Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim iyiyiz bizler neden bu kadar geciktin acaba? Söktürücü kullanman lazım eğer regl gelmezse canim kısmet obur aya pozitifler inşallah ❤
Öyle gözüküyor adaşımmmm.Bugün 37. Gün
Valla kapı cam giriştim hiç sakınmadan inşallah gebelik yok nasıl olsa düşüncesiyle

Bakalım, olmadan konuşmak kolay. Olunca mutlaka yazıcam

Bayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsram
Hayit otu kullaniyorum omu yapti böyle anlamadim gitti 28 29 günde gelirdi 37. Gün resmen bugün

Canım ben hep diyorm böyle bilip bilmeden yapılan şeyin sonu bu oluyor ne diyeyim ki. Bende çörek bal tarçın yapmıştım geçen ay tam 47.gün adet oldum üzgünüm ama böyle şeyler hepimizde iyi olmuyor. Hatta benimde adet günü lh testim koyu çıkardı seninki kadar olmasa da hayır olsun inşllah başka dert sıkıntı vermesin de hal olur bu durumun da

Olalım da konuşalım ayy bende çocuğum olsun dert edeyim aay çok yaramaz diyeyim yokluk çok kötü bununda tarifi yok ki
Aynen kuzum, hakkımızdan hayırlısı. Ben bugün yine yumurtluyorum ah

Eklentiler

• 20210512_135941.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
  • 20210512_135925.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 51
Allah hayıt hapı ya rezil edecek beni ya da vezir bekleyip görelim

Öyle demeyin ya valla zor dışarı çıksan bi dert emzir emzirirken ensesine kadar sıçar sonra bebek bakım odadı yada evde toplandıysak evin bir odasında en az yarım saat emzir temizle sonra uyku saati gelir yabancı yerde mızlanır uyumaz 2 saat uytmaya çalışoffff offf

28 günde bir adet gören ben 23. Günde bugün bin şükür yumurtlama gördüm ayy bayram havası var evde resmen shshhsa geçen ay 13. Gün görmüştüm yumurtlamayı bu sefer göremicem diye nasıl panik yapmışım Allah biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…