Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İkimizde aynı kafadayız bende öylesine yapacam bulunca pik değerlendirecem aaa Leyla sende mi haziranda yaptıracaksın birde tutarmış ayyy

Ana karadeniz baba karadeniz aksi olmaması için ne sebep :)))))) bana benzerse zaten neyse hahahaa . SAglıklı olsunlar bi şekilde söve söve büyütürüz inşallah .kız o duygusallık bende de var. Sırf o gelecek diye iş degiştiremiyorum. eşoğlusu gelecekse gelsin artık

İkimizde aynı kafadayız bende öylesine yapacam bulunca pik değerlendirecem aaa Leyla sende mi haziranda yaptıracaksın birde tutarmış ayyy
o veletler buraya gelecek valla haziranda aşılama yaparız tutmazsa agustosta yeniden deneriz dedi ama tutmazsa denemicem. Eylüle kadar kafamı dinlerim sonra tüp bebek mi denerim artık naparım bakıcam ama inşallah uğraştırmadan gelir kuzucuklarımız

Sorma ama genlerde önemli oğlan olursa yandım abim çook çektirdi anneme çoook annem abimi kepçeyle kovalardı yarım saat kızz oğlan olduğunu nirden biliyorsun bakim belki kız olacak söve söve seve seve artık o çocuk bir şekilde büyüyecek duygusallık nasıl atılır acaba biranlık olan hiç geçmeyecskmiş gibi olan

Oo zaman adet olunca seninle biz aşılama grubuna koşarız Allah inşallah verir Leylacım her süreçte zor bunu yapmak en kolayıydı ben onu bile başaramadım zorlar daha hep geride ayy Allahım yoklukla sınamasın bizleri yinede

yA şaka bi yana eşoğlu dediğime bakma kız benim gönlümdeki ama erkekte kabulum Allahım neyi uygun görürse. Duygusallık olması cok normal her gecen ay yeni bir bekleyiş ne kadar başkalarının haberlerine sevinsekte içten içe ben nee zaman vericem bu haberi diye kalbimiz yanıyor normal yani kuzum : ) Yakında kucagına alınca gecer dicem de yok ozamanda hamilelik hormonları sonrası lohusa :)))))) Yani sanırım gecmıcek o his :))))

Anlaştık inşllah çok koşmamıza gerek kalmaz hahahaa :)) çok şapşalım bugun. Aslında işyerimde aşırı mutsuzum bu da bana yumurtalarıma yansıyor olabilir. bu ay cok stresliyim. elimden geldigince kendimi telkin etmeye çalışıyorum oyuzden de bu ay saldım sanırım . Allah büyük inşallah .Hayırlı kapılar açar banada bizlere de.

Ah canim kirilmak ne demek olur mu oyle şey, ben bebislerinizi buyuturken ah nerden soyledim demeyin diye anlattim durumu. Biliyorsunuz buyuk konusmakla ilgili inançlarımiz var‍♀ Istemedigim birşey gördüğümde hep acaba birini mi kınadım diye düşünürüm hemen. O sebeple . Hepimiz anneyiz er ya da geç. Ama hiçbirimiz aynı değiliz hicbirimizin çocuğu aynı degil. Hepimiz ayrı imtihanlardayız. Inşallah her şeyi kolaylaştırır Rabbim,hepimize eksiksiz kusursuz çocuklar nasip etsin,biz de sukredenlerden oluruz. Peygamber duası

Öyle mutsuz olunca bile hissediyorlar nasıl şeyler nasip etmiş Allah herşeye karşı duyarlı insanın üzülmesi bitmiyor hiç de biz hamile kalana kadar barim ortadan kalksaadet ne zaman leyloş senin bakayım aynı mı olacak adet olmamız belki birlikte aşılama olmuş oluruz

Kizlar benim adet başladı sonunda iğnenin 18.günü. İlk ay klomen kullandık bu ay femara kullandık hoca şimdi üçüncü deneme tekrar klomen öneriyor siz ne diyosunuz

Bu kafadan ancak böyle bir cevap çıkardı zaten. kimin neler (!) yaşadığını bilmeden yorumda bulunma ilk çocuğumu kaç yıl beklediğimi neler yaşadığımı bir ben bir Allah. Haydi işine bak.

Bak tam dediğimi anlatmak istediğim buydu çok şikayetçi olmakta kötü Allah korusun ayağına iğne batsa insanın canı çıkar Allah insanı nerden sınayacağı belli olmaz benimde annelere çok şikayet edip isyancı olmamak gerektiği Allah der ki verdim kıymet bilmiyor senin dediğini anladım ben zaten asla büyük konuşmuyorum konu bu değildi Allah var olanlara sizlerin evladlarınızın Canlarına can katsın inşallah tekrar anne olmak nasip olur sizler biraz daha şanslısınızolmuş biz olmayanlar için bir mucize olacak olursa

Bu kafadan ancak böyle bir cevap çıkardı zaten. kimin neler (!) yaşadığını bilmeden yorumda bulunma ilk çocuğumu kaç yıl beklediğimi neler yaşadığımı bir ben bir Allah. Haydi işine bak.
Valla biz zaten işimize bakıyoruz damdan düşer gibi ortaya gelip bilip bilmeden ahkam kesen sizsiniz. Haydi şimdi sen işine bak git çocuğuna yabancı dil falan öğret

Valla biz zaten işimize bakıyoruz damdan düşer gibi ortaya delip bilip bilmeden ahkam kesen sizsiniz. Haydi şimdi sen işine bak git çocuğuna yabancı dil falan öğret
Damdan düşmek için özel sohbet olması gerekirdi. 37377373 kişiyle paylaştığınız mesajlarınızın arasına düşülmüyor gayet hepsi okunuyor

Kizlar benim adet başladı sonunda iğnenin 18.günü. İlk ay klomen kullandık bu ay femara kullandık hoca şimdi üçüncü deneme tekrar klomen öneriyor siz ne diyosunuz
Kuzum yumurtan gelişiyorsa ikisi de olur ama femera rahim duvarını inceltmiyormuş klomen gibi, ama doktorun bir bildiği vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…