdeki gezme ve sosyalleşme aşkı bitmez
Seninkini doktorun verdi sen bu işlerin dışındasınAllah hayıt hapı ya rezil edecek beni ya da vezir bekleyip görelim
Bu kadar mı yaa diye sorarlar insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?