Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy gördün mü sonunda çook sevindim ya insan yapıyor tabi ki pik de bizler için ayrı anlam taşıyor

Bayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsram
Hayit otu kullaniyorum omu yapti böyle anlamadim gitti 28 29 günde gelirdi 37. Gün resmen bugün
Canim ben hayıt otu kullandığım ay 15 gün gecikme yaşadım 10 günde ilaç kullandım tam 25 gun sonra regl oldum çok şükür düzene girdim

Öyle gözüküyor adaşımmmm.Bugün 37. Gün
Valla kapı cam giriştim hiç sakınmadan inşallah gebelik yok nasıl olsa düşüncesiyle
Bende temizledim heryeri sabahtan beri anca bitti işim hic üzülme Adaş doktora git ilaç verir sökülürsün benimde basima geldi mart ayında

Ay şu kafada olmanıza inanamıyorum. Çocuğunuzun önüne tablet telefon televizyon koyup, suratlarına bile bakmadan iki kelam etmeden tüm evi herkes temizler. Bu sizin çocuğunuzla ne kadar ilgili olduğunuza bağlı. Bırak evim öyle kalsın ben sabahtan akşama kadar oğlumla kitap okur sohbet eder parka çıkarır oyun oynar yabancı dil pratiği yapar akşam uyuduktan sonra elimden geldiğince toparlamaya çalışırım. Neden annelere bu linç. Arkadaşınız adına bu sözlerinize istinaden üzüldüm. Anlayışla karşılayacağınız günler dileğiyle..

Ayy gördün mü sonunda çook sevindim ya insan yapıyor tabi ki pik de bizler için ayrı anlam taşıyor

Ahh ah hem de nasıl önemli bu 4 ayda adet olabilmenin, yumurtlayabilmenin önemini anladım, belki bebiş olmadı daha ama bunlara bin şükür kuzum eğer 14 gün sonra olacaksa adetim benim fiyuuuuvvvvv baya geçe attı 27 Mayıs’a kaldı, olmasam bari

Bende dün ve bugün yumurtladım. Adetimin 18 ve 19.günü oluyor. Hadi inşallah bu sefer döllenme olur ve bebişlerimize kavuşuruz

Canım kızlar buna cevap vermesem içim sızlar Ben çocuk hastası bir anneyim söylemiştim de, yalnız ilk çocuğum doğduktan sonra 2 buçuk yıl hayatının en güzel ve en zor dönemiydi. Bize kazara misafirliğe gelen ne yapacağını şaşırırdı eşim ve ben çocuğunuzu pusete koyar ikimiz bir taraftan o koca puseti havada sallar bir taraftan da daha fazla mahcup olmamak için uğraşır dururduk Gelenler giderken insan çocuk yapmaya korkuyor derdi. 15 dk dan fazla uyutmazdı canim oğlum inanmakta zorlanabilirsiniz. Eger kucagimda uyursa istisna o durumda da ben kalkip birsey yapamazdim. Oglenleri esim bana yemek getirirdi. Aksam da o varken ne yapabilirsem. 23 kilo almistim hamilelikte ve 9. ayimda eskisinden daha zayiftim. Veee sonra kizim oldu o dogunca biz bu bebek mi dedik. O kadar sakin ,sorunsuz, mis. Yani demem o ki sakın sakın büyük konuşmayın, acırım size önce bebişlerinizi alacaksiniz daha sonra çok konuşacak şeyimiz olacak insallah. Coming soon

Ay bunu ilk defa goruyorum kendimde gitgide koyulasmasi gerekirken siliniyor neden acaba

Eklentiler

• 99B92C4B-D419-4588-8044-AB3DA041B747.webp
    111,2 KB · Görüntüleme: 44

Yaa şimdi burada anlattığım şeyin farklı yüzü varken sadce sizin çocuğunuzla olan ilginizi konuşmaya gerek yoktu o sizin anneliğiniz beni asla ilgilendirmez. burada kimseye asla direk kurduğum birşey yok. Böyle kadınlar var bunun arkadaşım olması tesadüf yoksam uzaylı filan olmalıydı bende onun için sizi bu kadar üzmezdim arkadaşım adına. bunu niye üstünüze alınıp lafların içinden laf bulup beni yargılama gereği duydunuz biriniz şöyle çıkmayın bilmediğiniz şeye yorum yapıp bilgi sahibiymiş. Konu farklı şekildeyken çarpıklaştırmaya gerek yok. Ben sizi tanımam siz beni ayrıca arkadaşıma da burada dediklerimi de derim aklonızca aa kötü düşünen insan olgusu oluşturmaya gerek hiç yok. Zaten reelde sizde meleksiniizdir asla inciltmemişsinizdir kimseyi cennetten köşeniz eminim hazırdır iyi günler..

Canım asla cidden büyük konuşmak değil bizim burada demek istediğimiz asla sizi sorgulamak filan değil ben özellikle saygım sonsuz zorluklarını da biliyorm illa çocuğum olması şart değil ben küçük yiğenelerimi büyüttüm sıfır uzak değilim bu konuya. Sadce benim demek istediğim bazıları çok çocuklarını şikayet ediyor ben buna aşırı üzülüyorm çünkü bana karşı çocuğu hiç olmamış kadına çok ağır geliyor keşke olsa diyorm aksi ama seviyorlar hatta espri yaparım çok aksi ise ver bana götürürüm diyorm vermiyorlar biizm anlatmak istediğimiz farklıydı siz üstünüze asla alınmayın amacım anneleri buradakileri incitmek değil anneliğinizin olmanın değerini bilin bol bol sarılın o mis kokukulara eğeer yine kırılacak birşey olarak sizleri üzdüysem özür dilerim

Kaçıncı gün ki leyloş
12 bebiş . Normalde 14-15 gibi oluyodu ama bilemedim gerci bu sefer tam saatlerinde de yapmadım. yapamadım çalışırken zor oluyor unutuyorum ya da tam bişey içmiş oluyorum yerimden kalkamıyorum. masajda yapıyorum ama anlamadım gerci bu ay çok umursamıyorum bi sonraki ayki aşılamaya kafayı verdim . :)

Leylaaaa olsun seninle çocuuum için tartışmak aaa yetti be kadınlar kulubunde Leylaya şunu dedim nerden didimmm diyeyim Allahım leyloşla çocuğumuzu konuşmayı nasip et
Ayyyy kız tövbe de mi diyim ne diyim hahahhaa :) Amin kuzum inşallah tez zamanda nasip etsin Allah varsın buyüzden tartısalım be kuzum

Yaaa çocuk istiyorsak bunlrı hepimiz göze alıyoruz ayrıca ben istyrm yok yani sıçsın anasını satayım benim anlatmak istediğim başka şeydi yaa olayı başka yerlere getirdi yazışma insan yanlıs anlaşılma oluyor sürekli yanlış cümle kuruyor olmak istemiyorum zaten duygusallığım üstünde burada kimseyi kormak da ddğil amacım zaten kendim yeterince buyruğum ayrıca sana darıldım az çok görüyor tanıyorsun kadının birisi yorum atmış bana sende beğenmişsin benim yorumlarımı okuyorsun tanımış olman lazımdı

Bizim burada tartıştığımız şey çocuğundan sürekli şikayet eden bütün olumsuzluklara onu bahane annelerdi aslında, siz bu noktaya nasıl geldiniz anlamadım ama çocuğumuz olmadığı (!) için anlayamıyoruz belki de,

Ayyyy kız tövbe de mi diyim ne diyim hahahhaa :) Amin kuzum inşallah tez zamanda nasip etsin Allah varsın buyüzden tartısalım be kuzum
Ayy valla duygusal yoğunluk var cidden bana ne oluyor şu yüzden seninle tartıştığımı düşünüyorum da gözlerim doluyor Allahım bana yardım et sana da bana da öncelikle sağlıklı versin zaten aksi olmasın diyemiyorum o kesin aksi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…