Olblr iki gün sürer pik bazenAynen kuzum, hakkımızdan hayırlısı. Ben bugün yine yumurtluyorum ah
Ayy gördün mü sonunda çook sevindim ya28 günde bir adet gören ben 23. Günde bugün bin şükür yumurtlama gördümayy bayram havası var evde resmen shshhsa geçen ay 13. Gün görmüştüm yumurtlamayı bu sefer göremicem diye nasıl panik yapmışım Allah biliyor
Bakalım, olmadan konuşmak kolay. Olunca mutlaka yazıcam
Canim ben hayıt otu kullandığım ay 15 gün gecikme yaşadım 10 günde ilaç kullandım tam 25 gun sonra regl oldum çok şükür düzene girdimBayram gecsin insallah artik bununla ugrasacagim yüsram
Hayit otu kullaniyorum omu yapti böyle anlamadim gitti 28 29 günde gelirdi 37. Gün resmen bugün
Bende temizledim heryeri sabahtan beri anca bitti işim hic üzülme Adaş doktora git ilaç verir sökülürsün benimde basima geldi mart ayındaÖyle gözüküyor adaşımmmm.Bugün 37. Gün
Valla kapı cam giriştim hiç sakınmadan inşallah gebelik yok nasıl olsa düşüncesiyle
Bazen bende böyle düşünüyorm birde şükür sıfır böyle olanlarda.Benim de arkadaşım var iki çocuğu kızı altın gibi yetiştiriilse dehşet birşey oğlu oldu benimle hamileydi o doğurdu benim düştü. Tutuyor çocuklarla zor aşırı şikayetçi ama çocuk var diye evde temizlik yapmıyor gibi kaba yapıyor gelişine güzel ama gezme deyince koşa koşa gider gel bana hergün desem hergün gelir ama her yerin dağınıklığını karşılığı çocuklar sebeb birde bunlar var. Tabi ki bazı çocuklar cidden uğraşılacak gibi değil ama her şeyde çocuğu bahane etmek şikayetçi olmak da iyi birşey değil. Her kadından bu dediklerin çıkmıyor.
Bana çocuk olunca seni görürüm diyor ama benim onunla aramda dağlar kadar fark var ben yaptığım zaman titizlikle yaparım evimi temizleyip gezmelere giderim. Bazısının bahanesi bu benim annem nasıl kadın 4 çocuğa bakar bizleri mis gibi okula yollar çamaşırı elinde çıkardı birde köyde babamla işe gider eve gelmemize evi çiçek gibi yapar evde misss yemek kokularıyla karşılardı.Herşeyden şikayetçi olmak yerine yaşadığımız hayatın tadına baksak herşey daha anlamlı olurdu aslında. Bizlere de anne olmak nasip olsa şikayetçi olacağımız şeyler de olblr ama abartarak herşeyin önüne yavrularımızı koyanlardan olmayalım.
Ayy gördün mü sonunda çook sevindim yainsan yapıyor tabi ki pik de bizler için ayrı anlam taşıyor
Bende dün ve bugün yumurtladım. Adetimin 18 ve 19.günü oluyor. Hadi inşallah bu sefer döllenme olur ve bebişlerimize kavuşuruzAhh ah hem de nasıl önemlibu 4 ayda adet olabilmenin, yumurtlayabilmenin önemini anladım, belki bebiş olmadı daha ama bunlara bin şükür kuzum eğer 14 gün sonra olacaksa adetim benim fiyuuuuvvvvv baya geçe attı 27 Mayıs’a kaldı, olmasam bari
Ay şu kafada olmanıza inanamıyorum. Çocuğunuzun önüne tablet telefon televizyon koyup, suratlarına bile bakmadan iki kelam etmeden tüm evi herkes temizler. Bu sizin çocuğunuzla ne kadar ilgili olduğunuza bağlı. Bırak evim öyle kalsın ben sabahtan akşama kadar oğlumla kitap okur sohbet eder parka çıkarır oyun oynar yabancı dil pratiği yapar akşam uyuduktan sonra elimden geldiğince toparlamaya çalışırım. Neden annelere bu linç. Arkadaşınız adına bu sözlerinize istinaden üzüldüm. Anlayışla karşılayacağınız günler dileğiyle..
Kaçıncı gün ki leyloşAy bunu ilk defa goruyorum kendimde gitgide koyulasmasi gerekirken siliniyor neden acaba
Canım asla cidden büyük konuşmak değil bizim burada demek istediğimiz asla sizi sorgulamak filan değil ben özellikle saygım sonsuz zorluklarını da biliyorm illa çocuğum olması şart değil ben küçük yiğenelerimi büyüttüm sıfır uzak değilim bu konuya. Sadce benim demek istediğim bazıları çok çocuklarını şikayet ediyor ben buna aşırı üzülüyormCanım kızlar buna cevap vermesem içim sızlarBen çocuk hastası bir anneyim söylemiştim de, yalnız ilk çocuğum doğduktan sonra 2 buçuk yıl hayatının en güzel ve en zor dönemiydi. Bize kazara misafirliğe gelen ne yapacağını şaşırırdı eşim ve ben çocuğunuzu pusete koyar ikimiz bir taraftan o koca puseti havada sallar bir taraftan da daha fazla mahcup olmamak için uğraşır dururduk Gelenler giderken insan çocuk yapmaya korkuyor derdi. 15 dk dan fazla uyutmazdı canim oğlum inanmakta zorlanabilirsiniz. Eger kucagimda uyursa istisna o durumda da ben kalkip birsey yapamazdim. Oglenleri esim bana yemek getirirdi. Aksam da o varken ne yapabilirsem. 23 kilo almistim hamilelikte ve 9. ayimda eskisinden daha zayiftim. Veee sonra kizim oldu o dogunca biz bu bebek mi dedik. O kadar sakin ,sorunsuz, mis. Yani demem o ki sakın sakın büyük konuşmayın, acırım size önce bebişlerinizi alacaksiniz daha sonra çok konuşacak şeyimiz olacak insallah. Coming soon
Leylaaaa olsun seninle çocuuum için tartışmak aaa yetti be kadınlar kulubunde Leylaya şunu dedim nerden didimmm diyeyimhadi insallah olsun da yaziver
12 bebiş . Normalde 14-15 gibi oluyodu ama bilemedim gerci bu sefer tam saatlerinde de yapmadım. yapamadım çalışırken zor oluyor unutuyorum ya da tam bişey içmiş oluyorum yerimden kalkamıyorum. masajda yapıyorum ama anlamadım gerci bu ay çok umursamıyorum bi sonraki ayki aşılamaya kafayı verdim . :)Kaçıncı gün ki leyloş
Ayyyy kız tövbe de mi diyim ne diyim hahahhaa :) Amin kuzum inşallah tez zamanda nasip etsin Allah varsın buyüzden tartısalım be kuzumLeylaaaa olsun seninle çocuuum için tartışmak aaa yetti be kadınlar kulubunde Leylaya şunu dedim nerden didimmm diyeyimAllahım leyloşla çocuğumuzu konuşmayı nasip et
Öyle demeyin ya valla zor dışarı çıksan bi dert emzir emzirirken ensesine kadar sıçarsonra bebek bakım odadı yada evde toplandıysak evin bir odasında en az yarım saat emzir temizle sonra uyku saati gelir yabancı yerde mızlanır uyumaz 2 saat uytmaya çalış offff offf
Bizim burada tartıştığımız şey çocuğundan sürekli şikayet eden bütün olumsuzluklara onu bahane annelerdi aslında, siz bu noktaya nasıl geldiniz anlamadımAy şu kafada olmanıza inanamıyorum. Çocuğunuzun önüne tablet telefon televizyon koyup, suratlarına bile bakmadan iki kelam etmeden tüm evi herkes temizler. Bu sizin çocuğunuzla ne kadar ilgili olduğunuza bağlı. Bırak evim öyle kalsın ben sabahtan akşama kadar oğlumla kitap okur sohbet eder parka çıkarır oyun oynar yabancı dil pratiği yapar akşam uyuduktan sonra elimden geldiğince toparlamaya çalışırım. Neden annelere bu linç. Arkadaşınız adına bu sözlerinize istinaden üzüldüm. Anlayışla karşılayacağınız günler dileğiyle..
Ayy valla duygusal yoğunluk var cidden bana ne oluyor şu yüzden seninle tartıştığımı düşünüyorum da gözlerim doluyorAyyyy kız tövbe de mi diyim ne diyim hahahhaa :) Amin kuzum inşallah tez zamanda nasip etsin Allah varsın buyüzden tartısalım be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?