Kizlar muhatap olmayın bizim kalitemizi bozmasın saçma sapan insanlar biz burada aile gibi olduk evimiz gibi burasi o yüzden boşverin konussun dursunSelizay lütfen yazma daha fazla birşey yazmak sayfada bir sürü arkadaşlarımızı bu muhabbete mağdur etmek yine diyorm konumuz bu değil
Aynen oyle ,çocuk olması gerçekten mucize kaç kez denersen dene. Sadece zamanı var . Yusuf peygamber yanındaki esire zindandan çıktığında sahibine kendisinden bahsetmesini istemiş. Yalniz o çıktığında bunu şeytan unutturmuş ve birkaç yıl sonra aklına gelmiş. Kuran da diyor ki bu yüzden Yusuf peygamber birkaç yıl daha zindanda kaldi. Demem o ki olacak olan doğacak olan yazılmıştır o olacak. Ama zaman değişebilir. Inşallah bu faydalı paylaşımlarla,gayretle,duayla daha cabuk olur. Ama olmayacağını hiç aklınıza getirmeyin lütfen. Bak menepozlu teyzeler bile oldu olmadı fantezisi kuruyorlarBak tam dediğimi anlatmak istediğim buydu çok şikayetçi olmakta kötü Allah korusun ayağına iğne batsa insanın canı çıkarAllah insanı nerden sınayacağı belli olmaz benimde annelere çok şikayet edip isyancı olmamak gerektiği Allah der ki verdim kıymet bilmiyor senin dediğini anladım ben zaten asla büyük konuşmuyorum konu bu değildi Allah var olanlara sizlerin evladlarınızın Canlarına can katsın inşallah tekrar anne olmak nasip olur sizler biraz daha şanslısınızolmuş biz olmayanlar için bir mucize olacak olursa
Çook teşekkür güzel cümlelerin için şimdi sen annesin yaa bana çok dua et olur muAynen oyle ,çocuk olması gerçekten mucize kaç kez denersen dene. Sadece zamanı var . Yusuf peygamber yanındaki esire zindandan çıktığında sahibine kendisinden bahsetmesini istemiş. Yalniz o çıktığında bunu şeytan unutturmuş ve birkaç yıl sonra aklına gelmiş. Kuran da diyor ki bu yüzden Yusuf peygamber birkaç yıl daha zindanda kaldi. Demem o ki olacak olan doğacak olan yazılmıştır o olacak. Ama zaman değişebilir. Inşallah bu faydalı paylaşımlarla,gayretle,duayla daha cabuk olur. Ama olmayacağını hiç aklınıza getirmeyin lütfen. Bak menepozlu teyzeler bile oldu olmadı fantezisi kuruyorlar(Allah o abla yi da ıslah etsin o zaman yazamamistim) Çok şükür kocisleriniz var istek var rahim var yakın zamanda bebiş te var diyeceksiniz benim te burdan hiç şüphem yok. Sizin de olmasin
Aynen öyle bayram sabahı için börek yaptım, yarın harriiika bir kahvaltı hazırlayacam şimdiden hazırlıklara başladımBugün herkes bi sessiz galiba bayram temizliği bayram hazırlığı var benim yeni bitti işlerim sabahtan beri felaket yoruldum
A R Y A sen bir cümle yazdın linç mağduru oldum Allah seni ne etmesin saldırı var
Yaaaa herkes herkesin fikrine saygı duymalı, o onların fikri bu da bizim fikrimiz niye linç olsun
Yaaaa herkes herkesin fikrine saygı duymalı, o onların fikri bu da bizim fikrimiz niye linç olsun
Allah seni ne etmesin emiAz önce instagramda katıldığım baklava çekilişinden de bir şey çıkmadıneyse iyi oldu bu ayki tüm şansımı baklavaya harcamak istemezdim, daha möhim durumlar var
Az önce instagramda katıldığım baklava çekilişinden de bir şey çıkmadıneyse iyi oldu bu ayki tüm şansımı baklavaya harcamak istemezdim, daha möhim durumlar var
Ohh afiyet olsun canimAynen öyle bayram sabahı için börek yaptım, yarın harriiika bir kahvaltı hazırlayacam şimdiden hazırlıklara başladım
Çocuklar duymasın da gönül gibi diyorm şuaan NEYYYSEEEEYaaaa herkes herkesin fikrine saygı duymalı, o onların fikri bu da bizim fikrimiz niye linç olsun
Neli yaptın böreğiniAynen öyle bayram sabahı için börek yaptım, yarın harriiika bir kahvaltı hazırlayacam şimdiden hazırlıklara başladım
Kuzum niye yordun okadar kendini, zaten yasak var. Ben birşey yapmadım, eşim tatlı falan aldı çikolata şeker yeterBugün herkes bi sessiz galiba bayram temizliği bayram hazırlığı var benim yeni bitti işlerim sabahtan beri felaket yoruldum
Yahu okudum da herkes kişisel algılamış. Senin çocuğun huysuzsa tabiki durum farklı. Bizim sözümüz herşeyi çocuğa bağlayıp hiçbir şey yapamıyorum diyenlereydi. NeyseeeeeeeÇocuklar duymasın da gönül gibi diyorm şuaan NEYYYSEEEE
Yasak yokmuş gibi davranmamız lazımKuzum niye yordun okadar kendini, zaten yasak var. Ben birşey yapmadım, eşim tatlı falan aldı çikolata şeker yeter
Valla bayadır dip köşe girmemiştim orucluydum diye ee dün regl olunca verdim kendimi iseKuzum niye yordun okadar kendini, zaten yasak var. Ben birşey yapmadım, eşim tatlı falan aldı çikolata şeker yeter
Yahu okudum da herkes kişisel algılamış. Senin çocuğun huysuzsa tabiki durum farklı. Bizim sözümüz herşeyi çocuğa bağlayıp hiçbir şey yapamıyorum diyenlereydi. Neyseeeeeee
Bu arada son iftarımızı yapacağız birazdan, Rabbim oruç tutan herkesin orucunu, niyetini, kalbindeki isteklerini kabul etsin inşallah. Benim için çok güzel bir aydı, nasıl geçti anlamadım. Birkaç gün yoğun olabilirim, hepinizi çok sevdim. İyi ki varsınızYasak yokmuş gibi davranmamız lazımbu biizm tabiatımiz işte
Canim valla iyiki sizleri tanıdım insana moral umut oluyorsunuz guzel haberleri beraber alalim inşallahBu arada son iftarımızı yapacağız birazdan, Rabbim oruç tutan herkesin orucunu, niyetini, kalbindeki isteklerini kabul etsin inşallah. Benim için çok güzel bir aydı, nasıl geçti anlamadım. Birkaç gün yoğun olabilirim, hepinizi çok sevdim. İyi ki varsınızşimdiden hayırlı iftarlar, hayırlı bayramlar. Muahhh Selizay MaviliGizem Ankalinka Maviesra Yusra-61
29 diyo kuzu ama 1 sonra olur yine heralde 29-30 gibiÖyle mutsuz olunca bile hissediyorlar nasıl şeyler nasip etmiş Allah herşeye karşı duyarlı insanın üzülmesi bitmiyor hiç de biz hamile kalana kadar barim ortadan kalksaadet ne zaman leyloş senin bakayım aynı mı olacak adet olmamız belki birlikte aşılama olmuş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?